Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

6 minutes ago, napadaj said:

Krivični zakonik kaže sledeće:

Dakle, ne pominje vanredno stanje.

novaxa pravo u zatvor, čim sleti na surčin

1 hour ago, napadaj said:

Wat? Koji pravnici?

Da ova novina nije zbog Novaxa?

Baš super - testiram se i nikad ne otvorim rezultat testa, idem među ljude i boli me patka. U najgorem slučaju imam besplatan prevoz kući.

6 minutes ago, maheem said:

Da ova novina nije zbog Novaxa?

Baš super - testiram se i nikad ne otvorim rezultat testa, idem među ljude i boli me patka. U najgorem slučaju imam besplatan prevoz kući.

smrzne mi se kompjuter, da se izrazim starinski :isuse:

2 hours ago, Poludziber said:

Da se leb u marketima ispipa ne duze od 5 sekundi.

3 sekunde su pravilo za prenošenje bacila :lolol:

6 hours ago, mraki said:

I kao da je ovo malo, otkazano i plivanje za časni krst.
Šta je sledeće? 

:cry:

Još malo pa će ispasti da postoji tu neka zarazna boleština.

Zarazna boleština???

:covid19:

valjda shto je ladno :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

da li je jebeno moguce da po novim protokolima u domovima zdravlja sve vezano za nos i grlo salju u kovid ambulatu?

dosao bez ijednog simptoma zbog desnog krajnika i posalju me tamo,ni onom doktoru nije jasno,

Postoji li neki relevantan ili manje relevantan podatak koliki procenat obolelih kod nas je od Omikrona a koliki od Delte?

3 hours ago, gospa buba said:

a kakave mere bi uopshte (josh) mogli da daju? realno.

Onlajn nastava, zatvaranje noćnih klubova, zatvaranje restorana i kafića posle osam, kovid propusnice tokom celog dana, obavezna vakcinacija, odlaganje domaćih sportskih manifestacija, odigravanje međunarodnih utakmica bez publike i sijaset varijacija na temu. Umesto toga smo izabrali da guramo po starom, i guramo stare, nemoćne, imunokompromitovane i antivaksere direktno u smrt.

I mnogo konopaca na kraći ili duži vremenski period.

Sve u svemu, zajebano.

Edited by Milošica

kakavih konopaca?

da li je jebeno moguce da po novim protokolima u domovima zdravlja sve vezano za nos i grlo salju u kovid ambulatu?

dosao bez ijednog simptoma zbog desnog krajnika i posalju me tamo,ni onom doktoru nije jasno,

Tako je odavno.

... Shiit has hit the fan

Onlajn nastava, zatvaranje noćnih klubova, zatvaranje restorana i kafića posle osam, kovid propusnice tokom celog dana, obavezna vakcinacija, odlaganje domaćih sportskih manifestacija, odigravanje međunarodnih utakmica bez publike i sijaset varijacija na temu. Umesto toga smo izabrali da guramo po starom, i guramo stare, nemoćne, imunokompromitovane i antivaksere direktno u smrt.
ih sad dry.png

u dom zdravlja respiratorni dogadjaj moze da udje samo ako pre toga izadje iz kovida kao negativan. inache nema.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Kakva je situacija i kako se ljudi ponasanju ovde korona ide u zaborav. Situacija na terenu ce biti podnosljiva ili srljamo u totalni belaj videcemo uskoro