Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Barti66 said:

Jel to beše gripčina neka tada bila ili sam pobrkao nešto?

jeste, onda kad je vucic ulazio bez maske na decju onkologiju, a grip harao.

Trenutno je aktivan jos neki virus sa ne bas blagim simptomima. Kao da je neki grip. Medjutim, iz zavoda potvrdjuju u decjim kolektivima stomacni virus, streptokoke razne (pa i sarlah), i varicelu

Srbi su komotno izabrali smrt.:dry:

stare nekrofilčine

52863

:ph34r:

Just now, kud u maglu Simoviću said:

52863

:ph34r:

Ceo Zaječar ili Kikinda...

nejasno mi je zašto ovo pitanje “opozicija” ne potencira u kampanji

bilo ko?!

zato shto to za ovaj narod uopshte nije stavka.

istina, nije ni bilo shta drugo, ali se ponekad prime na neshto shto josh nisu chuli, a legne im na neko deklarativno opshte mesto.

pod uslovom da receptor nije vec zasicen.

i to ih drzi do 14 dana i shta se kapitalizuje za to vreme, to je.

Edited by gospa buba

Koliko je ono zvanično umrlih od korone?

Edited by mraki

2 minutes ago, mraki said:

Koliko je ono zvanično umrlih od korone?

15768

po worldometru

13 minutes ago, gospa buba said:

zato shto to za ovaj narod uopshte nije stavka.

istina, nije ni bilo shta drugo, ali se ponekad prime na neshto shto josh nisu chuli, a legne im na neko deklarativno opshte mesto.

pod uslovom da receptor nije vec zasicen.

i to ih drzi do 14 dana i shta se kapitalizuje za to vreme, to je.

Pa valjda postoji desetak posto razumnih. Da se ovo desava vec 2 godine i da se mi pravimo da je sve u redu. Neshvatljivo 

tačno je odnos broja zvaničnih smrti od korone prema stvarnom broju umrlih 1:3, još ranije je neko ustanovio.

Pobedili smo mi koronu jos u junu 2020. Sad mozemo da gledamo statistiku koja je i bez korone losa, a ova je surova. 

• 2 weeks later...
On 28.3.2022. at 15:41, Sandradjer said:

Pa valjda postoji desetak posto razumnih. Da se ovo desava vec 2 godine i da se mi pravimo da je sve u redu. Neshvatljivo 

Tih 10% razumnih (a plašim se da je i manje) ionako već glasa za opoziciju. Ne bi dobili ništa, a izgubili bi one koji su zadovoljni hendlanjem korone, koji ne veruju u koronu, koji su poludeli od samog pomena korone...

Netreba nikakva statistika, dovoljno je prošetati do nekog groblja koje još ima mogućnost proširivanja.

Npr, Novo Bežanijsko je sa južne i istočne strane prošireno do same ograde....bageri rade non stop, kapije se nove otvaraju...

Prolazim svakodnevno tuda i promene su vidljive na dnevnom nivou.

Beše žvalonja u pravu.

Tuga.