March 31, 20205 yr Zna li neko šta je sa onim bivšim direktorom infektivne klinike koji je govorio na onoj cuvenoj Nestorovicevoj™ konferenciji? Gde on nestade iz kriznog staba?
March 31, 20205 yr 6 minutes ago, Milosh76 said: Gomila ljudi ne zna nista o tome da treba da ocitaju brojila, sta se desava ako se ne ocitaju? Osim ovog sto harper kaze? verovatno su im problematične kuće gde bi morali da ulaze unutra. zgrade će valjda normalno oni čitati. inače je i njihovo saopštenje od juče. „Електропривреда Србије“ ће у току ванредног стања због епидемије корона вируса уложити максималне напоре да у оквиру редовних активности очита бројила свих купаца, поштујући све мере заштите. Да би се смањила могућност контакта и додатно заштитило здравље грађана „Електропривреда Србије“ моли све купце да закључно са 1. априлом очитају стање на свом мерном уређају и да истакну стање бројила и датум очитавања на видном месту на улазу у своје објекте. Поред тога, могу у наредним данима да јаве стање са бројила позивом на број телефона који је одштампан на рачуну, или путем маила слањем података (име и презиме, адреса, ЕД број и стање на бројилу, датум очитавања) на e-mail адресе према локацији бројила. https://www.epsdistribucija.rs/index.php/informacije/saopstenja/163-ocitavanje
March 31, 20205 yr Author 3 minutes ago, variola said: verovatno su im problematične kuće gde bi morali da ulaze unutra. zgrade će valjda normalno oni čitati. inače je i njihovo saopštenje od juče. Video sam saopstenje tek nakon sto sam ovde video da je neko objavio [emoji3] inace,... Dobio sam malopre SMS sledece sadrzine Situacija je dramaticna. Priblizavamo se scenariju iz Italije i Spanije. Molimo vas da ostanete kod kuce. Krizni stab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Edited March 31, 20205 yr by Milosh76
March 31, 20205 yr Sve mi se čini da će Kon da se rokne kad prodje ova epidemija?Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 31, 20205 yr bogami, vi ste sa ovom budalom bas najebali. lud ludcat. ozbiljna dijagnoza i ovi majmuncici oko njega....zivotinjsko carstvo Edited March 31, 20205 yr by mustang
March 31, 20205 yr 4 minutes ago, Хетерија said: Где је још гостовао Кон осим на Пинку? rts e:još traje Edited March 31, 20205 yr by renne
March 31, 20205 yr Just now, mustang said: bogami, vi ste sa ovom budalom bas najebali. lud ludcat. ozbiljna dijagnoza niste se ni vi bas usrecili
March 31, 20205 yr Ne može da se uleti u crvenu zonu jer kad god da ti očitaju struju rastegnu i period pa ti izađe isto. Ovde ima kalkulator EPS-a pa svako može da eksperimentiše: http://kalkulator.eps-snabdevanje.rs/kalkulator
March 31, 20205 yr Just now, Joe D said: niste se ni vi bas usrecili vala nas je mala beba naspram vaseg
March 31, 20205 yr 2 minutes ago, steins said: Sve mi se čini da će Kon da se rokne kad prodje ova epidemija? Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Zašto? Niko više neće mariti za struku?
March 31, 20205 yr 49 minutes ago, renne said: pa večeras kao nešto i pametno priča, dosta je obrnuo priču Pa na hepiju je mrtav ladan rekao da je ovaj virus lekovit za celo covecanstvo, dok ljudi padaju kao muve sirom sveta . Edited March 31, 20205 yr by Micko8
March 31, 20205 yr Author Just now, mraki said: Dobijate sms-ove? I ako da, koja mreza? Ja jos nisam dobio, Telenor. MTS dobili i ja i zena