Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 minutes ago, Arkadija said:

Sve je ovo frizirano

Nema teorije da jedan dan pozitivno bude 7% testiranih, a sledeći 24% ako uzorak nije štimovan. To naprosto ne biva.

8 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Pa Morgana sigurno ima cg pasos, moraju da je puste. 

idi doma i zavrsi i meni jedan pasos. 

imam pasos, naravno

lomim se sad zbog karantina od 28 dana plus ne radi ni autobuski ni aviosaobracaj

hvala svima na savjetima :)

22 minutes ago, renne said:

Kaže Vučić se ne oseća dobro

Šta mu radimo mi gradjani, pa sram nas bilo!

imam pasos, naravno

lomim se sad zbog karantina od 28 dana plus ne radi ni autobuski ni aviosaobracaj

imam pasos, naravno

oni mogu da friziraju jedan deo

Ja mislim da je juce barem pola od 620 testova bilo za ljude koje su pokupili prethodnih dana sa aerodroma i da je vecina njih negativno. A da je ovo danas vracanje na ono od pre 2 dana. Ako iskljucimo jucerasnji dan trend je stabilan u procentu zarazenih u odnosu na testirane

Edited by napadaj

ma oni testiraju samo članove vlade, gradonačelnike i odbornike skupštine opštine Zrenjanin, Valjevo, Kraljevo i nešto malo vojsku, policiju i medicinare

16 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Možeš da prenosiš koliko god hoćeš, zaključak da je narod nešto najviše kriv je toliko kratkovid najblaže rečeno da ne vredi trošiti više reči na to, ali zašto da ne kad sam već krenuo.

Nije naaaarod kriv što je sve do oko 15. marta moglo da se doleće iz kojegod pičke materine a da te niko na aerodromu ni ne pita išta. Šta bi to naaaarod trebao tačno da radi ako ima putničke karte kupljene za silne pare još pre 3 meseca a sam vrh države mu u direktnom prenosu govori da je virus najsmešniji ikad i da se ide u šoping u Milano? Za šta je naaaarod kriv ako početkom meseca ova pizda skuplja 90.000 robova i stiska ih u redove i u hale da mu napabirče potpise pred izbore? Jel naaaarod možda kriv što je devetog marta kad je virus već uveliko bio u državi ovaj skupljao 1500 ljudi u Valjevu da bi mogo da drži predizbornu kampanju u Krušiku koji su opustošili njegovi kerovi? Jeste, baš je taj  naaaarod kriv što sudeći i po današnjoj KZŠ ova država uopšte ne radi toliko na problemu epidemije koliko radi na peglanju PR-a ovog gmaza koji je po ko zna koji put demonstrirao da je debil na kvadrat i neposredno odgovoran za ceo clusterfuck?

'bo te naaaarod. I svakog ko puši jeftinu propagandu da su krivi ljudi koji žele da šetaju kučiće ili bauštelci iz Beča koji rade na crno pa su došli kući i da ovaj nije smeo da ih pusti u državu i da je to bio jedini problem, a sve drugo su odradili perfektno.

Jebeno sve što su ikad krenuli da rade su usrali, a posledice se i sada i kao pre 6-7 i 5 godina broje ljudskim životima. Al jebeni naaaarod.

Ajd prvo da rešimo jednu stvar, kako već rekoh, ova vlast će da odgovara kad tad i kako tako, za pizdarije koje su pravili. Ova vlast je vlast kretena i ja se sa tim apsolutno slažem, tako da deo o krivnji vlasti, što se mene tiče, uveliko maši fuzbal. 

Ali, i sad ide veliko ALI - sav taj narod je morao, bez obzira na vlast, da ima mrvu zdravog razuma da odsedi u karantinu 14 dana, da ne šeta okolo, roštilja, džogira, i da sveukupno stanje koristi kao ferije. Bez obzira na vlast™. Jer, okreni obrni, ne šire članovi SNSa, ma koliko toksični bili, zarazu okolo, nego bar - narod™.  

1 minute ago, omiljeni said:

ma oni testiraju samo članove vlade, gradonačelnike i odbornike skupštine opštine Zrenjanin, Valjevo, Kraljevo i nešto malo vojsku, policiju i medicinare

lud zbunjenog , bar ovde a tako je svuda vrv

ne testiraju infektologa koji radi svaki dan 12 h i kojem dolaze slucajevi iz celog okruga

i dalje se drze onog protokola iz prvih nedelja

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Mislim da nije i da neće uvesti 24/7 pre svega zato što oni to ne mogu da sprovedu.
I to im je najbitnije.
I zbog toga to neće uvesti.
Ne zbog toga što misle da to ne treba.

... Shiit has hit the fan...

to sto nisu u stanju da sprovedu ih apsolutno ne sprecava da uvedu. i da se jos vise dure na narod jer eto, oni sve pokusavaju al narod govna. 

9 minutes ago, vememah said:

Nema teorije da jedan dan pozitivno bude 7% testiranih, a sledeći 24% ako uzorak nije štimovan. To naprosto ne biva.

premali su uzorci, tih par stotina dnevno, da bi bilo kakav trend bio stabilan i pouzdan

sasvim je moguće i bez štelovanja da jednog dana zahvate više pozitivnih, a nekad manje

neki višednevni pokretni proseci bi bili realniji pokazatelji, umesto dnevnih podataka

Edited by levi

6 minutes ago, vememah said:

Naravno da mozes. Jedan dan testiras samo porodice i vip prijatelje SNS a drugi dan testiras one koji imaju simptome i tako podignes naglo "kurvu" da bi uveo vanredno stanje.