January 14, 20223 yr 6 minutes ago, napadaj said: Krivični zakonik kaže sledeće: Dakle, ne pominje vanredno stanje. novaxa pravo u zatvor, čim sleti na surčin
January 14, 20223 yr 1 hour ago, napadaj said: Wat? Koji pravnici? Da ova novina nije zbog Novaxa? Baš super - testiram se i nikad ne otvorim rezultat testa, idem među ljude i boli me patka. U najgorem slučaju imam besplatan prevoz kući.
January 14, 20223 yr 6 minutes ago, maheem said: Da ova novina nije zbog Novaxa? Baš super - testiram se i nikad ne otvorim rezultat testa, idem među ljude i boli me patka. U najgorem slučaju imam besplatan prevoz kući. smrzne mi se kompjuter, da se izrazim starinski
January 14, 20223 yr 2 hours ago, Poludziber said: Da se leb u marketima ispipa ne duze od 5 sekundi. 3 sekunde su pravilo za prenošenje bacila
January 14, 20223 yr 6 hours ago, mraki said: I kao da je ovo malo, otkazano i plivanje za časni krst. Šta je sledeće? Još malo pa će ispasti da postoji tu neka zarazna boleština.
January 14, 20223 yr da li je jebeno moguce da po novim protokolima u domovima zdravlja sve vezano za nos i grlo salju u kovid ambulatu? dosao bez ijednog simptoma zbog desnog krajnika i posalju me tamo,ni onom doktoru nije jasno,
January 14, 20223 yr Postoji li neki relevantan ili manje relevantan podatak koliki procenat obolelih kod nas je od Omikrona a koliki od Delte?
January 14, 20223 yr 3 hours ago, gospa buba said: a kakave mere bi uopshte (josh) mogli da daju? realno. Onlajn nastava, zatvaranje noćnih klubova, zatvaranje restorana i kafića posle osam, kovid propusnice tokom celog dana, obavezna vakcinacija, odlaganje domaćih sportskih manifestacija, odigravanje međunarodnih utakmica bez publike i sijaset varijacija na temu. Umesto toga smo izabrali da guramo po starom, i guramo stare, nemoćne, imunokompromitovane i antivaksere direktno u smrt.
January 14, 20223 yr I mnogo konopaca na kraći ili duži vremenski period. Sve u svemu, zajebano. Edited January 14, 20223 yr by Milošica
January 14, 20223 yr da li je jebeno moguce da po novim protokolima u domovima zdravlja sve vezano za nos i grlo salju u kovid ambulatu? dosao bez ijednog simptoma zbog desnog krajnika i posalju me tamo,ni onom doktoru nije jasno, Tako je odavno. ... Shiit has hit the fan
January 14, 20223 yr Onlajn nastava, zatvaranje noćnih klubova, zatvaranje restorana i kafića posle osam, kovid propusnice tokom celog dana, obavezna vakcinacija, odlaganje domaćih sportskih manifestacija, odigravanje međunarodnih utakmica bez publike i sijaset varijacija na temu. Umesto toga smo izabrali da guramo po starom, i guramo stare, nemoćne, imunokompromitovane i antivaksere direktno u smrt. ih sad u dom zdravlja respiratorni dogadjaj moze da udje samo ako pre toga izadje iz kovida kao negativan. inache nema.sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 14, 20223 yr Kakva je situacija i kako se ljudi ponasanju ovde korona ide u zaborav. Situacija na terenu ce biti podnosljiva ili srljamo u totalni belaj videcemo uskoro