November 9, 20213 yr 1 hour ago, borris_ said: Ja pratim ove @az67 krive. I tu se vidi trend opadanja (tek je pocetak). Ono sto se jos moze primjetit je da je ovaj talas bio isto tako smrtonostan ako ne i vise nego onaj najgori krajem godine. Sto je najgore tada nije bilo vakcina a sada je oko 40% ljudi bilo vakcinosano i jos neki broj je prelezao virus bez da se vakcinisao. Ovo jeste najgori do sada talas u srbiji. I jos nesto, ovo sto radi @az67 je za svaku pohvalu. Mogao je pokrenuti sajt pracenja virusa u srbiji. To je uradio student u fr i svi prate njegov sajt (olaksavajuca okolnost je sto su brojke bile dostupne, open source). Na kraju je dobio orden od predsjednika. U srbiji bi vjerovatno dobio naslovnu stranu informera. izgleda je delta mnogo zajebanija nego sto se mislilo.
November 9, 20213 yr Poznanica prelezala koronu pre vakcine, vakcinisala se preko leta. Evo sinoc dobila 40 temperaturu. Ne znam da li je korona ili sta se desava, samo nije sjajno stanje
November 9, 20213 yr Popular Post 5 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ovde svima kumovi antivakseri.. znam da cete misliti da se nije desilo ali - desilo se. moj kum je hard core antivakser ii sve ostalo sto ide uz to. video sam ga nakon nekog vremena kada je krenula korona i akda su stigle vakcine. seda za moj sto, narucuje uzo i krece da mi se zali da je sedeo sa ljudima koji su primili fajzer vakcinu ali su ispali teska govna i nisu mu rekli to. veli, mogu da mu prenesu…ono sto fajzer vakcine prenose, jebem li ga sta je to. stize mu uzo i on krece da smrche uzo, ubacio nosinu u casu i smrce uzo da bi se dezinfikovao. inace, voli me ali misli da sam sluga satane i da mi nema pomoci. Edited November 9, 20213 yr by Кристофер Лумумбо
November 9, 20213 yr 4 minutes ago, Sandradjer said: Poznanica prelezala koronu pre vakcine, vakcinisala se preko leta. Evo sinoc dobila 40 temperaturu. Ne znam da li je korona ili sta se desava, samo nije sjajno stanje ne znam sta je, ali oko mene, ukljucujuci i juce u skoli, pola sa zacepljenim nosom, kija i kaslje - uglavnom skori kovid rekonvalescentni, tako da racunam da je nesto drugo, ipak. ima svacega u ovo doba godine verovatno. Edited November 9, 20213 yr by Aleksija
November 9, 20213 yr 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: znam da cete misliti da se nije desilo ali - desilo se. moj kum je hard core antivakser ii sve ostalo sto ide uz to. video sam ga nakon nekog vremena kada je krenula korona i akda su stigle vakcine. seda za moj sto, narucuje uzo i krece da mi se zali da je sedeo sa ljudima koji su primili fajzer vakcinu ali su ispali teska govna i nisu mu rekli to. veli, mogu da mu prenesu…ono sto fajzer vakcine prenose, jebem li ga sta je to. stize mu uzo i on krece da smrche uzo, ubacio nosinu u casu i smrce uzo da bi se dezinfikovao. inace, voli me ali misli da sam sluga satane i da mi nema pomoci. auh
November 9, 20213 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Šmrče uzo?!? Nekoliko puta sam pročitao taj deo posta.
November 9, 20213 yr Bronkiolit, valjda se tako zove. prosle zime su nas zaobisli svi moguci virusi osim korone. Sada se ti virusi vracaju a korona je i dalje tu.
November 9, 20213 yr 16 minutes ago, Ros said: izgleda je delta mnogo zajebanija nego sto se mislilo. Zajebana jeste. U Indiji po "excess death" brojkama, procjena je da je umrlo oko 4M ljudi.
November 9, 20213 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: Šmrče uzo?!? da, nabije nos u casu i smrce, da dezinfikuje nozdrve. inace je super lik.
November 9, 20213 yr U kakvom li mu je stanju sluzokoža nosnica posle toga... Šta sve ljudi ne urade sebi da se ne bi vakcinisali, jbt.
November 9, 20213 yr 17 minutes ago, Aleksija said: ne znam sta je, ali oko mene, ukljucujuci i juce u skoli, pola sa zacepljenim nosom, kija i kaslje - uglavnom skori kovid rekonvalescentni, tako da racunam da je nesto drugo, ipak. ima svacega u ovo doba godine verovatno. Da, ima i drugih virusa. Izgleda da ovi koji su skoro prelezali ipak zakace vise. Imunitet nije najbolji. Kao da je zauzet stvaranjem antitela a ovo ostalo se lepi
November 9, 20213 yr 21 minutes ago, Filozof manijak said: U kakvom li mu je stanju sluzokoža nosnica posle toga... Вероватно маже Павловићеву маст кад му се оједе слузница. А добра је и против короне, ја слуш'о човека.
November 9, 20213 yr Popular Post 30 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: inace je super lik. lik je debil lm, korona je postala “test na majmuni” otkriva mnogo više o čoveku nego decenije druženja i poznanstava. nova situacija, nevidljiv protivnik, a treba reagovati da se sačuva glava na ramenima svako ima različitu taktiku, shodno kapacitetima
November 9, 20213 yr Author Imam kolegu koji godinama unazad tvrdi da smrce rakiju. Isto tvrdi da sateliti ne postoje, da nas prskaju sarinom, da se novcic lepi za cip u ramenu.... Sad ima koronu... Ustvari, kaze da korona ne postoji, lazni test...Ali eto, funkcionise skoro 40 godina na planeti Zemlji, trosi kiseonik... Inace cool lik kad ne prica o... Bilo kojoj temi van posla