October 24, 20213 yr Popular Post upravo sam kuckala izjavu saučešća mladom čoveku kojem je umrla majka otac jedva pretekao, brat bolestan, on pozitivan (bez simtoma), žena bolesna e sad, svi nevakcinisani osim njega, a pretpostavljam da je on samo zbog toga što radi za italijane i verovatno je morao i dakle jedini dobro prolazi žena mu se oseća jako loše, ali navodno su joj nabavili neki skupi lek, koji treba da predupredi upalu pluća ženina sestra uzela 7 dana godišnjeg da im čuva dvoje male dece ženi otac (dobrodržeći i vakcinisani penzos) im kuva svaki dan i donosi šerpice do pred vrata dakle, sreća da ima porodica koje mogu i koje hoće da pomognu, ali dakle, cela logisitka pokrenuta zbog pametnjakovića i sad kad zli kaže što su vaxeri agresivni pa kako da ne budu agresivni, malo su i agresivni koliko bi trebalo svaki dan bi im trebalo malo rastresati te jadne, kašaste mozgove mnogo sam besna
October 24, 20213 yr 4 minutes ago, dùda said: mnogo sam besna Nemoj, ne mozes nista ptomeniti... Citiraću Bubu, svaka porodica za sebe je krizni štab... I jbg, svako je krojač svoje sudbine...
October 24, 20213 yr Nemoj, ne mozes nista ptomeniti... Citiraću Bubu, svaka porodica za sebe je krizni štab... I jbg, svako je krojač svoje sudbine...dada, buba kisic tepavchevic, sisata intelektualka i genije strateg ccc [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 24, 20213 yr 1 hour ago, slepa živana said: kolko bi bolje bilo da smo rođeni u norveškoj. Moze i Spanija ili Potrugal. Vakcinisali se ljudi posteno
October 24, 20213 yr 28 minutes ago, radisa said: svako je krojač svoje sudbine Nažalost nije tako sa Covidom :( Dovoljna je jedna budala koja će slučajno da se zarazi i uništi "kućni krizni štab".
October 24, 20213 yr 33 minutes ago, garmonbozia said: Nažalost nije tako sa Covidom :( Dovoljna je jedna budala koja će slučajno da se zarazi i uništi "kućni krizni štab". znači da je bio loš krizni menadžment
October 24, 20213 yr 1 hour ago, dùda said: upravo sam kuckala izjavu saučešća mladom čoveku kojem je umrla majka otac jedva pretekao, brat bolestan, on pozitivan (bez simtoma), žena bolesna e sad, svi nevakcinisani osim njega, a pretpostavljam da je on samo zbog toga što radi za italijane i verovatno je morao i dakle jedini dobro prolazi žena mu se oseća jako loše, ali navodno su joj nabavili neki skupi lek, koji treba da predupredi upalu pluća ženina sestra uzela 7 dana godišnjeg da im čuva dvoje male dece ženi otac (dobrodržeći i vakcinisani penzos) im kuva svaki dan i donosi šerpice do pred vrata dakle, sreća da ima porodica koje mogu i koje hoće da pomognu, ali dakle, cela logisitka pokrenuta zbog pametnjakovića i sad kad zli kaže što su vaxeri agresivni pa kako da ne budu agresivni, malo su i agresivni koliko bi trebalo svaki dan bi im trebalo malo rastresati te jadne, kašaste mozgove mnogo sam besna (bold) Logika: dok mi nije ništa, neću (besplatnu) vakcinu, a kad se razbolim, onda ću da pucam pare za lekove koji će da me spasu.
October 24, 20213 yr 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: znači da je bio loš krizni menadžment Značilo bi kad ljudi ne bi morali da mrdnu iz kuće, ali mora i da se ide među narod koji se sumanuto ponaša, pa je samim tim ugrožen i kućni krizni štab.
October 24, 20213 yr 2 minutes ago, mraki said: A i nismo sve vreme imali vakcine. Budala imamo koliko hoćeš, oduvek. da jbt, ovo to je ista priča kao u oktobru prošle godine, samo što tad nije bilo vakcina. Potpuno nevjerovatno gdje smo se doveli nakon onog tračka svjetla u martu/aprilu
October 24, 20213 yr 3 minutes ago, James Marshall said: da jbt, ovo to je ista priča kao u oktobru prošle godine, samo što tad nije bilo vakcina. Potpuno nevjerovatno gdje smo se doveli nakon onog tračka svjetla u martu/aprilu jelda da je bilo ful nerealno, i ideja i organizacija i realizacija, pa chak i digitalizacija, izgledalo je kao da se nekoliko sistema koordinisalo ka zajednichkom cilju, koji je pride bio i utemeljen i smislen bilo je potpuno nerealno i svakom pametnom nenormalno. t o t a k o n e m o z e k o d n a s! svi smo chekali kako ce da se surva. bez ikakve zlobe, zasnovano samo na unutrashnjem osecanju. da ovo na vlasti i ovo chime vlada to ne mogu da izvedu. Edited October 24, 20213 yr by gospa buba
October 24, 20213 yr 1 minute ago, gospa buba said: jelda da je bilo ful nerealno, i ideja i organizacija i realizacija, pa chak i digitalizacija, izgledalo je kao da se nekoliko sistema koordinisalo ka zajednichkom cilju, koji je pride bio i utemeljen i smislen bilo je potpuno nerealno i svakom pametnom nenormalno. t o t a k o n e m o z e k o d n a s! iskreno čudo je da nas u junu nije pogodio neki cunami iako nemamo izlaz na more