March 27, 20205 yr Quote "Ulazimo u 22. dan sa sedam žrtava. Iako to deluje strašno, dobro se držimo. Pokazuje se da smo gotovo šest do sedam dana usporili prenošenje virusa. Ipak, sada ide 4. nedelja, dolazi se do vrha, eventualno to može kod nas da se desi kasnije zbog mera - jako je važno da u dve naredne nedelje imamo gvozdenu disciplinu. Lepo je to rekao doktor Tiodorović juče", kazao je epidemiolog Predrag Kon u okviru onlaijn konferencije "Tu smo" u organizaciji Foruma pacijenata Srbije. opala. kon možda vidi sledeću nedelju ili onu tamo kao 1 vrh
March 27, 20205 yr 5 minutes ago, Ros said: i to direktno proizvodjacu. da se ne bi ista slucajno zalepilo na naprednjackim rukama pametan čovek
March 27, 20205 yr https://www.blic.rs/vesti/drustvo/foto-pogledajte-kako-sada-izgleda-improvizovana-bolnica-na-sajmu/fkwyhxl?image=4
March 27, 20205 yr 1 minute ago, Bogotac said: Na ovaj broj zarazenih,preveliki broj smrtnih slucajeva. Kako si došao do tog zaključka?
March 27, 20205 yr 7 minutes ago, Ravanelli said: opala. kon možda vidi sledeću nedelju ili onu tamo kao 1 vrh Ako pogledamo ostale zemlje teško da će toga biti..Nego ide se na priču da se narod umiri.
March 27, 20205 yr 5 minutes ago, zgembo said: Kako si došao do tog zaključka? Gledajuci ostale zemlje sa slicnim procentom zarazenih,mnogo mi je ovih 7.Znam da tu ima mnogo faktora,kod samih zarazenih,mada u kakvom nam je stanju zdravstvo...
March 27, 20205 yr i to direktno proizvodjacu. da se ne bi ista slucajno zalepilo na naprednjackim rukama [emoji106][emoji106][emoji106]... Shiit has hit the fan...
March 27, 20205 yr Gledajuci ostale zemlje sa slicnim procentom zarazenih,mnogo mi je ovih 7.Znam da tu ima mnogo faktora,kod samih zarazenih,mada u kakvom nam je stanju zdravstvo...Jel isti broj testiranih? ... Shiit has hit the fan...
March 27, 20205 yr Postoji mračan deo iz sećanja Ane Gligić. To je broj žrtava potonje vakcinacije koji je proglašen državnom tajnom.Naime, oni su vakcinisali sve bez izuzetaka i stradali su ljudi za koje se moglo pretpostaviti da će biti kontraindikacija.To je danas nezamislivo. Ima još stvari koje su teško uporedive.Sent from fav toy
March 27, 20205 yr Postoji mračan deo iz sećanja Ane Gligić. To je broj žrtava potonje vakcinacije koji je proglašen državnom tajnom.Naime, oni su vakcinisali sve bez izuzetaka i stradali su ljudi za koje se moglo pretpostaviti da će biti kontraindikacija.To je danas nezamislivo. Ima još stvari koje su teško uporedive.Sent from fav toyDa jbte meni je ćale pričao o tome, da je baš bio horor... ... Shiit has hit the fan...
March 27, 20205 yr 18 minutes ago, napadaj said: https://www.blic.rs/vesti/drustvo/foto-pogledajte-kako-sada-izgleda-improvizovana-bolnica-na-sajmu/fkwyhxl?image=4 Jel se to samo meni cini ili ima gomila "soba" bez prostora za ulazak, samo 4 bela zida? Vidi e narocito na prvoj slici.