March 25, 20205 yr Konu je pun kurac novinara, s pravomПослато са Mi 9T помоћу ТапатокаJbga, ja pisao da bi sveo na minimum...Vrte se u krug...Trošimo im energiju... ... Shiit has hit the fan...
March 25, 20205 yr Palavestra lupeta...Ostatak nacije ostaje bez imuniteta! ... Shiit has hit the fan...
March 25, 20205 yr Konu je pun kurac novinara, s pravomПослато са Mi 9T помоћу ТапатокаDa, baš se vidi
March 25, 20205 yr Realno trebalo je isturiti PR-ove, slati mejlom pitanja i izdvojiti smislene. i ove kontaktirati za odgovore i deklamovati...A da ne pričam što je tamo u vladi bilo 20-30 predstavnika medija na gomili... ... Shiit has hit the fan...
March 25, 20205 yr Rts1 i na planeti rts UživoIzvinila se Suzana[emoji769] koja prati tw U smislu da je slala sms pr-ki... ... Shiit has hit the fan...
March 25, 20205 yr Author Just now, Arkadija said: Stvarno su rekli Sajmište? Prvi koji je postavio pitanje je rekao Sajmiste, onda se Kon nadovezao, da bi sa N1, cini mi se, rekao "nije Sajmiste nego Sajam"...
March 25, 20205 yr čitaju forum, nema druge juče je to prva pomenula dragica ili inisible light ja sam rešio da slušam savete struke i da ne pratim vesti više od jednom, jel može dajdžest verzija kzn-a blagodarim
March 25, 20205 yr 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Realno trebalo je isturiti PR-ove, slati mejlom pitanja i izdvojiti smislene. i ove kontaktirati za odgovore i deklamovati... A da ne pričam što je tamo u vladi bilo 20-30 predstavnika medija na gomili... ... Shiit has hit the fan... Zamisli tek to, da su poslali splavarke koje ne bi mogle ni da pročitaju napisano...
March 25, 20205 yr Krstacu zamenila imenom, a cistu masku valja prljavim rukavicama. Stvarno kidaju...