March 31, 20205 yr šta je jebiga zaova? valjda se isto preziva kao Nelicin muž Edited March 31, 20205 yr by levi
March 31, 20205 yr Ne garantujem za izvor, ali priča se i da bi se odobrenja za izlazak u slučaju 24h karantina isto dobijalo putem sms-a. Pošalješ zahtev, oni ti daju odobrenje pa onda ako te neko zaustavi pokažeš taj sms.
March 31, 20205 yr On 31. 3. 2020. at 19:58, mraki said: Ne garantujem za izvor, ali priča se i da bi se odobrenja za izlazak u slučaju 24h karantina isto dobijalo putem sms-a. Pošalješ zahtev, oni ti daju odobrenje pa onda ako te neko zaustavi pokažeš taj sms. @Lancia nagrabusio :(
March 31, 20205 yr On 31. 3. 2020. at 19:47, ragasto said: Kakav crisis management, sunce ti kalaisano... ovo će se izučavati na privatnim univerzitetima i kursevima pavlovića, torbice i maglova! On 31. 3. 2020. at 19:53, Niveamen said: Mogu misliti kakav ce sutra dan biti za bilo kakvu kupovinu,ovim je panika kod ljudi jos vise podignuta. danas sam došao do merkatora, video redinu (prvi put od početka vandrednog stanja) i odustao sutra se naoružavam nekim oklopima, šlemovima, batinama i idem u bitku za opstanak, da donesem barni kolač za nejač Edited March 31, 20205 yr by Ravanelli
March 31, 20205 yr On 31. 3. 2020. at 19:56, Apollo Creed said: Vlažan san svakog oženjenog muškarca. e to je svastika, to znam znači Nela se udala za Darijinog brata, ok
March 31, 20205 yr On 31. 3. 2020. at 19:47, ragasto said: Kakav crisis management, sunce ti kalaisano... Zamišljam scenu, Žvaljo odjavio na 2 dana da se oporavi, ostavio komadantni štab na upravljanje sledećim po redu najvećim mozgovima države - Vulinu i Slini. Razgovor je otprilike tekao ovako: - "Slino, šta ćemo da radimo, situacija je alarmantna" - "Ne znam Vuline, a i da znam kako da znam, ali u pravu si, situacija jeste vrlo alarmantna" - "Koja situacija?" - "Pa, ova." - "A, a koja je to? Ovo virus nešto? Si video što nam je lep sajam?" - "Jesam Vuline, prelep je, ko Kadinjača nekad. Šta ćemo da radimo, šef neće biti zadovoljan." - "Uh, šef sigurno neće biti zadovoljan, šef je retko zadovoljan nama" - "Ne znam Vuline" - "Kako su u Španiji ovo rešili? I u Italiji?" - "Nisu" - "A u Kini jesu?" - "Da" - "Znači...mi samo treba da budemo kao Kina, a ne kao Italija i Španija" - "Da" - "E pa, ajde to da saopštimo narodu" - "Pa to i pokušavamo Vuline već nedeljama, ali ne slušaju" - "E a šta ako im saopštimo preko telefona?" - "Vidiš, to bi moglo da upali, uvek veruju telefonima" - "Pošaljemo im SMS!" - "SMS?" - "Da, SMS, to je ono kao viber samo drukče" - "SMS! Vuline ti si genije!" ---muzika epifanije--- - "Gazda će biti zadovoljan" - "Gazda će sigurno biti zadovoljan" ---zavesa---
March 31, 20205 yr Erm, ljudi, da ne prelistavam svih 450+ strana, zna li se uopšte nulti pacijent i prenos sa njega/nje?
March 31, 20205 yr On 31. 3. 2020. at 17:31, Nesh said: Navatali ih posle 15:00? Ne,oko 14 i 15 su zatvorili i cekali 15-00