Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ovo je vec chetvrti put da virus procirkulisao kroz narod :lolol:

(zadrzavam pravo da uchestvujem u cirkulaciji po sledecoj formuli. parne cirkulishem, neparne se vakcinishem :ph34r:)

znachi ne mogu sve :dry:

Edited by gospa buba

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Četrvta sreća :D

Valjda ga je više smorilo da mutira.

talasi su nacin na koji virus funkcionise, valjda. kad ne bi bilo talasa, isla bi ravna linija dok sve ne pokrije.

ma ljudi završila se sezona svadbi i letnjo jesenjih vašara, zadnja 3 vikenda nisam čuo da je neko pravio svadbu ili video okićene automobile, što je i logično, ne možeš ostaviti pola sela da se smrzava pod šatrom u zadnjoj dekadi oktobra :happy:

- imho, svadbe su posle škola najjači generator širenja infekcije...

On 12. 11. 2021. at 13:50, Sandradjer said:

@mraki

Ja se nadam da smo se prokuzili poprilicno, tek to verovatno ne pije vodu. 

Ne ide prokužavanje sa virusom koji konstantno mutira...

On 12. 11. 2021. at 13:58, gone fishing said:

Btw, zašto svadbe uopšte postoje? Ko je to smislio i kada?

Edited by Milošica

Nije nikada ovoliko cirkulisao kroz populaciju <18.

Moguce i 20k dnevno ukupno da smo imali, puta dva meseca.

A postoji i neki prirodni tok virusa, tj talasa 

On 12. 11. 2021. at 13:58, Aleksija said:

talasi su nacin na koji virus funkcionise, valjda. kad ne bi bilo talasa, isla bi ravna linija dok sve ne pokrije.

Jasno, nego zanimalo me kakva je realna situacija na terenu, ima li stvarnih znakova poboljšanja?

On 12. 11. 2021. at 13:59, Milošica said:

Btw, zašto svadbe uopšte postoje? Ko je to smislio?

Žene

On 12. 11. 2021. at 14:00, mraki said:

Jasno, nego zanimalo me kakva je realna situacija na terenu, ima li stvarnih znakova poboljšanja?

pisala sam o lokalu, drzi se na 25-45 dnevno, a procitah i par tvitova u kojima neki lekari pisu o manjem pritisku poslednjih dana.

On 12. 11. 2021. at 13:58, Jeremija said:

Ne ide prokužavanje sa virusom koji konstantno mutira...

Do sledece mutacije makar

On 12. 11. 2021. at 13:58, gone fishing said:

ma ljudi završila se sezona svadbi i letnjo jesenjih vašara, zadnja 3 vikenda nisam čuo da je neko pravio svadbu ili video okićene automobile, što je i logično, ne možeš ostaviti pola sela da se smrzava pod šatrom u zadnjoj dekadi oktobra :happy:

svadbe se od kraja avgusta uglavnom desavaju u zatvorenom, verovao ili ne.

Znači virus se ponaša kao čestica i talas istovremeno? Neću da kažem kvantna medicina ali kvantna medicina!

On 12. 11. 2021. at 14:04, Hermetico said:

Znači virus se ponaša kao čestica i talas istovremeno? Neću da kažem kvantna medicina ali kvantna medicina!

do not go there! :lolol:

On 12. 11. 2021. at 13:59, Sandradjer said:

Nije nikada ovoliko cirkulisao kroz populaciju <18.

Moguce i 20k dnevno ukupno da smo imali, puta dva meseca.

A postoji i neki prirodni tok virusa, tj talasa 

kakav prirodni tok, možda dostignemo endemijski nivo poput britanaca ili rusa, kada smo kod istih oni surfuju po aktuelnom talasu od sredine juna, došlo je do prividnog spuštanja u septembru sa 25 na 18k slučajeva dnevno, a onda porast u oktobru do današnjih 40k slučajeva

Background Picker
Customize Layout