Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

245 analiza

85 pozitivno

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

od danas objavljuju i gradove

Prave novu labaratoriju ali to nece ici talo brzo kao sto su mislili, novi rok je 7. April ali je verovatno nerealan. 

evo kaže da još nije počelo masovno

"U ovim koridorskim linijama jutros traze mesecne markice, ko ima bus plus na dopunu to ne vazi, iskljucivo markice. Pa da li je to normalno, u ovoj situaciji?! Vas odlazak na posao zavisi od raspolozenja kontrolora da li ce da progleda kroz prste, i ako imate srece dozvolice ulazak u bus, a onda moliti Boga, da opet kad se vracate posle 12 sati provedenih na poslu, kontrolor bude mekana dusa koja ce progledati kroz prste da ne morate ici peske kuci. Ovo je ludilo!! "

... Shiit has hit the fan...

Kaže Kon ima a se sredi sajam, sve da cakli

2hiljade, pa 6 hiljada i na kraju 10 hiljada kreveta, reče Kon

Dobro, hoće li svi ovi zvanični idioti prestati da pričaju o Sajmištu??

Општине и градови са највећим бројем до 24.3.2020
Ранг Територија Вредност
1 Град Београд 127
2 Ваљево 41
3 Град Ниш 35
4 Нови Сад 15
5 Ћуприја 13
6 Крушевац 10
6 Чачак 10
8 Крагујевац 8
9 Кикинда 6
10 Врање 4

https://covid19.data.gov.rs/

Trećina testiranih pozitivna (384 od 1161), iskusno u objavu ne stavljaju da je četvoro dosad umrlo.

sajam sajmište tomato tomejto

Just now, Redoran said:

Dobro, hoće li svi ovi zvanični idioti prestati da pričaju o Sajmištu??

Da docekamo kraj ovoga, dao Bog..i da vidimo koliko su zaista izgresili oko imena.

I. Milošević deluje mnogo ozbiljnije, ali Darija[emoji769] mora uvek da je poklopi!

Jupiii rekla Darija[emoji769] da će moći da telefone nose...

... Shiit has hit the fan...

Background Picker
Customize Layout