March 31, 20205 yr 1 minute ago, Anonymous said: Ne može sad nikud, zatvorene granice. Ja juče kukao drugaru in HN kako sam se zajebao što nisam otišao dole kad je ovo počelo da se kuva. Pa Morgana sigurno ima cg pasos, moraju da je puste. idi doma i zavrsi i meni jedan pasos.
March 31, 20205 yr Just now, Tsai said: I sto je najtragicnije, kad se sve ovo zvrsi, dobice 55% na parlamentarnim i 60% na predsednickim.. Ako mi da sto ojra i ja cu da ga glasam.
March 31, 20205 yr Just now, Aleksija said: nista nikome ne ispada dobro sada. i to ce i vucic ubrzo shvatiti, koliko god imao mozda jos par dana za kvalitetno svrsavanje. mi nemamo osnovne resurse za borbu i prezivljavanje u ovoj situaciji. +100 Izgleda da je shvatio, ima veci kralj od njega
March 31, 20205 yr kakv je ono naslov na Blicovom sajtu, da su lekari demonstrativno napustili KZŠ? Pa jesuLjuti na narod, već smo pisali
March 31, 20205 yr 9 minutes ago, morgana said: jeste, znam. iz ličnih i porodičnih razloga sam doselila u bgd i tu sam od rođenja kao kući, ali na cm sam od povratka u herceg novi. pametno “moji” su to prelomili
March 31, 20205 yr kako da se oseća dobro kad je Srbiji teško. proživljava patnju svog naroda, kome je sada teže nego ikada
March 31, 20205 yr 3 minutes ago, Arkadija said: kakv je ono naslov na Blicovom sajtu, da su lekari demonstrativno napustili KZŠ? Quote Danas je najgori dan za Srbiju, imamo sedam novo preminuli i 115 novih zaraženih. Ono čega se bojim je da ovo nije najgore što nas čeka. Ovo je znak nepoštovanja svih mera. Ako se ovako nastavi sledi nam italijanski i španski scenario. Ako nastavi ovako da se ponaša zdravstveni sistem neće izdržati. Žao mi je što su informacije ovakve, ali bojim se da će biti još gore - kazao je direktor Infektivne klinike u Beogradu nakon čega su on ali i epidemiolozi Predrag Kon i Darija Kisić Tepavčević demonstrativno napustili konferenciju i otišli kako je Stevanović rekao da " pomažu svojim kolegama koji se pod maskama i u skafanderima bore".
March 31, 20205 yr Sve je ovo frizirano da mogu da uvedu 24/7 policijski čas, da mogu u kockarnicama da peru pare i na kraju, zašto da ne, na sred Terazija da prepakuju belo.
March 31, 20205 yr 2 minutes ago, levi said: kako da se oseća dobro kad je Srbiji teško. proživljava patnju svog naroda, kome je sada teže nego ikada Grozna situacija za njega. Srećom ima koga da pita kako da se ponaša u njoj.
March 31, 20205 yr Što se nošenja maski tiče, ne treba nikome ni savet SZO ni ničiji drugi, dovoljno je da koristi zdrav razum.
March 31, 20205 yr 23 minutes ago, gospa buba said: mi smo svi shredingerovi bolesni, ne znamo dok nas ne izvade iz kutije. svako je svakog jutra ispochetka teorijski i zdrav i bolestan, dok se ne dokaze jedno ili drugo stanje. ne mogu se meshati razlichiti principi na makroskopskom nivou tek tako. sad ce doc neki strunjak za dekoherenciju
March 31, 20205 yr 13 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Gde glumata, sigurno sedi kući i drka pomišljajući kako sve ispada toliko dobro da može da radi sve što mu se ćefne. Nije imao jaču erekciju u životu. Ma razboleo se od tuge jadan. Sad je u plačipičkarskom modu. Sigurno će i suzu pustiti kad se sledeći put bude pojavio.
March 31, 20205 yr Sve je ovo frizirano da mogu da uvedu 24/7 policijski čas, da mogu u kockarnicama da peru pare i na kraju, zašto da ne, na sred Terazija da prepakuju belo.Mislim da nije i da neće uvesti 24/7 pre svega zato što oni to ne mogu da sprovedu.I to im je najbitnije.I zbog toga to neće uvesti.Ne zbog toga što misle da to ne treba. ... Shiit has hit the fan...