January 14, 20223 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: Primećujem dosta ljudi, što onih koji treba da prime prvu dozu, što onih kojima je vreme za buster, da su sad u fazonu "što da primim kad ne deluje na omikron"... Tako će nam i biti. Ja još više onih što smečuju "da 'bem nanu Australiji, e sad tek neću."
January 14, 20223 yr 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja se sećam kad sam bio klinac kada doktor stoji i diktira sestri/daktilografu osnovne stvari onda se vrati u ordinaciju i prima sledećeg pacijenta, ona popunjava ostalo i to je to... A pre par godina gledao načelnika grudne hirurgije (ili kako već) u kliničkom kako bode po tastaturi i onako rezignirano meni koji čekam kaže: Ja sam najplaćeniji daktilograf ovde... To je ta "racionalizacija" zdravstvenog sistema... ... Shiit has hit the fan ako ti je na utehu, i u nemackoj lekar direktno unosi sve sto je pronasao tokom pregleda
January 14, 20223 yr mora se zapisati, rechima, ovako ili onako. chak i da ga neki AI transferuje iz govora u hard zapis, jednom, nekad.sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 14, 20223 yr ma moze i da se shtampa i korichi, nije problem [emoji38]ol:dosta sam zivahna za zenu koja je jutros bila u dz u praznoj chekaonici sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 14, 20223 yr ako ti je na utehu, i u nemackoj lekar direktno unosi sve sto je pronasao tokom pregledaI na to troši 3x više vremena nego na pregled, i čeka ga 35-oro u čekaonici?Pa vi ste u velikim problemima. ... Shiit has hit the fan
January 14, 20223 yr Gde ima brzi test da se kupi? Gde god sam bio i zvao nema edit: Beograd Edited January 14, 20223 yr by pantelia
January 14, 20223 yr Imaš varijantu da odeš u najbliže Benu i Lilly i tražiš da ti, na osnovu podatka u kompjuteru, kažu u kojoj njihovoj apoteci ih ima, ako ih ima. Imali su Ivančić i sin kineske za guranje u nos. Da ih ja tražim, probao bih i u apoteci Igor u Resavskoj. Edited January 14, 20223 yr by Malkmus
January 14, 20223 yr 3 minutes ago, Malkmus said: Imaš varijantu da odeš u najbliže Benu i Lilly i tražiš da ti, na osnovu podatka u kompjuteru, kažu u kojoj njihovoj apoteci ih ima, ako ih ima. Imali su Ivančić i sin kineske za guranje u nos. Da ih ja tražim, probao bih i u apoteci Igor u Resavskoj. Beny nema, Lilly nema, ostao mi Igor, bila suluda guzva kad sam prolazio. Hvala puno.
January 14, 20223 yr 13 minutes ago, pantelia said: Beny nema, Lilly nema, ostao mi Igor, bila suluda guzva kad sam prolazio. Hvala puno. Igor
January 14, 20223 yr 14 hours ago, omiljeni said: Koncert niške filharmonije „Pobeda nad koronom“ otkazan – zbog korone DRUŠTVO Autor:Južne vesti13. jan. 2022 23:10 I kao da je ovo malo, otkazano i plivanje za časni krst. Šta je sledeće?
January 14, 20223 yr 1 hour ago, pantelia said: Gde ima brzi test da se kupi? Gde god sam bio i zvao nema edit: Beograd Pre par dana kupila sam u dve Prima apoteke Boson test (iz nosa). Trazim onaj drugi (iz pljuvacke). U par nezavisnih apoteka kazu da ih povremeno dobijaju i odmah rasprodaju. Pitanje trenutka.
January 14, 20223 yr 3 hours ago, gospa buba said: deca kad porastu nece ni znati da na srpskom vrach nije lekar vrach=lekar na ruskom samo kažem