Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 28. 3. 2020. at 16:14, dùda said:

kako se plaća ?

jel' mogu karticom ?

moze I kes pri preuzimanju

On 28. 3. 2020. at 16:40, SNARC said:

Stiti druge od tebe..ako mozda to nosis a da svestan nisi..Nosenje toga sada je prosto stvar pristojnosti :)

Pa i ako nosim (za šta je izuzetno mala verovatnoća), ne kašljem i pljujem ljudima u lice, pobogu. Čitav život izbegavam da mi ljudi priđu na bliže od metar, neću valjda sad da krenem da ih grlim i ljubim. :D

Tipujem da se manje ili vise solidno zezas poslednjih dana..iz puke dosade :)

Ne kvari mi zabavu, vidiš da ovde ima nekih koji su ubeđeni da će da se razbole i umru ako pročitaju rečenicu "korona u ogromnoj većini slučajeva nije smrtonosan virus". :lolol:

On 28. 3. 2020. at 15:25, maheem said:
neposlusnost nek resavaju policijom
+2000

sent from bubamoto

On 28. 3. 2020. at 16:23, Anonymous said:

I to u optimističnoj varijanti kako sam ih razumeo.

Kod kineza je trajalo tri meseca dok nisu počeli da olabavljuju. Tako da verovatno isto i nas čeka.

On 28. 3. 2020. at 16:45, JozoMujica said:

Pa i ako nosim (za šta je izuzetno mala verovatnoća), ne kašljem i pljujem ljudima u lice, pobogu. Čitav život izbegavam da mi ljudi priđu na bliže od metar, neću valjda sad da krenem da ih grlim i ljubim. :D

Ja to ne znam..neko na ulici ne zna.

Svakako sa mnom u lift ne bi usao..morao bi da sacekas :)

On 28. 3. 2020. at 16:08, ubibobi said:

A ja ladno čitam da zbog koze često pereš ruke i pitam se pa što kad one jadne ne prenose virus,dovoljno je valjda jednom,auh brate :isuse:

Nego Milje,kako izdržavaš bez kladže,muka živa? :unsure:

Meni je kladionica vise thrill, no sa godinama pokusavam bar da ne izgubim novac (ako sam vec tupko za nesto vise). Dosadno jeste, no ovo su bitnije stvari od te razbibrige. Nabaviti potrepstine na vreme. Komplet presvlacenje pre ulaska u kucu, kako bi moji bili manje izlozeni riziku. Priprema sobe na spratu (kupatilo odmah pored), ako mi zatreba izolacija...

Edited by Miljenko

On 28. 3. 2020. at 16:23, Dankan Ajdaho said:

?

Ne što sam ja pogođen, ali u čemu je štos? Inkubacija je u proseku 5-6 dana. 14 ajd, može još nešto razumom da se objasni. Ali zašto 28, wtf???

Verovatno su im to kinezi preporučili.

Jer u nekim slučajevima je inkubacija bila do 28. I verovatno idu na 100% sigurnost.

On 28. 3. 2020. at 16:47, SNARC said:

Ja to ne znam..neko na ulici ne zna.

Svakako sa mnom u lift ne bi usao..morao bi da sacekas :)

Koji ću kurac u lift, kad god moram da idem u neku zgradu koristim stepenice, kretanje je mnogo zdravije od stajanja u liftu. To svima (koji mogu naravno) preporučujem. Dobro je i za pluća. ;)

Edited by JozoMujica

On 28. 3. 2020. at 16:46, salerokada said:

Kod kineza je trajalo tri meseca dok nisu počeli da olabavljuju. Tako da verovatno isto i nas čeka.

Pa da sve do juna, a onda svi u Grčku na letovanje.

Treba sacekati jos malo, koliko sledece nedelje kad krenu da pljuste banovi na PPP, pa forumasi shvate da trebaju jos 2 meseca u najboljem slucaju da sede u kuci, a napolju +25 stepeni :fantom: 

Edited by Bambula

On 28. 3. 2020. at 16:41, Paul said:

kakav narod takve mjere

takodje, kakva vlast, takve mere. ovi plilicari koji vode srbiju znaju u kakvom stanju je zdravstvo (i koliko nisu nista uradili za unapredjenje istog) i koliko bi izdrzalo pod pritiskom kakav je u italiji ili spaniji. njih brine sta ce biti sa posle ovog sranja, ne mogu da sagledaju moguce posledice. 

On 28. 3. 2020. at 16:40, SNARC said:

Stiti druge od tebe..ako mozda to nosis a da svestan nisi..Nosenje toga sada je prosto stvar pristojnosti :)

Ali šta ako nemaš gde da je nabaviš?

Ja sam pitao par puta i nisu imali. Isto po pričama drugih, kad god su pitali, nema. E sad, nije mi padalo na pamet da se guram po redovima i idem od apoteke do apoteke ne bih li eventualno uspeo da kupim neku.

Jesam li nepristojan zbog toga?

On 28. 3. 2020. at 16:40, ordi said:

od nekretanja

On 28. 3. 2020. at 16:41, mraki said:

Zbog neaktivnosti. A pošandrcaćemo svakako, ako već nismo.

to ste u pravu.

ništa... sutra veliko spremanje :D

On 28. 3. 2020. at 16:52, mraki said:

Ali šta ako nemaš gde da je nabaviš?

Ja sam pitao par puta i nisu imali. Isto po pričama drugih, kad god su pitali, nema. E sad, nije mi padalo na pamet da se guram po redovima i idem od apoteke do apoteke ne bih li eventualno uspeo da kupim neku.

Jesam li nepristojan zbog toga?

Kod mene isto nigde nema.

Valjda se podrazumeva da su svi oplevili apoteke prvog dana.

Edited by Anonymous

Background Picker
Customize Layout