Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ovo za Rumuniji, ne znam odakle da je prvi slučaj 22.03, ali su oni imali zaraženih pre nas sigurno...

Ja sam bio početkom marta u Bukureštu, imali su već bolesnih, jer oni putuju jako puno u italiju, svi... Koleginica, rumunka, koja se vratila oko 26-27 februara sa skijanja je bila u dobrovoljnom karantinu 14 dana... Ja sam milim bio oko 4-5 tamo, već su svi pričali o zaraženim, nekako mi nemoguće da je zvnično tek 22. 03 bio prvi...

1 minute ago, radisa said:

Ovo za Rumuniji, ne znam odakle da je prvi slučaj 22.03, ali su oni imali zaraženih pre nas sigurno...

Ja sam bio početkom marta u Bukureštu, imali su već bolesnih, jer oni putuju jako puno u italiju, svi... Koleginica, rumunka, koja se vratila oko 26-27 februara sa skijanja je bila u dobrovoljnom karantinu 14 dana... Ja sam milim bio oko 4-5 tamo, već su svi pričali o zaraženim, nekako mi nemoguće da je zvnično tek 22. 03 bio prvi...

to je za prvi smrtni slučaj

a prvog zaraženog su imali 25. februara

Tako je

Pričali smo na nekoj temi o rumuniji još 12.3. ako se sećaš

A, ok, nisma uklavirio da su smrtni... Ok, to da...

edit:

:isuse: Jebo te, ne smem čitati dijagonalno, pa naravno da je o mrtvima reč, datumi su jasni... ...

• Author

Da li je tacno da radi Zelezara u Smederevu i da se gradi Delta city u Nisu i pored policijskog casa?

Just now, Milosh76 said:

Da li je tacno da radi Zelezara u Smederevu i da se gradi Delta city u Nisu i pored policijskog casa?

Pa radi gomila preduzeća

• Author

Znam, prehrana, snabdevanje... a da li mora gradjevina da radi ili zelezara?

Bg h2o radi punom parom, tako mi rekli juce neki gradjevinci, kao u fazonu zato nece da uvede 24/7

Rudnik Rembas radi normalno 

1 minute ago, Jumanji said:

Bg h2o radi punom parom, tako mi rekli juce neki gradjevinci, kao u fazonu zato nece da uvede 24/7

Pa hvali se vesara juče kakoni jedno gradilište u beogradu neće nikada stati

2 minutes ago, Milosh76 said:

Znam, prehrana, snabdevanje... a da li mora gradjevina da radi ili zelezara?

Nije da rade samo prehrane i snabdevanja, nema zabrane neesencijalnim poslovima da funkcionišu. To nije uvedeno. I ako je neki privatnik zatvorio fabriku, zatvorio je na preporuku ili po sopstvenoj odluci, nije nikome naređeno da ne sme da radi, osim ugostiteljima itd. Drekslmajer koji zapošljava najviše u ZR oko 6k ljudi je radio 5 dana posle uvođenja vanrednog stanja i zabrane kretanja, pa su samostalno na kraju odustali. 

Edited by theanswer

• Author

Strasno...pa tu se virus vrti u krug i siri bez problema

wow otkrili ste toplu vodu

Pa hvali se vesara juče kakoni jedno gradilište u beogradu neće nikada stati
Kako unistiti to sranje kada se ovi maknu [emoji29]

UNS poziva Vladu da povuče zaključak da jedino državni krizni štab informiše o pandemiji

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva Vladu Srbije da povuče zaključak o informisanju u vreme pandemije kovida-19, usvojen 28. marta, kojim se zabranjuje kriznim štabovima opština i gradova da daju lokalnim medijima i javnosti informacije u vezi sa zdravljem stanovništva.

mrka kapa ...