March 30, 20205 yr 1 minute ago, Arkadija said: Jel ovo realno? Da vec pada broj zarazenih? Ispasce da samo odabrali najbolju taktiku, Vucic ce da vlada i u sledecem zivotu. pada i u cg i hrvatskoj, koje imaju blaze mjere nego srbija
March 30, 20205 yr Just now, morgana said: pada i u cg i hrvatskoj, koje imaju blaze mjere nego srbija U Hrvastskoj je danas porast za 22 slučaja u odnosu na juče.
March 30, 20205 yr Just now, theanswer said: U Hrvastskoj je danas porast za 22 slučaja u odnosu na juče. trend je svakako opadajuci, ne mozemo gledati dan po dan srbija ima visak represivnih mjera, ali ce vucic naravno da slavi kako je spasio milione od sigurne smrti
March 30, 20205 yr Ma ko se raduje, nego sam u neverici, posto sam sa posla dosla u bedaku, jer mi je jako drobar drug i kolega zavrsio u Zemunskoj sa zenom i detetom, a zena mj je izgleda na respiratoru.
March 30, 20205 yr Ako ovo nisu samo zakasneli rezultati testiranja nasih koje smo vratili avionima iz inostranstva nego obuhvata i kontakte zarazenih kod nas onda je trend dobar. Ali treba sacekati rezultate 3-4 uzastopna dana.
March 30, 20205 yr 1 minute ago, pt 2.0 said: polako s radovanjem. +1 Ali fakat je - sutra je tačno 14 dana otkako smo prestali da se grlimo, ljubimo i je... jedemo zajedno. Po restoranima, mislim. Od danas-sutra-prekosutra bi bilo više nego logično da krene nezanemarljiv pad.
March 30, 20205 yr 2 hours ago, Nikodije said: u merkatoru na nbg i po okolnim bankomatima armagedon. ja kao krenuo da dopunim zalihe mesa, dosta neiskusno od mene, stoga sam se brze vratio nego sto sam otisao. doduse bilo je ocekivano da ce narod da nagrne, i moze se pretpostaviti da ce po tim supermarketima zaraza najvise da se siri. Kod mene u centralnoj paliluli oko pola 1 ogromni redovi. Ja cekao oko pola sata da udjem. Ljudi takodje kupovali znatno vise, i po prvi put sam vidio 5-6 maskiranih penzionera (i to samo dan nakon njihovog jutarnjeg sopinga) - jedna je cak gurala kolica kuci (a iz tog manjeg supermarketa inace retko ko izlasi sa vise od 2-3 kese). Kasnije sam kroz prozor video da se malo smanjila guzva... Samo da se jos neko ne zarazi danas zbog one budale :(
March 30, 20205 yr Nema logike. Dobro je što nije katastrofa, to ne bi mogli da sakriju, ali ovo je vrlo nelogično. Ko zna koga su oni testirali...
March 30, 20205 yr 4 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Ali fakat je - sutra je tačno 14 dana otkako smo prestali da se grlimo, ljubimo i je... jedemo zajedno. Po restoranima, mislim. brojiš? jutros sam zamišljala zagrljaj. bez zezanja. nisam videla porodicu 2+ nedelje, i inače imam običaj da svakog od njih poljubim kad se vidimo i kad se rastajemo. mene treba lancima vezati za krevet na sajmu. neki umoljčani. edit. spooky - šta vodiš pod "centralna paliula"? ako je kraj oko hale pionir - do tell... Edited March 30, 20205 yr by pt 2.0
March 30, 20205 yr Ja isto otisao do prodavnice, ispred red, rekoh valjda je sve civilizovano i unutra. Medjutim, pustise gomilu ljudi odjednom i maltene stampedo nastade, grabe i guraju se ko pred novu godinu. Izašao sam za par minuta a da nisam kupio ni pola planiranog. Edited March 30, 20205 yr by mraki
March 30, 20205 yr Dobro je sto je pao broj zarazenih danas i treba se radovati, ako nista drugo onda zbog toga da malo amortizuje ono budalino ludjenje sinoc na Prvoj. Danas sam prvi put od pocetka krize morao da cekam ispred prodavnice u redu jer se povecao broj kupaca koji su se duze zadrzavali i kupovali vise stvari. Znam da je nemoguce ali kad bi neko stisnuo muda da kaze budali da se vise ne pojavljuje u medijima dok traje kriza ucinio bi gradjanima Srbije monumentalnu uslugu. Sluzbo, ako ovo citas, preklinjem vas da objasnite Vucic Aleksandru, predsedniku Srbije, da sedi miran i ne otvara usta do zavrsetka krize. Za sve ce biti bolje, pa i za njega.