March 31, 20205 yr 47 minutes ago, mraki said: Njihovo je da ne prsnu. Tačno, ako oni prskaju neka pošalju nekoga ko ne prska. Ono danas pored toga što je skandal unosi dodatni nemir i stvara paniku. Ako im je to cilj onda ok.
March 31, 20205 yr 2 minutes ago, Блок_64 said: Frank javi se da znamo da si na slobodi. kloaka kaput
March 31, 20205 yr 1 minute ago, Bambula said: Al kakvo bi veselje bilo da smo 99 imali drustvene mreze uh jbt streljale bi me babe po ulici što pričam telefonom "eno ga.... LOKATOR!"
March 31, 20205 yr Mislim da će svima koji izlaze napolje stavljati ogrlicu sa punjenjem C-4, i timerom podešenim na 60 minuta. Ko prekorači vreme i ne vrati se kući u roku od 60 minuta, ogrlica eksplodira. Ogrlica se deaktivira SMS-om iz policije.
March 31, 20205 yr Just now, Ravanelli said: uh jbt streljale bi me babe po ulici što pričam telefonom "eno ga.... LOKATOR!" A tek sto bi bilo, iznad Zemuna proletela atomska bomba A naravno i onaj drugi lobi bi uzvracao,iznad Zajecara oboren NLO
March 31, 20205 yr 39 minutes ago, Блок_64 said: Mi na telenoru smo strani placenici Ili bolje rečeno mafijaško/tajkunski plaćenici.
March 31, 20205 yr Author 3 minutes ago, Bambula said: Al kakvo bi veselje bilo da smo 99 imali drustvene mreze Ulazi mi keva u sobu negde na pocetku bombardovanja i kaze "zakaci se na internet pa vidi sta se desava"... Bio sam na ircu dok je bombardovan RTS uzivo bukvalno je neko prenosio sta se desava u Abardarevoj
March 31, 20205 yr Just now, Bambula said: A tek sto bi bilo, iznad Zemuna proletela atomska bomba A naravno i onaj drugi lobi bi uzvracao,iznad Zajecara oboren NLO Ne, ne izvini to što je proletalo je bilo bombardovanje™ osiromašenim uranijumom.
March 31, 20205 yr Just now, BlackGeorge said: Ili bolje rečeno mafijaško/tajkunski plaćenici. S obzirom kako nas klepaju po usima nisi daleko od istine.
March 31, 20205 yr kloaka kaput Franka u aps sto siri panikuTu sam... No videćemo dokle... ... Shiit has hit the fan...