March 31, 20205 yr 1 minute ago, mraki said: Pa ovo je realno više nego što ja i većina koje znam i sad izlazimo... upravo tako, prodavnica, apoteka, da odnesem majci namirnice, sve skupa nešto preko sat vremena
March 31, 20205 yr 5 minutes ago, *edited by mod said: Pa lepo za njih, ali koji su ih kurac i terali na sajam? Zar nisu tamo trebali da idu samo oni koji su zaraženi? Sent from my H3213 using Tapatalk to i meni nije jasno. ja sam shvatio da na sajam idu samo ljudi koji su pozitivni ali nemaju tegobe. nisam shvatio da će ići i oni koji su inficirani i oni koji nisu. pojma nema više. al ajd što ja nemam pojma, izgleda da nemaju ni oni koji akciju vode Edited March 31, 20205 yr by Ted
March 31, 20205 yr 1 minute ago, mraki said: Pa ovo je realno više nego što ja i većina koje znam i sad izlazimo... Pa da, ja ne mogu da izađem, radim od 8 do 18-19 svaki dan... Kad završim, uveliko policijski čas... Ajd, ja imam dvorište, pa će klinja da trči tamo, a šta će ljudi u zgradama sa malom decom? ma... N_k j__u g___a, o_v__t_i d__i_i...
March 31, 20205 yr Nije loše, izgleda da misle da smo snažniji nego što jesmo i da bi oko 15-og još moglo biti živih u Srbiji... kakav danak neiskustvu.
March 31, 20205 yr A ovaj sms i ta priča od 24h karantinu znače sutra pakao u najavi. Stampedo na prodavnice i opustošeni rafovi. Edited March 31, 20205 yr by mraki
March 31, 20205 yr Just now, Ted said: dobio sms upravo Predji na telenor i miran si . Doduse skupi su kao bubreg ali jebiga.
March 31, 20205 yr Just now, Ted said: dobio sms upravo Što kasnije to bolje, da se ljudi opuste i lepše spavaju
March 31, 20205 yr Sad su poceli i rodjaci iz MUP-a Jes da smo cirkus, ali pozornici ne dobijaju informacije te vrste
March 31, 20205 yr A kako bi znali da je samo jedan član porodice poslao zahtev? Ali nebitno ako je lažna vest. @Ted Ovi sa sajma (pominjano je danas) već su bili pozitivni, sad su čekali rezultate da bi ih pustili kući (ozdravili).
March 31, 20205 yr Dakle neko se dobo zajebava.Lepo SZO rekao, infodemija... toliko lažnih informacija ima po netu i drugim tviterima da bukvalno treba sve prestati čitati.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk