Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

U izolaciji

7 minutes ago, SNARC said:

Gdi su nam oni smajlici sto igraju kolo

188882_93074044_Kolce%20s%20barjakom.gif

2 hours ago, gospa buba said:

to, ne mora maska, samo nemoj bash da kijash u ljude :lolol:

Na mene juče kijao kolega. Danas nije došao na posao :sad:

23 minutes ago, Jozef K. said:

Na mene juče kijao kolega. Danas nije došao na posao :sad:

Šta si mu uradio? :unsure:

47 minutes ago, Ted said:

možda dadu vaučer za besplatnu sahranu.....idi radi nije ti ništa, ako "egzitiraš" sve pokriveno 

Pre godinu dana sam u nekom Macvanskom selu video kamenorezacku radnju koja je imala praznicnu akciju popust na nadgrobne spomenike

Ima kad se predje most iz Sremske na ulazu u Macvansku Mitrovicu, s tim sto je to lik okacio pre x godina i stoji tako, bice da nije praznicni popust nego dozivotna akcija

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

51 minutes ago, Profesionalac said:

Šta si mu uradio? :unsure:

Otvorio sam prozor :cool:

40 minutes ago, Zli Gli said:

Ima kad se predje most iz Sremske na ulazu u Macvansku Mitrovicu, s tim sto je to lik okacio pre x godina i stoji tako, bice da nije praznicni popust nego dozivotna akcija

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Bukvalno doživotna. :D

Sad na rts-u kažu da se sa blažim simptomima ne ide u kovid ambulante, već uzimaju vitamini i ostane u karantinu…

Na mapi smo i dalje lideri u regionu, a hvale se i da zemlje iz regiona imaju najveću smrtnost u evropi, ali ne i mi.

Edited by mraki

2 minutes ago, mraki said:

Sad na rts-u kažu da se sa blažim simptomima ne ide u kovid ambulante, već uzimaju vitamini i ostane u karantinu…

Na mapi smo i dalje lideri u regionu, a hvale se i da zemlje iz regiona imaju najveću smrtnost u regionu, ali ne i mi.

dakle presli smo sa taktike "ako ne testiras ne mozes pronaci" na taktiku "pravi se mrtav i medved ce otici"

jos samo da nam objasne ko i kako otvara bolovanje za osobe koje nisu otisle kod lekara

• Popular Post

Koncert niške filharmonije „Pobeda nad koronom“ otkazan – zbog korone

DRUŠTVO Autor:Južne vesti13. jan. 2022 23:10

Just now, omiljeni said:

To ti je kao u onom vicu, Bog je mrtav" - Niče, "Niče je mrtav" - u potpisu, Bog

20 minutes ago, omiljeni said:

svaka ti čast za ovu iskopinu! Ovo spada u ono "nije njuz" ili našu "light side korone"

linak: Koncert niške filharmonije "Pobeda nad koronom" otkazan zbog korone : Društvo : Južne vesti (juznevesti.com)

800x600_271493523-465398371619303-395193

edit: neko je već stavio i u corona - the light side

Edited by dvb-t manijak

Primećujem dosta ljudi, što onih koji treba da prime prvu dozu, što onih kojima je vreme za buster, da su sad u fazonu "što da primim kad ne deluje na omikron"...
Tako će nam i biti.

... Shiit has hit the fan