March 31, 20205 yr Just now, Milosh76 said: MTS dobili i ja i zena I ja upravo dobio. Mts. Videćemo da li ću dobiti i na ostale dve mreže koje imam (telenor i vip). Za sada ne...
March 31, 20205 yr 1 hour ago, Milosh76 said: A sta se desava ako ne ocitam brojilo? Rok je sutra, kao sto pise u vesti 1 hour ago, renne said: e baš to, upravo 15 minutes ago, Luther said: Ne može da se uleti u crvenu zonu jer kad god da ti očitaju struju rastegnu i period pa ti izađe isto. Ovde ima kalkulator EPS-a pa svako može da eksperimentiše: http://kalkulator.eps-snabdevanje.rs/kalkulator +1 na Luthera!
March 31, 20205 yr sms dizanje panike, bliži se talijanski i španski scenario stiglo na mts, na telenor nije
March 31, 20205 yr Just now, Ravanelli said: jel me jebete? hahahahahahahahahahaahahaaaaa Ne, dobijaju mts korisnici redom.
March 31, 20205 yr 2 minutes ago, Joe D said: jel moze da se odgovori? junior probao izgleda da ne moze. izgleda da je zvao neki broj, ali nije uspeo da se probije nigde. Za bolesnost pritisnite 1 Za kako se peru ruke pritisnite 2 Za da nosite kese pritisnite 3 Za kako da nosite masku pritisnite 4 on je naravno, smarach mali, mislio da mu shalju esmes sa kajmaniskih otoka da mu skinu 15 hiljada milona telefonskog rachuna. ljudi, drzavo. imamo mi i svoje muke! Edited March 31, 20205 yr by gospa buba