Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Zločin je što se nastavlja davanje Sinofarma i što javnosti nije jasno i glasno s detaljnim činjenicama objašnjeno u kojoj meri je ta vakcina inferiorna, naročito protiv delte.

pa ipak nije proshao ivermektin :unsure:

mene sada uopshte ne bi chudilo da nema niko.
Pa ja bih bio miran da živimo u iole uređenom sistemu.
Vrlo bih lepo ja pustio kad bih znao da neko gleda...

... Shiit has hit the fan

S početka Jutarnjeg dnevnika RTS-a:

Srbija posle 4 meseca beleži više otpuštenih sa bolničkog lečenja nego pacijenata primljenih na kovid odeljenja. Još je rano da se tome radujemo, ali vest ohrabruje imajući u vidu da se to poslednji put desilo 20. jula.

1 hour ago, vememah said:

Zločin je što se nastavlja davanje Sinofarma i što javnosti nije jasno i glasno s detaljnim činjenicama objašnjeno u kojoj meri je ta vakcina inferiorna, naročito protiv delte.

ja i dalje mislim, da smo se svi do zadnjeg vakcinisali tom inferiornom vakcinom u januaru, bez izuzetka, da bi se druga pricha prichala :unsure:

ono, nosili maske pratili kontakte, i sve te nechovechne i antidemokratske mere :dry:

Edited by gospa buba

ali to je apsolutno jasno i ponovljeno milion puta. sada je situacija potpuno drugacija, narocito zato sto ocigledno imamamo vise nezasticenih nego sto i nasa bedna statistika govori.

nije lose pogledati milosa markovica i eminu milosevic. markovic nekoliko puta ponavlja, apeluje da posle sinofarma ide mrna buster - a on je obicno jako uzdrzan.

Napisao na drugom topiku...
Doktorka koja vodi evidenciju, onako za sebe, kaže da dosta zercova dolazi u ambulantu taman pred istek roka za bust...

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Napisao na drugom topiku...
Doktorka koja vodi evidenciju, onako za sebe, kaže da dosta zercova dolazi u ambulantu taman pred istek roka za bust...

Koji je rok za bust? To je ograničeno? 

Kad istekne, moraš ponovo ful dve doze?

Ok, skapirala šta si hteo da kažeš gore.

Nije rok u pitanju, pa sam se zbunila.

Da mislio sam na istek "zabrane"...

6 hours ago, SNARC said:

Moguce je da nisu bas sigurni kako su ih zaradili..ili da se nisu umorili zaradjujuci

Nije to, ali moguće je da su ih prekasno zaradili. Ono kad počneš da zarađuješ normalno u Srbiji u četresnekoj tek, puca te kriza srednjih godina a zatim zdravlje na red koje nisi imo love da obnavljaš i tako jedna klackalica. Čitam neke iz Ameriku ovih dana, kažu i kod njih tako.

5 hours ago, beyoncé said:

kao i gomila drugih supstanci koje in vitro inhibiraju replikaciju virusa pa nikada ne postanu antivirusni lekovi.

tako i srebrna vodica u epruveti ima antibakterijska svojstva, ali kad popiješ - trt

• Popular Post

Pisala sam o mladom kolegi koji je nagrabusio od korone i lezao u Batajnici. Sve je bolje i bolje, trenutno je u Sokobanji na oporavku. Kaze da mu bas prija. 

A sto se tice Batajnice, on ima sva pozitivna iskustva. Veoma hvali i Adzicku, da je prijatna i divna bila. Kaze da se bas ozbiljno radi i da se sve proverava. Njemu su radili i neke srcane markere zbog rizika od infarkta. Smatra da je dobio svu mogucu negu i dijagnostiku na visokom nivou

11 hours ago, radisa said:

Sutra na nekom AVAX twitteru će ovo da ti osvane, kao ključni dokaz da ivermerktin radi... :fantom:

Radi i in vivo, ali nažalost u toksičnim dozama.

On 9.11.2021. at 21:06, Кристофер Лумумбо said:

da, nabije nos u casu i smrce, da dezinfikuje nozdrve. :laugh: inace je super lik.

Nabavi mu kokain, bolje ce ga odraditi