November 9, 20213 yr Popular Post 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: da, nabije nos u casu i smrce, da dezinfikuje nozdrve. inace je super lik. tebi je i Čegi ekstra.
November 9, 20213 yr Mislim, svi mi imamo raznih slučajeva u porodici, okruženju… Ali stvarno ne kapiram kako on može misliti za tebe da si super lik ako ujedno misli da si satanin sluga i da ti nema pomoći, i kako ti možeš misliti da je on super pored svega toga što radi i priča. Ne kritikujem, više pokušavam da zamislim to šmrkanje i uopšte druženje sa takvim… @Кристофер Лумумбо Edited November 9, 20213 yr by mraki
November 10, 20213 yr Pošmrkao sam jednom rakiju (brutalna dedovača iz podruma) pre nekih 15-ak godina (dobar lokal izlazak). Od tada znam salto unazad, nindže govna da jedu i rumunske gimnastičarke.
November 10, 20213 yr 9 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ovde svima kumovi antivakseri.. Jebena tužna jebena istina.
November 10, 20213 yr 6 hours ago, Кристофер Лумумбо said: znam da cete misliti da se nije desilo ali - desilo se. moj kum je hard core antivakser ii sve ostalo sto ide uz to. video sam ga nakon nekog vremena kada je krenula korona i akda su stigle vakcine. seda za moj sto, narucuje uzo i krece da mi se zali da je sedeo sa ljudima koji su primili fajzer vakcinu ali su ispali teska govna i nisu mu rekli to. veli, mogu da mu prenesu…ono sto fajzer vakcine prenose, jebem li ga sta je to. stize mu uzo i on krece da smrche uzo, ubacio nosinu u casu i smrce uzo da bi se dezinfikovao. inace, voli me ali misli da sam sluga satane i da mi nema pomoci. brate jel gostovao na balkan infu?
November 10, 20213 yr misli da sam sluga satane i da mi nema pomoci. +1Sent from my M2012K11G using Tapatalk
November 10, 20213 yr 18 hours ago, napadaj said: Imam nekoliko takvih u okruženju. Para koliko hoćeš, ali su svejedno nezadovoljni i ništa ih ne ispunjava. Rekao bih da se tako osećaju ljudi koji nemaju hobije. Moguce je da nisu bas sigurni kako su ih zaradili..ili da se nisu umorili zaradjujuci
November 10, 20213 yr 4 minutes ago, SNARC said: Moguce je da nisu bas sigurni kako su ih zaradili..ili da se nisu umorili zaradjujuci +1000
November 10, 20213 yr 18 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ovde svima kumovi antivakseri.. i ravnozemljasi.
November 10, 20213 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: naravoučenije: ne okumi se (by Karađorđe ) Ili "raskini" sa kumom na vreme... Ja tako, pre 10+ godina, sad sve super...
November 10, 20213 yr Author 9 minutes ago, radisa said: Ili "raskini" sa kumom na vreme... Ja tako, pre 10+ godina, sad sve super... A sa kumom si ok?
November 10, 20213 yr 3 minutes ago, Milosh76 said: A sa kumom si ok? Kad sam napisao, skontao sam da se može čitati i drugačije...