Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Tresko said:

Mislim da će svima koji izlaze napolje stavljati ogrlicu sa punjenjem C-4, i timerom podešenim na 60 minuta. Ko prekorači vreme i ne vrati se kući u roku od 60 minuta, ogrlica eksplodira. Ogrlica se deaktivira  SMS-om iz policije.

misliš da je slina gledao vedlok

Just now, kud u maglu Simoviću said:

misliš da je slina gledao vedlok

ne verujem, on stigao dalje od Kekeca.:D

Da ne bi bizonce ko u Indiji mozda?

Nego ovi zbrisase danas imaju posla, ali sa tv kanala se ne skidaju -.-

ad92e4d4e646d1d53c996c40144ddaa3.jpg

Ono što se skriti ne da je da na istom broju zaraženih imamo 4 puta veću smrtnost nego Hrvatska i Slovenija.

Lideri u regionu.

Sent from fav toy

7 minutes ago, Tresko said:

Ne, ne izvini to što je proletalo je bilo bombardovanje™ osiromašenim uranijumom.

Malo humora nije na odmet :fantom:

2 minutes ago, April said:

Ono što se skriti ne da je da na istom broju zaraženih imamo 4 puta veću smrtnost nego Hrvatska i Slovenija.

Lideri u regionu.

Sent from fav toy

Pa i pre ovog smo bili lideru u kardiovaskularnim i sličnim oboljenjima, broju pušača itd, samo što se niko zbog tog nije potresao.

9 minutes ago, Tresko said:

Mislim da će svima koji izlaze napolje stavljati ogrlicu sa punjenjem C-4, i timerom podešenim na 60 minuta. Ko prekorači vreme i ne vrati se kući u roku od 60 minuta, ogrlica eksplodira. Ogrlica se deaktivira  SMS-om iz policije.

Wedlock :cool:

Brt nasta lici Nedimovicev interviju na B92

Voditelj je jebeni moron

U Frontu je katastrofa. Pored sedmoro zarazenih jos dvadesetak u izolaciji. Iz prve ruke, do sredine prosle nedelje je i trudnicama i lekarima bilo zabranjeno da nose maske. Ne znam kakva je sad situacija. Jel zna neko vise?

Iskreno se nadam da ce neko napipati ozbiljnu robiju za ovo.

evo kako nas alert izgleda

da se ugledaju vasi...tacno bih ih sve isibala za histeriju sto sire

F42DE5D8-5722-465D-AE9C-2957B463E7ED.jpeg

Edited by mustang

2 minutes ago, chandra said:

U Frontu je katastrofa. Pored sedmoro zarazenih jos dvadesetak u izolaciji. Iz prve ruke, do sredine prosle nedelje je i trudnicama i lekarima bilo zabranjeno da nose maske. Ne znam kakva je sad situacija. Jel zna neko vise?

Ima li mesta u Beogradu gde zene mogu da se porode ovih dana a da ne izlude od strepnje i neizvesnosti?

3 minutes ago, chandra said:

Drugarica se porodila u frontu pre jedno 5,6 dana. Nista posebno corona - related nije pomenula

Aj pitacu

1 minute ago, 1n54jd3r said:

Ima li mesta u Beogradu gde zene mogu da se porode ovih dana a da ne izlude od strepnje i neizvesnosti?

Zemunska vrv

11 minutes ago, Ravanelli said:

Zemunska vrv

zemunska je sada iskljucivo za koronu, kao i Dragisa Misovic...ostali su valjda samo GAK i Front

18 minutes ago, chandra said:

Zašto im je bilo zabranjeno?