March 31, 20205 yr 2 minutes ago, TdEII said: Erm, ljudi, da ne prelistavam svih 450+ strana, zna li se uopšte nulti pacijent i prenos sa njega/nje? ako misliš u srbiji ne znam da li možemo da pričamo o nultom pacijentu. ali prvi je onaj djarma, ali nije preneo Edited March 31, 20205 yr by Ravanelli
March 31, 20205 yr 1 minute ago, TdEII said: Erm, ljudi, da ne prelistavam svih 450+ strana, zna li se uopšte nulti pacijent i prenos sa njega/nje? U Srbiji ima jedno pedeset nultih pacijenata, svaki okrug po dvojicu edit: šala, ali mislim da to nije moguće ovde utvrditi, ili je irelevantno Edited March 31, 20205 yr by dillinger
March 31, 20205 yr @RavanelliDa, na Srbiju. Znači nisu najverovatnije otpratili? Koliko su sigurni da nije preneo nikome? @dillinger Pa ne može tako, ako je nulti - onda je prvi Zna li se, a da se NE čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? Edited March 31, 20205 yr by TdEII
March 31, 20205 yr 3 minutes ago, TdEII said: @RavanelliDa, na Srbiju. Znači nisu najverovatnije otpratili? Koliko su sigurni da nije preneo nikome? @dillinger Pa ne može tako, ako je nulti - onda je prvi Zna li se, a da se NE čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? italija, švajcarska za italiju imaš dosta njih, najviše srbi na skijanjima, turizmu i pečalbi. ovaj iz kikinde što je umro i usmrtio komšiju je imao sina u italiji i krio da ga je posetio za švicu neka riba iz švice (naša po poreklu) došla na žurku u nišu i prenela na nekoliko ljudi mađar je otišao odmah na vikendicu i povukao se, posle na pokrajinsku kliniku u ns. ne bi trebalo da je ikome preneo Edited March 31, 20205 yr by Ravanelli
March 31, 20205 yr Video sam saopstenje tek nakon sto sam ovde video da je neko objavio [emoji3] inace,... Dobio sam malopre SMS sledece sadrzine Situacija je dramaticna. Priblizavamo se scenariju iz Italije i Spanije. Molimo vas da ostanete kod kuce. Krizni stab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajse[emoji769] gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima... ... Shiit has hit the fan...
March 31, 20205 yr Just now, TdEII said: @RavanelliDa, na Srbiju. Znači nisu najverovatnije otpratili? Koliko su sigurni da nije preneo nikome? @dillinger Pa ne može tako, ako je nulti - onda je prvi Zna li se, a da se čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? Žene iz Švajcarske u Nišu, Kikinđanin iz Italije, Mađar u Subotici itd....paralelno više slučajeva
March 31, 20205 yr 1 minute ago, TdEII said: @RavanelliDa, na Srbiju. Znači nisu najverovatnije otpratili? Koliko su sigurni da nije preneo nikome? @dillinger Pa ne može tako, ako je nulti - onda je prvi Zna li se, a da se NE čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? zna se, od kineza cuo sam
March 31, 20205 yr Author Just now, Frank Pembleton said: Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajse gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima... ... Shiit has hit the fan... Ja im posaljem SMS u 10 da izadjem do prodavnice, a oni prebukirani, mi odgovore u 17 i 15 moze na pola sata...a radnju zatvorili
March 31, 20205 yr Just now, Frank Pembleton said: Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajse gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima... ... Shiit has hit the fan... To već fercera u HR
March 31, 20205 yr inače nešto razmišljam o današnjoj konferenciji možda su popizdeli zbog broja mrtvih. ipak verujem da im je teško jer su im umrli ljudi. pokušavam ih razumeti nekako. moguće da su i oni prsli
March 31, 20205 yr @dillinger OK, razumem, neko je ipak bio prvi, ali nije im se učinilo bitnim. @PaulDa vidiš da mene malo čudi kako nije bio neki Kinez na privremenom radu u Srbiji, a sa stalnim boravištem u Wuhan oblasti
March 31, 20205 yr 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajse gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima... ... Shiit has hit the fan... A mi sa drugih mreža koji nismo dobili sms? Ništa od ausvajsa?
March 31, 20205 yr 1 minute ago, Milosh76 said: Ja im posaljem SMS u 10 da izadjem do prodavnice, a oni prebukirani, mi odgovore u 17 i 15 moze na pola sata...a radnju zatvorili moraju da ubace opciju da platiš za prekoredni izlaz, opcija 1 - 100 dinara pola sata, opcija 2 - 300 dinara sat vremena, opcija 3 - ausvajs za više izlazaka i ulazaka 1000 dinara