January 13, 20223 yr 2 hours ago, gospa buba said: to, ne mora maska, samo nemoj bash da kijash u ljude Na mene juče kijao kolega. Danas nije došao na posao
January 13, 20223 yr 23 minutes ago, Jozef K. said: Na mene juče kijao kolega. Danas nije došao na posao Šta si mu uradio?
January 13, 20223 yr 47 minutes ago, Ted said: možda dadu vaučer za besplatnu sahranu.....idi radi nije ti ništa, ako "egzitiraš" sve pokriveno Pre godinu dana sam u nekom Macvanskom selu video kamenorezacku radnju koja je imala praznicnu akciju popust na nadgrobne spomenike
January 13, 20223 yr Ima kad se predje most iz Sremske na ulazu u Macvansku Mitrovicu, s tim sto je to lik okacio pre x godina i stoji tako, bice da nije praznicni popust nego dozivotna akcijaSent from my M2012K11G using Tapatalk
January 13, 20223 yr 40 minutes ago, Zli Gli said: Ima kad se predje most iz Sremske na ulazu u Macvansku Mitrovicu, s tim sto je to lik okacio pre x godina i stoji tako, bice da nije praznicni popust nego dozivotna akcija Sent from my M2012K11G using Tapatalk Bukvalno doživotna.
January 13, 20223 yr Sad na rts-u kažu da se sa blažim simptomima ne ide u kovid ambulante, već uzimaju vitamini i ostane u karantinu… Na mapi smo i dalje lideri u regionu, a hvale se i da zemlje iz regiona imaju najveću smrtnost u evropi, ali ne i mi. Edited January 13, 20223 yr by mraki
January 13, 20223 yr 2 minutes ago, mraki said: Sad na rts-u kažu da se sa blažim simptomima ne ide u kovid ambulante, već uzimaju vitamini i ostane u karantinu… Na mapi smo i dalje lideri u regionu, a hvale se i da zemlje iz regiona imaju najveću smrtnost u regionu, ali ne i mi. dakle presli smo sa taktike "ako ne testiras ne mozes pronaci" na taktiku "pravi se mrtav i medved ce otici" jos samo da nam objasne ko i kako otvara bolovanje za osobe koje nisu otisle kod lekara
January 13, 20223 yr Popular Post Koncert niške filharmonije „Pobeda nad koronom“ otkazan – zbog koroneDRUŠTVO Autor:Južne vesti13. jan. 2022 23:10
January 13, 20223 yr Just now, omiljeni said: Koncert niške filharmonije „Pobeda nad koronom“ otkazan – zbog korone DRUŠTVO Autor:Južne vesti13. jan. 2022 23:10 To ti je kao u onom vicu, Bog je mrtav" - Niče, "Niče je mrtav" - u potpisu, Bog
January 13, 20223 yr 20 minutes ago, omiljeni said: Koncert niške filharmonije „Pobeda nad koronom“ otkazan – zbog korone DRUŠTVO Autor:Južne vesti13. jan. 2022 23:10 svaka ti čast za ovu iskopinu! Ovo spada u ono "nije njuz" ili našu "light side korone" linak: Koncert niške filharmonije "Pobeda nad koronom" otkazan zbog korone : Društvo : Južne vesti (juznevesti.com) edit: neko je već stavio i u corona - the light side Edited January 13, 20223 yr by dvb-t manijak
January 14, 20223 yr Žena preminula ispred kovid ambulante na Voždovcu. https://nova.rs/vesti/drustvo/druga-zrtva-cekanja-ispred-kovid-ambulante-o-ovome-pisemo-danima/ Za ovo mora neko da odgovara! Već mesecima gledam u komšiluku ove užasne redove. Zar ne mogu brže te procedure i više tih kovid ambulanti da se otvori.? Dokle ovo mučenje naroda?
January 14, 20223 yr Primećujem dosta ljudi, što onih koji treba da prime prvu dozu, što onih kojima je vreme za buster, da su sad u fazonu "što da primim kad ne deluje na omikron"...Tako će nam i biti. ... Shiit has hit the fan