Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Popular Post

i taj je debil

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Popular Post
2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

da, nabije nos u casu i smrce, da dezinfikuje nozdrve. :laugh: inace je super lik.

tebi je i Čegi ekstra.

Mislim, svi mi imamo raznih slučajeva u porodici, okruženju…

Ali stvarno ne kapiram kako on može misliti za tebe da si super lik ako ujedno misli da si satanin sluga i da ti nema pomoći, i kako ti možeš misliti da je on super pored svega toga što radi i priča. Ne kritikujem, više pokušavam da zamislim to šmrkanje i uopšte druženje sa takvim… :lolol:

@Кристофер Лумумбо

Edited by mraki

Pošmrkao sam jednom rakiju (brutalna dedovača iz podruma) pre nekih 15-ak godina (dobar lokal izlazak). Od tada znam salto unazad, nindže govna da jedu i rumunske gimnastičarke.

9 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ovde svima kumovi antivakseri..

Jebena tužna jebena istina.

6 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

znam da cete misliti da se nije desilo ali - desilo se. moj kum je hard core antivakser ii sve ostalo sto ide uz to. video sam ga nakon nekog vremena kada je krenula korona i akda su stigle vakcine. seda za moj sto, narucuje uzo i krece da mi se zali da je sedeo sa ljudima koji su primili fajzer vakcinu ali su ispali teska govna i nisu mu rekli to. veli, mogu da mu prenesu…ono sto fajzer vakcine prenose, jebem li ga sta je to. stize mu uzo i on krece da smrche uzo, ubacio nosinu u casu i smrce uzo da bi se dezinfikovao. inace, voli me ali misli da sam sluga satane i da mi nema pomoci. 

brate :lolol:

jel gostovao na balkan infu?

misli da sam sluga satane i da mi nema pomoci. 

+1

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

18 hours ago, napadaj said:

Imam nekoliko takvih u okruženju. Para koliko hoćeš, ali su svejedno nezadovoljni i ništa ih ne ispunjava.

Rekao bih da se tako osećaju ljudi koji nemaju hobije.

Moguce je da nisu bas sigurni kako su ih zaradili..ili da se nisu umorili zaradjujuci

4 minutes ago, SNARC said:

Moguce je da nisu bas sigurni kako su ih zaradili..ili da se nisu umorili zaradjujuci

+1000

18 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ovde svima kumovi antivakseri..

:D i ravnozemljasi.

naravoučenije: ne okumi se (by Karađorđe :D)

1 minute ago, Filozof manijak said:

naravoučenije: ne okumi se (by Karađorđe :D)

Ili "raskini" sa kumom na vreme... Ja tako, pre 10+ godina, sad sve super... :fantom:

• Author
9 minutes ago, radisa said:

Ili "raskini" sa kumom na vreme... Ja tako, pre 10+ godina, sad sve super... :fantom:

A sa kumom si ok? :D

3 minutes ago, Milosh76 said:

A sa kumom si ok? :D

:D

Kad sam napisao, skontao sam da se može čitati i drugačije... :D

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.