March 31, 20205 yr 1 minute ago, TdEII said: @dillinger OK, razumem, neko je ipak bio prvi, ali nije im se učinilo bitnim. @PaulDa vidiš da mene malo čudi kako nije bio neki Kinez na privremenom radu u Srbiji, a sa stalnim boravištem u Wuhan oblasti e bio je jedan. radio u huaweiu i onda se par dana šećkao jer mu nisu dijagnostikovali u valjda belmedicu ili tako nekoj privatnoj bolnici psole toga čistili zgradu u airportsitiju i vijali ljude iz telekoma i vip-a sa kojima je išao na sastanak Edited March 31, 20205 yr by Ravanelli
March 31, 20205 yr 3 minutes ago, Ravanelli said: inače nešto razmišljam o današnjoj konferenciji možda su popizdeli zbog broja mrtvih. ipak verujem da im je teško jer su im umrli ljudi. pokušavam ih razumeti nekako. moguće da su i oni prsli glumataju ne bi li ubedili narod da ih shvati ozbiljno. kao i predsednik, samo na nizem nivou.
March 31, 20205 yr 26 minutes ago, levi said: šta je jebiga zaova? valjda se isto preziva kao Nelicin muž Ako verujes pojma nemam.Pitao google i kaze zaova - muževljeva sestra Znaci bas to,kao nelicin muz.
March 31, 20205 yr Otpušteno 18 pacijenata sa Beogradskog sajma https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=03&dd=31&nav_category=12&nav_id=1671473
March 31, 20205 yr 5 minutes ago, Ravanelli said: e bio je jedan. radio u huaweiu i onda se par dana šećkao jer mu nisu dijagnostikovali u valjda belmedicu ili tako nekoj privatnoj bolnici psole toga čistili zgradu u airportsitiju i vijali ljude iz telekoma i vip-a sa kojima je išao na sastanak Ako se sećaš, januar ili februar? Ali i ovo je dovoljno, tnx.
March 31, 20205 yr 11 minutes ago, Ravanelli said: inače nešto razmišljam o današnjoj konferenciji možda su popizdeli zbog broja mrtvih. ipak verujem da im je teško jer su im umrli ljudi. pokušavam ih razumeti nekako. moguće da su i oni prsli Sta ocekivati u narednim danima ako su danas pregoreli.Nije ni krenulo masovno testiranje.
March 31, 20205 yr Just now, TdEII said: Ako se sećaš, januar ili februar? Ali i ovo je dovoljno, tnx. Januar sigurno nije. Ja mislim da se o njemu pisalo u martu, NAKON nultog pacijenta, koji se pojavio 1.3. ili 6.3., zavisi kojoj verziji veruješ.
March 31, 20205 yr Otpušteno 18 pacijenata sa Beogradskog sajma https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=03&dd=31&nav_category=12&nav_id=1671473Pa lepo za njih, ali koji su ih kurac i terali na sajam? Zar nisu tamo trebali da idu samo oni koji su zaraženi? Sent from my H3213 using Tapatalk
March 31, 20205 yr Ne garantujem za izvor, ali priča se i da bi se odobrenja za izlazak u slučaju 24h karantina isto dobijalo putem sms-a. Pošalješ zahtev, oni ti daju odobrenje pa onda ako te neko zaustavi pokažeš taj sms. Pa vrh, znajući sposobnost organizacije ovih troglodita biće otprilike ovako... pošalješ zahtev nadleštvu u utorak i oni ti daju izlazak na sat vremena u dvorište zatvora sledeću sredu...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 31, 20205 yr 1 minute ago, Tihajeza said: Januar sigurno nije. Ja mislim da se o njemu pisalo u martu, NAKON nultog pacijenta, koji se pojavio 1.3. ili 6.3., zavisi kojoj verziji veruješ. Da vidiš kad ne verujem ni jednoj Neobično mi takvo kašnjenje, u Švedskoj je prvi Kinez doneo negde krajem januara, ali se uredno prijavio, bolestan, pročešljali avion - minimalno inficiranih. I bi sve mirno dok krajem februara nisu počeli da se vraćaju sa skijanja ili odmora "Italijani", "Nemci", "Austrijanci" i "Iranci" i tako kontrola otišla u 3lpm
March 31, 20205 yr kucice cemo voditi vani svakog drugog dana, nije problem, a u medjuvremenu nek pisaju i seru sa terase prolaznicima na glavu, uz nadu da ce ti prolaznici biti komunalni policajci
March 31, 20205 yr 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Kako? ... Shiit has hit the fan... Pokušavam naći izvor ali mi ne ide. Mislim da od pre par dana mejlom šalju obrazac sa obrazloženjem, i vraća im se kod propusnice koji pokazuju na mobu policiji Valjalo bi da neko potvrdi Edited March 31, 20205 yr by dillinger