Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Popular Post

upravo sam kuckala izjavu saučešća mladom čoveku kojem je umrla majka

otac jedva pretekao, brat bolestan, on pozitivan (bez simtoma), žena bolesna

e sad, svi nevakcinisani osim njega, a pretpostavljam da je on samo zbog toga što radi za italijane i verovatno je morao 

i dakle jedini dobro prolazi

žena mu se oseća jako loše, ali navodno su joj nabavili neki skupi lek, koji treba da predupredi upalu pluća

ženina sestra uzela 7 dana godišnjeg da im čuva dvoje male dece

ženi otac (dobrodržeći i vakcinisani penzos) im kuva svaki dan i donosi šerpice do pred vrata

dakle, sreća da ima porodica koje mogu i koje hoće da pomognu, ali dakle, cela logisitka pokrenuta zbog pametnjakovića :isuse:

i sad kad zli kaže što su vaxeri agresivni

pa kako da ne budu agresivni, malo su i agresivni koliko bi trebalo

svaki dan bi im trebalo malo rastresati te jadne, kašaste mozgove

mnogo sam besna 

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

4 minutes ago, dùda said:

mnogo sam besna 

Nemoj, ne mozes nista ptomeniti...

Citiraću Bubu, svaka porodica za sebe je krizni štab... I jbg, svako  je krojač svoje sudbine...

Nemoj, ne mozes nista ptomeniti...

Citiraću Bubu, svaka porodica za sebe je krizni štab... I jbg, svako  je krojač svoje sudbine...
dada, buba kisic tepavchevic, sisata intelektualka i genije strateg :dry:

ccc [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

1 hour ago, slepa živana said:

kolko bi bolje bilo da smo rođeni u norveškoj.

Moze i Spanija ili Potrugal. Vakcinisali se ljudi posteno 

28 minutes ago, radisa said:

svako  je krojač svoje sudbine

Nažalost nije tako sa Covidom :( Dovoljna je jedna budala koja će slučajno da se zarazi i uništi "kućni krizni štab".

Pa ako suv svi vakcinisani to ide teze malo...

33 minutes ago, garmonbozia said:

Nažalost nije tako sa Covidom :( Dovoljna je jedna budala koja će slučajno da se zarazi i uništi "kućni krizni štab".

znači da je bio loš krizni menadžment

1 hour ago, dùda said:

upravo sam kuckala izjavu saučešća mladom čoveku kojem je umrla majka

otac jedva pretekao, brat bolestan, on pozitivan (bez simtoma), žena bolesna

e sad, svi nevakcinisani osim njega, a pretpostavljam da je on samo zbog toga što radi za italijane i verovatno je morao 

i dakle jedini dobro prolazi

žena mu se oseća jako loše, ali navodno su joj nabavili neki skupi lek, koji treba da predupredi upalu pluća

ženina sestra uzela 7 dana godišnjeg da im čuva dvoje male dece

ženi otac (dobrodržeći i vakcinisani penzos) im kuva svaki dan i donosi šerpice do pred vrata

dakle, sreća da ima porodica koje mogu i koje hoće da pomognu, ali dakle, cela logisitka pokrenuta zbog pametnjakovića :isuse:

i sad kad zli kaže što su vaxeri agresivni

pa kako da ne budu agresivni, malo su i agresivni koliko bi trebalo

svaki dan bi im trebalo malo rastresati te jadne, kašaste mozgove

mnogo sam besna 

(bold) Logika: dok mi nije ništa, neću (besplatnu) vakcinu, a kad se razbolim, onda ću da pucam pare za lekove koji će da me spasu.

23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

znači da je bio loš krizni menadžment

Značilo bi kad ljudi ne bi morali da mrdnu iz kuće, ali mora i da se ide među narod koji se sumanuto ponaša, pa je samim tim ugrožen i kućni krizni štab.

A i nismo sve vreme imali vakcine. Budala imamo koliko hoćeš, oduvek.

2 minutes ago, mraki said:

A i nismo sve vreme imali vakcine. Budala imamo koliko hoćeš, oduvek.

da jbt, ovo to je ista priča kao u oktobru prošle godine, samo što tad nije bilo vakcina. Potpuno nevjerovatno gdje smo se doveli nakon onog tračka svjetla u martu/aprilu 

Bukvalno neverovatno da smo maltene na istom.

3 minutes ago, James Marshall said:

da jbt, ovo to je ista priča kao u oktobru prošle godine, samo što tad nije bilo vakcina. Potpuno nevjerovatno gdje smo se doveli nakon onog tračka svjetla u martu/aprilu 

jelda da je bilo ful nerealno, i ideja i organizacija i realizacija, pa chak i digitalizacija, izgledalo je kao da se nekoliko sistema koordinisalo ka zajednichkom cilju, koji je pride bio i utemeljen i smislen :ohmy:

bilo je potpuno nerealno i svakom pametnom nenormalno.  t o   t a k o   n e   m o z e   k o d   n a s!

svi smo chekali kako ce da se surva. bez ikakve zlobe, zasnovano samo na unutrashnjem osecanju.

da ovo na vlasti i ovo chime vlada to ne mogu da izvedu.

Edited by gospa buba

1 minute ago, gospa buba said:

jelda da je bilo ful nerealno, i ideja i organizacija i realizacija, pa chak i digitalizacija, izgledalo je kao da se nekoliko sistema koordinisalo ka zajednichkom cilju, koji je pride bio i utemeljen i smislen :ohmy:

bilo je potpuno nerealno i svakom pametnom nenormalno.  t o   t a k o   n e   m  o z e   k o d   n a s!

iskreno čudo je da nas u junu nije pogodio neki cunami iako nemamo izlaz na more

5 minutes ago, gospa buba said:

t o   t a k o   n e   m o z e   k o d   n a s!

fearful-man-with-rejecting-arms.jpg

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.