Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, TdEII said:

Erm, ljudi, da ne prelistavam svih 450+ strana, zna li se uopšte nulti pacijent i prenos sa njega/nje? 

ako misliš u srbiji ne znam da li možemo da pričamo o nultom pacijentu. ali prvi je onaj djarma, ali nije preneo

Edited by Ravanelli

1 minute ago, TdEII said:

Erm, ljudi, da ne prelistavam svih 450+ strana, zna li se uopšte nulti pacijent i prenos sa njega/nje? 

U Srbiji ima jedno pedeset nultih pacijenata, svaki okrug po dvojicu

edit: šala, ali mislim da to nije moguće ovde utvrditi, ili je irelevantno

Edited by dillinger

@RavanelliDa, na Srbiju. Znači nisu najverovatnije otpratili? Koliko su sigurni da nije preneo nikome?

@dillinger Pa ne može tako, ako je nulti - onda je prvi :D

Zna li se, a da se NE čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? 

Edited by TdEII

3 minutes ago, TdEII said:

@RavanelliDa, na Srbiju. Znači nisu najverovatnije otpratili? Koliko su sigurni da nije preneo nikome?

Zna li se, a da se NE čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? 

italija, švajcarska

za italiju imaš dosta njih, najviše srbi na skijanjima, turizmu i pečalbi. ovaj iz kikinde što je umro i usmrtio komšiju je imao sina u italiji i krio da ga je posetio

za švicu neka riba iz švice (naša po poreklu) došla na žurku u nišu i prenela na nekoliko ljudi

mađar je otišao odmah na vikendicu i povukao se, posle na pokrajinsku kliniku u ns. ne bi trebalo da je ikome preneo

Edited by Ravanelli

Video sam saopstenje tek nakon sto sam ovde video da je neko objavio [emoji3]

inace,... Dobio sam malopre SMS sledece sadrzine

Situacija je dramaticna. Priblizavamo se scenariju iz Italije i Spanije.
Molimo vas da ostanete kod kuce.
Krizni stab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19

Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajse[emoji769] gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima...

... Shiit has hit the fan...

Just now, TdEII said:

Zna li se, a da se čita iz prosutog pasulja, odakle su nam tu došle infekcije? 

Žene iz Švajcarske u Nišu, Kikinđanin iz Italije, Mađar u Subotici itd....paralelno više slučajeva

1 minute ago, TdEII said:

zna se, od kineza cuo sam  :D

inače kurva za danas

285511a90f7039e40d677bc7841054af2086e97f

• Author
Just now, Frank Pembleton said:

Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajseemoji769.png gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima...

Ja im posaljem SMS u 10 da izadjem do prodavnice, a oni prebukirani, mi odgovore u 17 i 15 moze na pola sata...a radnju zatvorili :D

Just now, Frank Pembleton said:

Sad se oko tog sms-a vozi priča da se to u stvari isprobava softver za ausvajseemoji769.png gde ćeš sms komunikacijom dobiti dozvolu i to pokazivati pandurima...

To već fercera u HR

inače nešto razmišljam o današnjoj konferenciji

možda su popizdeli zbog broja mrtvih. ipak verujem da im je teško jer su im umrli ljudi. pokušavam ih razumeti nekako.

moguće da su i oni prsli

Njihovo je da ne prsnu.

@dillinger OK, razumem, neko je ipak bio prvi, ali nije im se učinilo bitnim.

@PaulDa vidiš da mene malo čudi kako nije bio neki Kinez na privremenom radu u Srbiji, a sa stalnim boravištem u Wuhan oblasti 

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

A mi sa drugih mreža koji nismo dobili sms? Ništa od ausvajsa? :dry:

1 minute ago, Milosh76 said:

Ja im posaljem SMS u 10 da izadjem do prodavnice, a oni prebukirani, mi odgovore u 17 i 15 moze na pola sata...a radnju zatvorili :D

moraju da ubace opciju da platiš za prekoredni izlaz, opcija 1 - 100 dinara pola sata, opcija 2 - 300 dinara sat vremena, opcija 3 - ausvajs za više izlazaka i ulazaka 1000 dinara