Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, TdEII said:

@dillinger OK, razumem, neko je ipak bio prvi, ali nije im se učinilo bitnim.

@PaulDa vidiš da mene malo čudi kako nije bio neki Kinez na privremenom radu u Srbiji, a sa stalnim boravištem u Wuhan oblasti 

e bio je jedan. radio u huaweiu i onda se par dana šećkao jer mu nisu dijagnostikovali u valjda belmedicu ili tako nekoj privatnoj bolnici

psole toga čistili zgradu u airportsitiju i vijali ljude iz telekoma i vip-a sa kojima je išao na sastanak

Edited by Ravanelli

• Author

Kako to uopste funkcionise u HR?

3 minutes ago, Ravanelli said:

inače nešto razmišljam o današnjoj konferenciji

možda su popizdeli zbog broja mrtvih. ipak verujem da im je teško jer su im umrli ljudi. pokušavam ih razumeti nekako.

moguće da su i oni prsli

glumataju ne bi li ubedili narod da ih shvati ozbiljno. kao i predsednik, samo na nizem nivou. 

26 minutes ago, levi said:

šta je jebiga zaova?

valjda se isto preziva kao Nelicin muž

Ako verujes pojma nemam.Pitao google i kaze

zaova - muževljeva sestra

Znaci bas to,kao nelicin muz.

To već fercera u HR
Kako?

... Shiit has hit the fan...

5 minutes ago, Ravanelli said:

e bio je jedan. radio u huaweiu i onda se par dana šećkao jer mu nisu dijagnostikovali u valjda belmedicu ili tako nekoj privatnoj bolnici

psole toga čistili zgradu u airportsitiju i vijali ljude iz telekoma i vip-a sa kojima je išao na sastanak

Ako se sećaš, januar ili februar? Ali i ovo je dovoljno, tnx.

11 minutes ago, Ravanelli said:

inače nešto razmišljam o današnjoj konferenciji

možda su popizdeli zbog broja mrtvih. ipak verujem da im je teško jer su im umrli ljudi. pokušavam ih razumeti nekako.

moguće da su i oni prsli

Sta ocekivati u narednim danima ako su danas pregoreli.Nije ni krenulo masovno testiranje.

Just now, TdEII said:

Ako se sećaš, januar ili februar? Ali i ovo je dovoljno, tnx.

Januar sigurno nije. Ja mislim da se o njemu pisalo u martu, NAKON nultog pacijenta, koji se pojavio 1.3. ili 6.3., zavisi kojoj verziji veruješ.

Ne garantujem za izvor, ali priča se i da bi se odobrenja za izlazak u slučaju 24h karantina isto dobijalo putem sms-a. Pošalješ zahtev, oni ti daju odobrenje pa onda ako te neko zaustavi pokažeš taj sms. 
Pa vrh, znajući sposobnost organizacije ovih troglodita biće otprilike ovako... pošalješ zahtev nadleštvu u utorak i oni ti daju izlazak na sat vremena u dvorište zatvora sledeću sredu...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pa stupa na snagu tada

1 minute ago, Tihajeza said:

Januar sigurno nije. Ja mislim da se o njemu pisalo u martu, NAKON nultog pacijenta, koji se pojavio 1.3. ili 6.3., zavisi kojoj verziji veruješ.

Da vidiš kad ne verujem ni jednoj :dry: Neobično mi takvo kašnjenje, u Švedskoj je prvi Kinez doneo negde krajem januara, ali se uredno prijavio, bolestan, pročešljali avion - minimalno inficiranih. I bi sve mirno dok krajem februara nisu počeli da se vraćaju sa skijanja ili odmora "Italijani", "Nemci", "Austrijanci" i "Iranci" i tako kontrola otišla u 3lpm

kucice cemo voditi vani svakog drugog dana, nije problem, a u medjuvremenu nek pisaju i seru sa terase prolaznicima na glavu, uz nadu da ce ti prolaznici biti komunalni policajci

7 minutes ago, Frank Pembleton said:

Kako?

... Shiit has hit the fan...

Pokušavam naći izvor ali mi ne ide. Mislim da od pre par dana mejlom šalju obrazac sa obrazloženjem, i vraća im se kod propusnice koji pokazuju na mobu policiji

Valjalo bi da neko potvrdi

Edited by dillinger