Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, TdEII said:

Erm, ljudi, da ne prelistavam svih 450+ strana, zna li se uopšte nulti pacijent i prenos sa njega/nje? 

ako misliš u srbiji ne znam da li možemo da pričamo o nultom pacijentu. ali prvi je onaj djarma, ali nije preneo

Edited by Ravanelli

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, TdEII said:

Erm, ljudi, da ne prelistavam svih 450+ strana, zna li se uopšte nulti pacijent i prenos sa njega/nje? 

U Srbiji ima jedno pedeset nultih pacijenata, svaki okrug po dvojicu

edit: šala, ali mislim da to nije moguće ovde utvrditi, ili je irelevantno

Edited by dillinger

@RavanelliDa, na Srbiju. Znači nisu najverovatnije otpratili? Koliko su sigurni da nije preneo nikome?

@dillinger Pa ne može tako, ako je nulti - onda je prvi :D

Zna li se, a da se NE čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? 

Edited by TdEII

3 minutes ago, TdEII said:

@RavanelliDa, na Srbiju. Znači nisu najverovatnije otpratili? Koliko su sigurni da nije preneo nikome?

Zna li se, a da se NE čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? 

italija, švajcarska

za italiju imaš dosta njih, najviše srbi na skijanjima, turizmu i pečalbi. ovaj iz kikinde što je umro i usmrtio komšiju je imao sina u italiji i krio da ga je posetio

za švicu neka riba iz švice (naša po poreklu) došla na žurku u nišu i prenela na nekoliko ljudi

mađar je otišao odmah na vikendicu i povukao se, posle na pokrajinsku kliniku u ns. ne bi trebalo da je ikome preneo

Edited by Ravanelli

Video sam saopstenje tek nakon sto sam ovde video da je neko objavio [emoji3]

inace,... Dobio sam malopre SMS sledece sadrzine

Situacija je dramaticna. Priblizavamo se scenariju iz Italije i Spanije.
Molimo vas da ostanete kod kuce.
Krizni stab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19

Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajse[emoji769] gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima...

... Shiit has hit the fan...

Just now, TdEII said:

Zna li se, a da se čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? 

Žene iz Švajcarske u Nišu, Kikinđanin iz Italije, Mađar u Subotici itd....paralelno više slučajeva

1 minute ago, TdEII said:

zna se, od kineza cuo sam  :D

inače kurva za danas

285511a90f7039e40d677bc7841054af2086e97f

• Author
Just now, Frank Pembleton said:

Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajseemoji769.png gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima...

Ja im posaljem SMS u 10 da izadjem do prodavnice, a oni prebukirani, mi odgovore u 17 i 15 moze na pola sata...a radnju zatvorili :D

Just now, Frank Pembleton said:

Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajseemoji769.png gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima...

To već fercera u HR

inače nešto razmišljam o današnjoj konferenciji

možda su popizdeli zbog broja mrtvih. ipak verujem da im je teško jer su im umrli ljudi. pokušavam ih razumeti nekako.

moguće da su i oni prsli

Njihovo je da ne prsnu.

@dillinger OK, razumem, neko je ipak bio prvi, ali nije im se učinilo bitnim.

@PaulDa vidiš da mene malo čudi kako nije bio neki Kinez na privremenom radu u Srbiji, a sa stalnim boravištem u Wuhan oblasti 

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

A mi sa drugih mreža koji nismo dobili sms? Ništa od ausvajsa? :dry:

1 minute ago, Milosh76 said:

Ja im posaljem SMS u 10 da izadjem do prodavnice, a oni prebukirani, mi odgovore u 17 i 15 moze na pola sata...a radnju zatvorili :D

moraju da ubace opciju da platiš za prekoredni izlaz, opcija 1 - 100 dinara pola sata, opcija 2 - 300 dinara sat vremena, opcija 3 - ausvajs za više izlazaka i ulazaka 1000 dinara

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.