January 8, 20223 yr Mi smo, od jutros, ponovo usli u Covid rezim rada, i od prvih 60 pacijenata, na antigenskim testovima, polovina je pozitivna. Medicinsko osoblje otpada jedan po jedan, ovim tempom za nekih 5-7 dana nece imati ko da radi. Edited January 8, 20223 yr by Drako
January 8, 20223 yr @Ted, da li je moguće da je to što je bilo 20. bila neka prehlada ili virus gripa, jer je baš neobično da se smirilo pa krenulo ponovo kakogod, sve najbolje želim, držite se
January 8, 20223 yr 14 minutes ago, Ted said: pazi, ona je počela da pokazuje simptome još oko 20. decembra. Tesko da je to od 20. decembra bio kovid, ne mogu simptomi da traju toliko dugo pa da se smire pa ponovo? Drzte se, vakcina ce to da resi. edit. pretece me Duda. Edited January 8, 20223 yr by Caligula
January 8, 20223 yr 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: samo lagano, jel dobila terapiju neku da pije mimo vitaminske? dobila je terapiju, sad posle dz smo pokupavali šta treba u apoteci. izolovala se sobi jednoj čim smo se vratili, sreća pa imamo dosta prostora u stanu i sobu koja je dobra za te svrhe. 8 minutes ago, dùda said: @Ted, da li je moguće da je to što je bilo 20. bila neka prehlada ili virus gripa, jer je baš neobično da se smirilo pa krenulo ponovo kakogod, sve najbolje želim, držite se tnx. vrlo moguće, i ja sam pre mesec i kusur dana zapatio nešto od ćerke, ali nije bio ovaj virus i brzo sam se opravio, tri-četiri dana i ko nov (što bi supruga rekla, neće grom u koprivu). a supruga je i osetljivija dosta od mene, ima pejsmejker i još neke otežavajuće okolnosti i faktore zdravstvene prirode. ja, osim viška kilograma, nemam ništa Edited January 8, 20223 yr by Ted
January 8, 20223 yr 32 minutes ago, Ted said: supruga je pozitivna, sad smo bili u dz, rekli joj izolacija 10 dana I kod nas je 10 dana, a za kontakt 5. Ne beri brigu, brzo će proći. Sranje je sa starijim ljudima. Njih čuvajte, moji roditelji su baš bili u gabuli. A bukvalno jedan dan su bili sa mnom u kontaktu.
January 8, 20223 yr 3 minutes ago, BWA said: I kod nas je 10 dana, a za kontakt 5. Ne beri brigu, brzo će proći. Sranje je sa starijim ljudima. Njih čuvajte, moji roditelji su baš bili u gabuli. A bukvalno jedan dan su bili sa mnom u kontaktu. ona je zapatila na poslu gotovo izvesno. tamo svaki dan jedan po jedan otpada. ja radim od kuće gotovo dve godine pa sam objektivno u manjem riziku. matorci se dobro drže za sada, al čuvaju se maksimalno Edited January 8, 20223 yr by Ted
January 8, 20223 yr 2 hours ago, Drako said: U nasu ustanovu je stigao zvanican dopis da je karantin skracen na 10 dana za zarazene i bliske kontakte. znas li ko kakve su kazne za krsenje ovog protokola ? koliko je ljudi kaznjeno po osnovu krsenja izolacije ?
January 9, 20223 yr http://www.glassumadije.rs/kako-se-kretao-broj-novozarazenih-od-pocetka-godine-a-kako-za-poslednja-tri-meseca-foto/
January 9, 20223 yr @Ted Podrska . Situacija roditelja sa sitnom decom u doba korone nije laka. Mali pokupe u vrticu sve i svasta i donose kuci, uz brigu i posebnu paznju da li je korona zive ljudi sve vreme bez predaha
January 9, 20223 yr https://www.blic.rs/vesti/drustvo/drama-ispred-kovid-ambulante-u-beogradu-preminuo-covek-hitna-pomoc-pokusala/r5j3ngf
January 9, 20223 yr 3 hours ago, Sandradjer said: https://www.blic.rs/vesti/drustvo/drama-ispred-kovid-ambulante-u-beogradu-preminuo-covek-hitna-pomoc-pokusala/r5j3ngf Nije Covid, bio sam tamo
January 9, 20223 yr 9 minutes ago, Tale said: Nije Covid, bio sam tamo Ima li veze sa kovid ambulantom? Jel tu cekao red ili isao u DZ ako znas?