Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

drugo je cunami. cunami se vidi i ne trazi dodatne intelekte i mentalne kapacitete.

@namenski. prosto vidish da ne ide. mi smo narod sa aliekspresa. retko valja, ohoho cheshce ne valja, ali srecom nije skup, mosh se zajebat kolko hocesh puta, da ti nije zao :hihi:

Edited by gospa buba

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ja nikako ne mogu da doprem do budala da objasnim da kad dobijes koronu da je kasno...

Nije to ono probiotik pa ako dobijes proliv onda ces da delujes ima probiotika svakakvih pa no problem.

On 24. 10. 2021. at 18:30, Frank Pembleton said:

Ja nikako ne mogu da doprem do budala da objasnim da kad dobijes koronu da je kasno...

Nije to ono probiotik pa ako dobijes proliv onda ces da delujes ima probiotika svakakvih pa no problem.

sebe gledaj.

On 24. 10. 2021. at 18:33, gospa buba said:

sebe gledaj.

Gledam i nista mi se ne svidja

Promeni ogledalo :D

On 24. 10. 2021. at 18:33, gospa buba said:

sebe gledaj.

Ugrozeni smo od nevakcinisanih na svakom koraku. I treba im reci ko su, kakvi su i sve ostalo. 

Imaju ljudi decu do 12 godina, treba da strepe svaki dan zbog budala. Ma milion primera 

On 24. 10. 2021. at 16:37, radisa said:

Nemoj, ne mozes nista ptomeniti...

Citiraću Bubu, svaka porodica za sebe je krizni štab... I jbg, svako  je krojač svoje sudbine...

On 24. 10. 2021. at 16:39, gospa buba said:

dada, buba kisic tepavchevic, sisata intelektualka i genije strateg :dry:

ccc emoji38.pngol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

On 24. 10. 2021. at 17:11, radisa said:

Pa ako suv svi vakcinisani to ide teze malo...

Ne mogu da budu svi vakcinisani.

Moj kućni krizni štab su razbili odlukom da online školovanje (preko TV platforme, odnosno RTS sajta) više nije moguće po izboru.

Mlađi sin, školarac, ima deset godina i za njega (još) nema vakcine.

On može da se zarazi u školi, donese kući, zarazi moje matorce (vakcinisani Sinofarmom, tri puta), napravi potencijalni haos.

Supruga i ja smo takođe vakcinisani, ona sada ima neke tegobe koje bi mogle da budu teške ukoliko Covid probije njenu treću dozu.

Više se ne plašim, sada sam zdravo besan.

On 24. 10. 2021. at 19:27, Tale said:

Više se ne plašim, sada sam zdravo besan.

I ja sam usla u tu fazu. Uradili smo sve sto smo mogli, kako da se osecamo dobro kad je na snazi sve naopako. To je pored korone druga bolest koja hara Srbijom 

On 24. 10. 2021. at 19:42, Sandradjer said:

I ja sam usla u tu fazu. Uradili smo sve sto smo mogli, kako da se osecamo dobro kad je na snazi sve naopako. To je pored korone druga bolest koja hara Srbijom 

ja sam u besu okrechila skoro sve. dobro je i ispalo, kolko sam josh besna :isuse:

treba traziti nestandardne ventile, ko ima uslova naravno :unsure:

ko shto rekoh, ne streljaju nas zbrda dok trchimo po vodu. treba odrzavati ispravan kontekst, makar na silu :sad:

Edited by gospa buba

oni se svi polako iskljuchuju iz predstave, a mi sve vreme jednako :isuse:

boze me prosti kako smo krenuli oboricemo kljakin rekord od 353 nedelje :isuse:

On 24. 10. 2021. at 22:25, gospa buba said:

oni se svi polako iskljuchuju iz predstave, a mi sve vreme jednako :isuse:

Pa makar je to utješno, znači da se bolest može pobijediti. Druga je stvar što to MI ne možemo.

Evo ima Blic od ponedeljka članak o toj preporuci Nacionalnog stručnog komiteta za imunizaciju da se busteri daju posle 4 (Sinofarm), odnosno 5 (ostale vakcine) meseci sa potvrdom od predsednice tog komiteta da su to doneli, ali i objašnjenjem da to tek treba da prihvate (nije izvesno kada će i hoće li uopšte) min. zdr., kr. štab i vlada.

Članak sadrži i Šeklerovu izjavu da se najviše vakcinisanih zaražavalo u 5. i 6. mesecu posle druge doze Sinofarma, odnosno u 6. mesecu posle druge doze ostalih vakcina i njegov stav da misli da 4. doza uopšte neće biti potrebna s ogradom da je o tome sada ipak prerano govoriti.

Edited by vememah

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković rekla je, gostujući u Dnevniku RTS-a, da kovid propusnice ne predstavljaju diskriminaciju, ovo su legitimne mere prevencije u suzbijanju širenja koronavirusa.

"Često su me pitali da li se ovde radi o nekoj pozitivnoj diskriminaciji. Diskriminacija je diskriminacija, ona je štetna društvena pojava i zabranjena je zakonom. Ovde se ne radi ni o pozitivnoj ni o negativnoj diskriminaciji", rekla je poverenica.

Kako kaže, država ima legitimno pravo da sprovodi mere za zaštitu zdravlja stanovništva, u ovom slučaju se radi o velikoj urgoženosti svih nas od širenja virusa, ta borba i dalje traje, kao što je vakcinacija legitimna mera zaštite – tako su i ograničenja kretanja ili zahtevanja posebnih ulazaka u zatvorene objekte – legitimne.

"Da li su one dovoljne, ja u ovom trenutku ne znam, to je pitanje za stručnjake, virusologe, epidemiologe", kaže Jankovićeva. (...)
Država mora da preduzima mere, nećemo valjda da večno živimo u strahu, krajnje je vreme da sprovodimo sve mere, podvukla je Jankovićeva.

"Verujem da ćemo morati ići na restriktivnije mere, bitno je da su te mere srazmerne, razumne, proporcionalne", kaže Jankovićeva.

https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4561761/brankica-jankovic-kovid-propusnice.html

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout