Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

^ Super. 

U mom okruženjutrenutno  bar deset ljudi ima temperaturu, nos, grlo i tako dalje, a po apotekama i gradu ljudi idu traže lekove i krkljaju po prodavnicama i svuda baš. 

8 minutes ago, Taihoskopija said:

^ Super. 

U mom okruženjutrenutno  bar deset ljudi ima temperaturu, nos, grlo i tako dalje, a po apotekama i gradu ljudi idu traže lekove i krkljaju po prodavnicama i svuda baš. 

Sve se nadam da su kljoknuli uz ove hladne dane. Nemamo kulturu da se izolujemo i ne zarazavamo okolo pa makar bio i neki bezazleni virus.

Sve se nadam da su kljoknuli uz ove hladne dane. Nemamo kulturu da se izolujemo i ne zarazavamo okolo pa makar bio i neki bezazleni virus.
pumajkumu kamo srece da neko izmisli neshto, neki kao komad krpe, da moze da se zakachi na ushi. moze i da se zove maska. recimo [emoji38]ol:

ne da se progresu do potoka nikako dry.png

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Sta to onda znaci, da bas masno lazu za ovih 2k zarazenih na 17k testiranih?

ko to zna. poshto je u svakoj polovini odeljenja bilo po 4+ dokumentovano pozitivnih (and counting), svi su poslati kuci, bez nastave (!), do ponedeljka. sad shalju poruku - ako ste zdravi i zelite da dodjete u shkolu sutra, lajkujte ovu poruku rolf.gif

drzavi je samo vazno da se ne vidi, nishta drugo. da bar neko bude u shkoli, ovi ostali imaju koleru, kovida nema. takva je verujem i statistika virusa obichne prehlade. slabog virusa slabe prehlade.

taman ukinuli u subotu, a ovi mali gadovi se u ponedeljak porazboljevali dry.png

mislim, da li lazu? da li je trava zelena a srbi jedu viljushkama :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

On 16.3.2022. at 8:50, pop-up said:

Ima li neko predstavu koliko dugo je zasticen neko ko je prelezao?

Kolega imao koronu u novembru, sad opet pozitivan. Sin od koleginice preležao oko Nove godine, opet ga uhvatilo, gore nego prošli put.

Verujem da ima svetlijih primera, ali dešava se i ovo.

2 hours ago, gospa buba said:

drzavi je samo vazno da se ne vidi,

A bogami i mnogim njenim gradjanima.

sa tvitera

Inače u KC ponovo upao Kovid na sve strane. Dosta operacija je otkazano. Danas se svi ponovo testiraju od čistačice pa na dalje

Prekjuče sam, poslom, ušao u zgradu poliklinike UC. Tamo i dalje traju radovi, majstori normalno ne nose maske. Ne nosi ni zdravstveno osoblje na spratu na kome sam bio. 

Šetam, slušam, kaže neka žena u prolazu kod njih u porodilištu kovid pun puncijat. Spremaju ih za zatvaranje, čim prođu izbori. Kao i da tu gde radi niko živ ne nosi masku.

zM8iC7M.png

jbt

:gospode:

koliki su bili brojevi preminulih u januaru i fenruaru ‘19

Just now, kud u maglu Simoviću said:

jbt

EH1X6Mw.png

korona nas je bukvalno desetkovala za  jedan grad veličine valjeva

:ph34r:

9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt

Jel to beše gripčina neka tada bila ili sam pobrkao nešto?