March 25, 20205 yr Just now, dùda said: @Redoran Kon kašlje I prinosi ruku ustima prinosenje ruke ustima je automatizovana radnja i nju bih mu oprostila, ali nenosenje maske je ruzno
March 25, 20205 yr Sad rekoše 12 na infektivnoj a 131 u d Mišović Pa jbt kako se ovo uklapa u 127 BG a hodpitalizovani su samo teži slučajevi
March 25, 20205 yr ^ Valjda tako što u BG-u ima i iz drugih opština/gradova. Edited March 25, 20205 yr by vememah
March 25, 20205 yr 4 minutes ago, *edited by mod said: Super je ovo guslanje o izolaciji 10 opština bez da iko navodi šta to tačno znači. Sent from my H3213 using Tapatalk Ja sve mislim izolacija opštine od opštine dakle ne smeš preći Bulevar npr
March 25, 20205 yr 3 minutes ago, InvisibleLight said: sta je ovaj bosko jakovljevic sto uplaseno prica? ovaj???
March 25, 20205 yr 28 minutes ago, renne said: evo pitanje za samohrane roditelje i osobe sa invaliditetom Šta je rekao vezano za ove grupe?
March 25, 20205 yr 1 minute ago, maheem said: Šta je rekao vezano za ove grupe? Ništa. Samo je za decu rekao nešto u fazonu: "Videćemo kada krene" i naveo primer jednog deteta čija oba roditelja su morala u bolnicu pa je završilo kod ujaka.
March 25, 20205 yr 5 minutes ago, ToniAdams said: ovaj??? neki sto lici na njega 4 minutes ago, maheem said: Šta je rekao vezano za ove grupe? da to ne bi smelo da se dogadja ,da je nezgodna situacija da su imali takav slucaj i na kraju je dete preuzeo ujak u unutrasnjosti sve u svemu rade na tome, nema gotovog resenja Edited March 25, 20205 yr by InvisibleLight
March 25, 20205 yr 6 minutes ago, vememah said: ^ Valjda tako što u BG-u ima i iz drugih opština/gradova. Znam da ima ali opet mi se nešto ne uklapa.
March 25, 20205 yr kon se ogradio od akcije poziva na povratak lekara iz inostranstva, debela uskocila, vidi se da politicki nije neutralna