March 17, 20223 yr ^ Super. U mom okruženjutrenutno bar deset ljudi ima temperaturu, nos, grlo i tako dalje, a po apotekama i gradu ljudi idu traže lekove i krkljaju po prodavnicama i svuda baš.
March 17, 20223 yr 8 minutes ago, Taihoskopija said: ^ Super. U mom okruženjutrenutno bar deset ljudi ima temperaturu, nos, grlo i tako dalje, a po apotekama i gradu ljudi idu traže lekove i krkljaju po prodavnicama i svuda baš. Sve se nadam da su kljoknuli uz ove hladne dane. Nemamo kulturu da se izolujemo i ne zarazavamo okolo pa makar bio i neki bezazleni virus.
March 17, 20223 yr Sve se nadam da su kljoknuli uz ove hladne dane. Nemamo kulturu da se izolujemo i ne zarazavamo okolo pa makar bio i neki bezazleni virus.pumajkumu kamo srece da neko izmisli neshto, neki kao komad krpe, da moze da se zakachi na ushi. moze i da se zove maska. recimo [emoji38]ol:ne da se progresu do potoka nikako sent from novi mnogo jak bubamoto.
March 17, 20223 yr ko to zna. poshto je u svakoj polovini odeljenja bilo po 4+ dokumentovano pozitivnih (and counting), svi su poslati kuci, bez nastave (!), do ponedeljka. sad shalju poruku - ako ste zdravi i zelite da dodjete u shkolu sutra, lajkujte ovu poruku drzavi je samo vazno da se ne vidi, nishta drugo. da bar neko bude u shkoli, ovi ostali imaju koleru, kovida nema. takva je verujem i statistika virusa obichne prehlade. slabog virusa slabe prehlade.taman ukinuli u subotu, a ovi mali gadovi se u ponedeljak porazboljevali mislim, da li lazu? da li je trava zelena a srbi jedu viljushkama sent from novi mnogo jak bubamoto.
March 17, 20223 yr On 16.3.2022. at 8:50, pop-up said: Ima li neko predstavu koliko dugo je zasticen neko ko je prelezao? Kolega imao koronu u novembru, sad opet pozitivan. Sin od koleginice preležao oko Nove godine, opet ga uhvatilo, gore nego prošli put. Verujem da ima svetlijih primera, ali dešava se i ovo.
March 17, 20223 yr 2 hours ago, gospa buba said: drzavi je samo vazno da se ne vidi, A bogami i mnogim njenim gradjanima.
March 22, 20223 yr sa tvitera Quote Inače u KC ponovo upao Kovid na sve strane. Dosta operacija je otkazano. Danas se svi ponovo testiraju od čistačice pa na dalje
March 23, 20223 yr Prekjuče sam, poslom, ušao u zgradu poliklinike UC. Tamo i dalje traju radovi, majstori normalno ne nose maske. Ne nosi ni zdravstveno osoblje na spratu na kome sam bio.
March 26, 20223 yr Šetam, slušam, kaže neka žena u prolazu kod njih u porodilištu kovid pun puncijat. Spremaju ih za zatvaranje, čim prođu izbori. Kao i da tu gde radi niko živ ne nosi masku.
March 26, 20223 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: jbt koliki su bili brojevi preminulih u januaru i fenruaru ‘19
March 27, 20223 yr 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jbt koliki su bili brojevi preminulih u januaru i fenruaru ‘19 Jel to beše gripčina neka tada bila ili sam pobrkao nešto?