April 1, 20205 yr 2 minutes ago, gospa buba said: tek sad? Pa mislim da je bilo da može da se uplati tiket, recimo, ali nije moglo da se sedi unutra. Doduše, ne znam kako je to šljakalo sa ovim slot aparatima, tu ne možeš da ne zaglaviš unutri.
April 1, 20205 yr 1 minute ago, zgembo said: Pa mislim da je bilo da može da se uplati tiket, recimo, ali nije moglo da se sedi unutra. Doduše, ne znam kako je to šljakalo sa ovim slot aparatima, tu ne možeš da ne zaglaviš unutri. a na šta se sada klade uopšte ? beloruska liga ?
April 1, 20205 yr Danas isao do Loznice, pa u Mali Zvornik, uzasna guzva bas na tom potezu, jer u oba pravca (iz Srbije i u Srbiju) murija prati kamione. Pricamo o koloni od preko 50 kamiona koji cekaju da izadju i manji broj koji sprovode ka BG do naplatnih rampi. Ima BiH tablica, Slovenija, Makedonija, sve pici nesmetano, a ovamo pricaju o zatvorenoj granici.
April 1, 20205 yr 2 minutes ago, dùda said: a na šta se sada klade uopšte ? beloruska liga ? Ako je moglo da se sedi unutra, onda aparati i loptice sa brojevima, od fudbala Belorusi, NIkaragva, poneka svedska prijateljska...dobro ima i ovih virtuelnih sportova... U Nisu su kladionice zatvorene pre kafica i kafana, ima skoro dvadesetak dana, ne kapiram zasto nisu zatvorene i u drugim gradovima...
April 1, 20205 yr 18 minutes ago, zgembo said: Zatvorilo kladionice i slot klubove. Al' će sad da poludu ovi što se klade a sta ih sprecava da se klade online?
April 1, 20205 yr Just now, Ted said: a sta ih sprecava da se klade online? isto shto i babu koja sedi kod kuce da popuni onlajn anketu o virusu. verovatno.
April 1, 20205 yr 2 minutes ago, gospa buba said: isto shto i babu koja sedi kod kuce da popuni onlajn anketu o virusu. verovatno. eto prilike da se poradi na sebi i utice na kompjutersku pismenost. gde ima volje ima i nacina....a kod ovisnika volje ne manjka Edited April 1, 20205 yr by Ted
April 1, 20205 yr 2 minutes ago, Ted said: a sta ih sprecava da se klade online? Gde će onda da prikažu svoje nove trenerke?
April 1, 20205 yr @Anonymous nek naprave Viber grupu....Kladža, trenerke, patike, ovo, ono, soma evra ljubi brat Edited April 1, 20205 yr by Ted
April 1, 20205 yr komšo koji radi na kucanju tiketa u mozzartu mi reče da mu za celu smenu maltene niko ne uđe u lokal. otkuca par tiketa za celu smenu. a to smo pričali pre 10ak dana. tad je narod bio još uveliko u fazi da se zajebava masovno po ulici, maske nosilo u najboljem slučaju 10%, policijski čas počinjao u 20h, kladionicu zatvarali u 19h, pa im javili kao da ipak rade do 19.15 jer im je dovoljno i 45 min da očiste lokal i odu kući. od tada se mnogo toga promenilo i verovatno su imali smene i sa nula otkucanih tiketa. to su firme za pranje pare i zato su radile.
April 1, 20205 yr Moze li pojasnjenje u vezi ovih analiza brojeva asimptoticni vs drugi. Da li se pod asimptoticni misli samo na one koji u tom trenutku nemaju simptom i imace ih kasnije, ili se misli na one koji nose virus ali nikad ne ispolje simptome? Da li ovi drugi uopste postoje?
April 1, 20205 yr 10 minutes ago, Ted said: a sta ih sprecava da se klade online? Nije to to, dok ne uđeš u onaj dim i smrad.
April 1, 20205 yr 11 minutes ago, John Coltrane said: Danas isao do Loznice, pa u Mali Zvornik, uzasna guzva bas na tom potezu, jer u oba pravca (iz Srbije i u Srbiju) murija prati kamione. Pricamo o koloni od preko 50 kamiona koji cekaju da izadju i manji broj koji sprovode ka BG do naplatnih rampi. Ima BiH tablica, Slovenija, Makedonija, sve pici nesmetano, a ovamo pricaju o zatvorenoj granici. Granica je zatvorena za gradjanstvo, nema smisla da zatvaraju teretni tranzit. Eno neki nasi spavaju u kombiju na nekoj granici vec 5-6 dana. Trudnica i covek sa kateterom medju njima. Hrani ih austrijski crveni krst sa dva obroka dnevno, sve nacije pustaju da se vrate u svoje zemlje samo nase ne. Nasi im poslali popa, ne znam je l poneo kasicicu.
April 1, 20205 yr 16 minutes ago, John Coltrane said: Danas isao do Loznice, pa u Mali Zvornik, uzasna guzva bas na tom potezu, jer u oba pravca (iz Srbije i u Srbiju) murija prati kamione. Pricamo o koloni od preko 50 kamiona koji cekaju da izadju i manji broj koji sprovode ka BG do naplatnih rampi. Ima BiH tablica, Slovenija, Makedonija, sve pici nesmetano, a ovamo pricaju o zatvorenoj granici. Nisu zatvorili granicu za kamione, ovi u tranzitu imaju 12 sati da prođu kroz Srbiju.