March 31, 20205 yr Morbidno je sročeno, mogli su i malo drugačije. Ovako, kao da ga je sastavio predsednik lično... Edited March 31, 20205 yr by mraki
March 31, 20205 yr Kakav crisis management, sunce ti kalaisano... Postoji li šansa da ih je neko hakovao? Kao novosadsku Informatiku nedavno?
March 31, 20205 yr Mene pocinje da brine..ne jos da plasi..ali da me brine i ovaj njihov nastup danas i bolna Usnija i ovaj sms. Nisam nikad previse bio ubedjen da znaju sta rade..ali imam utisak da se rucna polomila a kola idu nizbrdo.
March 31, 20205 yr 3 minutes ago, Joe D said: jel moze da se odgovori? evo predloga pu___e ku___ __bem v__ m____r ne___m__nu
March 31, 20205 yr 2 minutes ago, mraki said: Morbidno je sročeno, mogli su i malo drugačije. Ovako, kao da ga je sastavio predsednik lično... mislish pljosnat crv lichno?
March 31, 20205 yr 3 minutes ago, Ted said: supruga dobila ja (mts) nisam izgleda dobijaju samo simpatizeri
March 31, 20205 yr 2 minutes ago, mustang said: mi to dobijamo svaki dan, samo drugacije sroceno. pa ovo ti esencijalno. da nemash potrebu da izgazish sopstveni telefon. Edited March 31, 20205 yr by gospa buba
March 31, 20205 yr 11 minutes ago, Ravanelli said: ovaaaj sms za čega Mogu misliti kakav ce sutra dan biti za bilo kakvu kupovinu,ovim je panika kod ljudi jos vise podignuta.
March 31, 20205 yr Mi, Telenor gospoda, nismo dobili nikakav SMS. I nadam se da će tako i da ostane...
March 31, 20205 yr 3 hours ago, Bogotac said: Ima i do toga,mada ja pricam o Dariji i Ivani,ne bih rekao da su one nestrucne i da ne znaju. Zli jezici kazu zaova Nele Kuburovic. 45 godina 145 naucnih radova na svakom saradnik.