Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

19 hours ago, Sammael said:

Tih 10% razumnih (a plašim se da je i manje) ionako već glasa za opoziciju. Ne bi dobili ništa, a izgubili bi one koji su zadovoljni hendlanjem korone, koji ne veruju u koronu, koji su poludeli od samog pomena korone...

Ne znam vise, sve neke kalkulacije :sad:

Imam u familiji vakcinisane sa 4 doze i prvi put zaražene ovih dana. :ph34r:

moji u njemachkoj ponovo, klinici klasika, matori bash i ne.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• 2 weeks later...

It's that day of the month again - izašli su podaci za mart, ako je ikoga više briga za ovo...

Smrtnost jeste nešto manja nego marta prošle godine kada su bolnice bile prepune, ali i dalje daleko iznad višegodišnjeg proseka.

image.png.522b1fd0c605c4edbbdbf666fafd5b45.png

10-godišnji pretpandemijski prosek za mart je nekih 9400 preminulih, koliko sam uspeo da očitam sa ovog grafikona.

Dakle višak je oko 1850 ljudi, tj. oko 60 dnevno.

Edited by vememah

za ‘20, ‘21 i ova tri meseca ‘22 višak smrtnosti u odnosu na prosek je 57680

Edited by kud u maglu Simoviću

Jel postoji neka covid ambulanta (ad da nije za decu) u beogradu da radi posle 17h? :huh:

• Popular Post
On 13.4.2022. at 23:51, mraki said:

Imam u familiji vakcinisane sa 4 doze i prvi put zaražene ovih dana. :ph34r:

Pisao sam već da su mi u najvećem evropskom centru za transplantaciju pluća savetovali da 4. doza nema velikog smisla. Tu govorimo o ljudima koji brinu o stotinama ozbiljnih plućnih bolesnika na imunosupresivima. Tako da nema prostora za neko iščudjavanje. Čekamo jesen i vakcinu prilagodjenu Omikronu. 

Od noćas ukinute sve kovid mere

Pobeda ???

koje mere?

1 minute ago, cartman said:

koje mere?

Sve one koje su pisale na papiru, a ticale su se ulaska u zemlju stranaca, karantina, masaka i sl.

Mislite li da su ove nase brojke tako dobre jer se ljudi vise ne testiraju ili zaista ima malo zarazenih?

2 hours ago, Arkadija said:

Pobeda ???

Pobeda

1 hour ago, Tsai said:

Mislite li da su ove nase brojke tako dobre jer se ljudi vise ne testiraju ili zaista ima malo zarazenih?

osim kine, niko nigde vise ne testira. od juce deca u nemackim skolama ne moraju da rade test