April 1, 20205 yr Problem prolaska teretnih vozila u Srbiji je sto idu u konvojima. Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
April 1, 20205 yr Ja nisam išao ali ovde klaidonice ni ne rade odavno ja mislim. Maxbet je odmah zatvorio, to znam sigurno, svi samo smaraju svakodnevno sa nekim bonusima i glupostima, tipa da igraš online. Ja sam svakako kad sam igrao, igrao online, ali sam batalio skoro sve ukupno, tako da ne zalazim više. A takođe kad je počelo znam da su kladionice na opasno dobrim mestima tipa bulevar u NS imale neki banalan dnevni promet.
April 1, 20205 yr Ja sam ocekivao da ce ih zatvoriti dosta ranije. Sestrina drugarica radi u Meridianu i smorila se do sada skroz. Meni nije feeling, ako nemam papirni tiket. Kao da nisam stvarno ulozio novac. Zato sam i batalio, ima skoro 20 dana (ala leti vreme).
April 1, 20205 yr 5 minutes ago, maheem said: Granica je zatvorena za gradjanstvo, nema smisla da zatvaraju teretni tranzit. Eno neki nasi spavaju u kombiju na nekoj granici vec 5-6 dana. Trudnica i covek sa kateterom medju njima. Hrani ih austrijski crveni krst sa dva obroka dnevno, sve nacije pustaju da se vrate u svoje zemlje samo nase ne. Nasi im poslali popa, ne znam je l poneo kasicicu. 4 minutes ago, zgembo said: Nisu zatvorili granicu za kamione, ovi u tranzitu imaju 12 sati da prođu kroz Srbiju. 4 minutes ago, beeva said: Problem prolaska teretnih vozila u Srbiji je sto idu u konvojima. Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока Hvala, propustio sam vest da kamioni mogu da piče. U svakom slučaju užas za sve koji moraju da se voze, pogotovu što oni koji rade posle jedva imaju vremena da kupe namirnice ili bilo šta obave (ako je išta ostalo da se obavi).
April 1, 20205 yr 16 minutes ago, Friend said: Moze li pojasnjenje u vezi ovih analiza brojeva asimptoticni vs drugi. Da li se pod asimptoticni misli samo na one koji u tom trenutku nemaju simptom i imace ih kasnije, ili se misli na one koji nose virus ali nikad ne ispolje simptome? Da li ovi drugi uopste postoje? Asimptota Asimptomatični: imaju bolest, ali nemaju simptome Quote Asymptomatic COVID-19 It is possible that a large proportion of the population will have COVID-19 yet have no symptoms at all, but we don't know that yet. It seems likely that this will occur more often in the healthiest and the younger age groups, including most children. The government is hoping to roll out antibody testing in order to discover how many people have had coronavirus unknowingly, without symptoms. Early research on small numbers suggests it could be 40-50% of cases. It could be even more - figures of 80% have been mentioned. We don't know. Being asymptomatic means that you have no symptoms. However, there are reports of loss of sense of smell in asymptomatic people. Technically even that is a symptom. If you live in a house with people with probable COVID-19 infection and you have no symptoms, you may be an asymptomatic case. You will not know for sure until we have an antibody test. The government is working on this. At the moment the test is being evaluated for accuracy. An inaccurate test is worse than no test.
April 1, 20205 yr Ako može pojašnjenje ovoga za nas alkose i neobrazovane?Imam virus u sebi ali nemam temperaturu, kašalj, itd?U kom smislu sam ja bolestan[emoji769]? ... Shiit has hit the fan...
April 1, 20205 yr u budućem smislu tek ćeš da oboliš, ali malo kasnije, nisu nigde u svetu načisto koliko je to tačno kasnije, (raspon ide od 2 pa do čak 24 dana) Edited April 1, 20205 yr by J-♣
April 1, 20205 yr zar nije da postoje i zarazeni koji nikad ne razviju nikakve simptome? prodju bez da znau da su 'prelezali' koronu toga ima i kod malih boginja..nekom se pojavi tek 1 il nijendna tackica, nekom ne mozes videti lice od krasti itd..
April 1, 20205 yr To što nemaš simptome, ne znači da ne možeš da zaraziš nekog. U tome se ovaj virus razlikuje od SARS-a, tu si mogao da zaraziš nekog kad već počneš da ispoljavaš simptome, pa je tu moglo lakše da se prati.
April 1, 20205 yr to je period inkubacije za one koji razviju simptome. a asimptomatski nosioci (i prenosioci) virusa su nesto drugo
April 1, 20205 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: U kom smislu sam ja bolestan? U smislu imaš virus, možeš da seješ okolo, ali nemaš nikakve simptome. 3 minutes ago, J-♣ said: u budućem smislu tek ćeš da oboliš, ali malo kasnije Ne mora da znači, možeš da prođeš bez ikakvih simptoma.
April 1, 20205 yr 12 minutes ago, Skyhighatrist said: U smislu imaš virus, možeš da seješ okolo, ali nemaš nikakve simptome. I koliko to traje u proseku?
April 1, 20205 yr Ja sam ocekivao da ce ih zatvoriti dosta ranije. Sestrina drugarica radi u Meridianu i smorila se do sada skroz. Meni nije feeling, ako nemam papirni tiket. Kao da nisam stvarno ulozio novac.[emoji3] Zato sam i batalio, ima skoro 20 dana (ala leti vreme).Poslednja uplata bio lak novac Lask-ManUTD
April 1, 20205 yr 6 minutes ago, Anonymous said: I koliko to traje u proseku? U suštini nema tačnog odgovora, (naročito za Covid, gde se mnogo stvari još ne zna): https://en.wikipedia.org/wiki/Asymptomatic_carrier