Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Popular Post

i taj je debil

• Popular Post
2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

da, nabije nos u casu i smrce, da dezinfikuje nozdrve. :laugh: inace je super lik.

tebi je i Čegi ekstra.

Mislim, svi mi imamo raznih slučajeva u porodici, okruženju…

Ali stvarno ne kapiram kako on može misliti za tebe da si super lik ako ujedno misli da si satanin sluga i da ti nema pomoći, i kako ti možeš misliti da je on super pored svega toga što radi i priča. Ne kritikujem, više pokušavam da zamislim to šmrkanje i uopšte druženje sa takvim… :lolol:

@Кристофер Лумумбо

Edited by mraki

Pošmrkao sam jednom rakiju (brutalna dedovača iz podruma) pre nekih 15-ak godina (dobar lokal izlazak). Od tada znam salto unazad, nindže govna da jedu i rumunske gimnastičarke.

9 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ovde svima kumovi antivakseri..

Jebena tužna jebena istina.

6 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

znam da cete misliti da se nije desilo ali - desilo se. moj kum je hard core antivakser ii sve ostalo sto ide uz to. video sam ga nakon nekog vremena kada je krenula korona i akda su stigle vakcine. seda za moj sto, narucuje uzo i krece da mi se zali da je sedeo sa ljudima koji su primili fajzer vakcinu ali su ispali teska govna i nisu mu rekli to. veli, mogu da mu prenesu…ono sto fajzer vakcine prenose, jebem li ga sta je to. stize mu uzo i on krece da smrche uzo, ubacio nosinu u casu i smrce uzo da bi se dezinfikovao. inace, voli me ali misli da sam sluga satane i da mi nema pomoci. 

brate :lolol:

jel gostovao na balkan infu?

misli da sam sluga satane i da mi nema pomoci. 

+1

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

18 hours ago, napadaj said:

Imam nekoliko takvih u okruženju. Para koliko hoćeš, ali su svejedno nezadovoljni i ništa ih ne ispunjava.

Rekao bih da se tako osećaju ljudi koji nemaju hobije.

Moguce je da nisu bas sigurni kako su ih zaradili..ili da se nisu umorili zaradjujuci

4 minutes ago, SNARC said:

Moguce je da nisu bas sigurni kako su ih zaradili..ili da se nisu umorili zaradjujuci

+1000

18 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ovde svima kumovi antivakseri..

:D i ravnozemljasi.

naravoučenije: ne okumi se (by Karađorđe :D)

1 minute ago, Filozof manijak said:

naravoučenije: ne okumi se (by Karađorđe :D)

Ili "raskini" sa kumom na vreme... Ja tako, pre 10+ godina, sad sve super... :fantom:

• Author
9 minutes ago, radisa said:

Ili "raskini" sa kumom na vreme... Ja tako, pre 10+ godina, sad sve super... :fantom:

A sa kumom si ok? :D

3 minutes ago, Milosh76 said:

A sa kumom si ok? :D

:D

Kad sam napisao, skontao sam da se može čitati i drugačije... :D