Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Mogu mobilni na sajmiste™

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

evo pitanje za samohrane roditelje i osobe sa invaliditetom

Reče da nije prihvatljivo da bude svako zaključan u svoju sobu kako su kinezi tražili

Kon malo poliva po kinezima [emoji6]

... Shiit has hit the fan...

nije baš da znaju šta će sa decom

Just now, Frank Pembleton said:

Kon malo poliva po kinezima emoji6.png

... Shiit has hit the fan...

malo više

kaže da se mora srediti higijenski minimum

nije on baš zadovoljan ovom idejom sajmišta™

28 minutes ago, Caligula said:

Na sta mislis, na skafander odela za lekare?

De to ozbiljno, to moze da sije svaka omanja tekstilna radionica. Nadam se da su doneli dosta testova, eventualno respiratore ali ne znam koji broj bi mogao da bude u pitanju, svakako ne nesto "kineski" siroko.

Jesu i po njihovim uputima se ozbiljan projekat za to pravi

11 minutes ago, Redoran said:

Dobro, hoće li svi ovi zvanični idioti prestati da pričaju o Sajmištu??

Ne verujem sta slusam. Jebalo ih Sajmište, djubrad jedna

2 minutes ago, renne said:

kaže da se mora srediti higijenski minimum

nije on baš zadovoljan ovom idejom sajmišta™

On (ili bese onaj drugi u utisku nedelje) rekao da je takva mera poslednja, dakle kada dodje do raspada. E sad, ovo je verovatno drugaciji modalitet te mere, tipa sabirni centar, karantin, spas za porodice u malim stanovima.

Super je ovo guslanje o izolaciji 10 opština bez da iko navodi šta to tačno znači.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Just now, Caligula said:

On (ili bese onaj drugi u utisku nedelje) rekao da je takva mera poslednja, dakle kada dodje do raspada. E sad, ovo je verovatno drugaciji modalitet te mere, tipa sabirni centar, karantin, spas za porodice u malim stanovima.

Za porodice koje nemaju 2 kupatila, a to je 99,99posto

Šta mu znači da neko ko je zaražen odlaskom na sajam štiti svoju porodicu? Ako je do trenutka odlaska bio sa njima kod kuće on je sve njih zarazio i svi moraju na sajam. Obaška što nemaju pojma šta sa decom. Jedina realna prednost je što kada odu na sajam više ne mogu da zaraze komšiluk i lekari mogu brzo da intervenišu ako im se sloši. Ali oni to ne pominju i insistiraju na zaštiti porodice.

Besmisleno je testirati "svaku kijavicu", kaže. Doduše i to je napredak, do juče je bilo besmisleno testirati bilo koga ko nije ušao u završnu fazu otkazivanja pluća. Do sledeće nedelje možda i prihvati preporuku SZO da treba sve redom testirati,

5 minutes ago, InvisibleLight said:

Za porodice koje nemaju 2 kupatila, a to je 99,99posto

Pa to.

Juce nisam kapirao gde je logika, sada sam shvatio o cemu su ljudi juce pricali. Ovo je karantin, ne bolnica. Ja sve vreme imao direkciju da je ovo za pruzanje medicinske pomoci.

Edited by Caligula

@Redoran pa jasno je da nemamo dovoljno testova jbg

Ili ne pistizavamo

A to nije baš poželjno da se objavi

Kon kašlje :ph34r:

I prinosi ruku ustima :blink:

Background Picker
Customize Layout