Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 22.10.2021. at 0:02, Fakundo Sava said:

Idi lično kod doktora i objasni mu situaciju.Možda ti da papir bez pregleda

Na kraju se baš ovako i završilo, skroz su imali razumevanja i sve je bilo gotovo za 5 minuta.

Valjda su stekli uslovni refleks da beže glavom bez obzira čim čuju reč "korona", ali dobro da je makar negde nekima ostalo još malo zdravog razuma.

9 hours ago, nezvanova said:

verovatno ste se snasli do sada, ali mozda nekom moze pomoci moje iskustvo sa testiranjem i pregledom. naime, ja sam kao onkoloski pacijent dobila hitan uput za infektivno odeljenje kod nas u zrenjaninu u bolnici, i odradili mi preko reda za 15 minuta i brzi test (bila negativna), uradili mi i PCR nakon njega i potom sam isla na pregled kod lekara -stetoskopom mi je pregledao pluca, napisao izvestaj i rekao da se javim za snimanje ako pcr bude pozitivan. nije bio, pa smo tako zavrsili. poenta je u Hitnom uputu za infektivnu, sigurna sam da biste i vi to mogli da dobijete od vaseg reonskog lekara (i svi koji pripadaju nekoj od najurgentnijih i najosetljivijih grupa).

Hvala, i ovo je korisno znati da slučaj da ne daj bože zaista budemo morali da mu radimo PCR test. :thumbsup:

Pa ja sam pisao kad smo čekali magnetnu u Kliničkom. Ljudi dođu iz neke pizde materine, čuju da je novi standard za godinu i po, kažu 'onda mi više neće trebati' i vrate se.

Malo veselija vest (ha ha): Jedini koji smeju bez maske u naš Maksi su migranti, jer ih se kasirke plaše. A imamo neke nove migrante s lovom tu u hostelu, ustvari sad kad razmislim možda su i turisti samo idu od ujutru u papučama. Nauče jednu rečenicu na engleskom 'is this with sugar' i znaju samo yes-no. Mi se ubijamo: kakav šećer, da ne misli na gluten (ima gluten!), ugljeni hidrati su isto opasni... A on čovek valjda oće da zna jel slana kifla ako pravi sendvič. I neka indi brzina kad ćeš se reinkarnirati pa te zabole da žuriš bilo gde. Super, samo mi se ne sviđa to za maske, mogu i da im poklone ne bi crkla firma (mada imaju lovu u hiljadarkama, garant turisti). Ne valja im samo votku od ujutru baš, mada ako su u Krnjači zaglavili kapiram i to.

Edited by Hermetico

Pa ja sam pisao kad smo čekali magnetnu u Kliničkom. Ljudi dođu iz neke pizde materine, čuju da je novi standard za godinu i po, kažu 'onda mi više neće trebati' i vrate se.

Malo veselija vest (ha ha): Jedini koji smeju bez maske u naš Maksi su migranti, jer ih se kasirke plaše. A imamo neke nove migrante s lovom tu u hostelu, ustvari sad kad razmislim možda su i turisti samo idu od ujutru u papučama. Nauče jednu rečenicu na engleskom 'is this with sugar' i znaju samo yes-no. Mi se ubijamo: kakav šećer, da ne misli na gluten (ima gluten!), ugljeni hidrati su isto opasni... A on čovek valjda oće da zna jel slana kifla ako pravi sendvič. I neka indi brzina kad ćeš se reinkarnirati pa te zabole da žuriš bilo gde. Super, samo mi se ne sviđa to za maske, mogu i da im poklone ne bi crkla firma (mada imaju lovu u hiljadarkama, garant turisti). Ne valja im samo votku od ujutru baš, mada ako su u Krnjači zaglavili kapiram i to.
Ako su indusi mogu da budu i ovi što koriste BG za karantin ili radnici koje dovlače.
Takođe video sam da ovi sa turbanima imaju problem jer im idu preko ušiju pa nemaju gde da zakače [emoji6]

... Shiit has hit the fan

4 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ako su indusi mogu da budu i ovi što koriste BG za karantin ili radnici koje dovlače.
Takođe video sam da ovi sa turbanima imaju problem jer im idu preko ušiju pa nemaju gde da zakače emoji6.png

... Shiit has hit the fan

Verovatno jesu, ali kasirke to ne znaju pa se plaše jer migranti. Ne verujem da bi smeli da budu u hostelu da su migranti, drkala bi policija i njih i vlasnike (ovde je sve malo i sve se zna).

EDIT Petkom uveče prerušim se u migranta i pravim haos. :rolf: 

Edited by Hermetico

• Popular Post

Lukavstvo glupaka

odlican!

@James Marshall @Hamlet Strašni

Sta mislite dal ima smisla otvoriti temu Covid propusnice u Srbiji na kojoj bi mozda i davali hintove tj pohvale za neke ugostitelje?

• Popular Post

image.png.527fdb7ffc36b85ee7e45beca0cf2589.png

image.png.f850ff4fec53e5ea839d9d34523658c8.png

image.png.d5347bc4cca67617959b54534e38dcd9.png

image.png.3982a2e178d4bfbf470e0509d34c1efe.png

image.png.592ce0c461f58b4b0cb7a3cdc9b24d1c.png

image.png.6c76b9c0858cf626f1b58d76b00e852e.png

image.png.6fbd1a0460b9045d6cc92f525faf31dc.png

image.thumb.png.56590ae4197b6caf116435f4ad255439.png

image.thumb.png.4572a1285c7e17ba7a4a8d219f7df97d.png

Edited by az67

Ako dobro čitam grafikone, izgleda da smo poništili svako dejstvo vakcine  :ph34r:

Tako ispada, mi tučemo iste cifre kao kada smo imali nula vakcinisanih.

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Ako dobro čitam grafikone, izgleda da smo poništili svako dejstvo vakcine  :ph34r:

Jedino broj umrlih, ali ako se nastavi bez mera, poništićemo i to. Prisustvujemo višemesečnom genocidu.

18 minutes ago, Facundo Orellana said:

Jedino broj umrlih, ali ako se nastavi bez mera, poništićemo i to. Prisustvujemo višemesečnom genocidu.

Ovolika cirkulacija virusa nije nikad bila. Kao da se nadaju da ce se desiti cudo i da ce da posustane 

4 minutes ago, Sandradjer said:

Ovolika cirkulacija virusa nije nikad bila. Kao da se nadaju da ce se desiti cudo i da ce da posustane 

Nama jedino čudo i može da pomogne, ovi neće sigurno.

6 minutes ago, Lena said:

Nama jedino čudo i može da pomogne, ovi neće sigurno.

Velika je ovo tuga :sad:.

Imamo vakcine, malo discipline i reda i sve bi bilo drugacije. 

• Popular Post

kolko bi bolje bilo da smo rođeni u norveškoj.

s tim sto ovaj talas ne jenjava, ne vidi mu se kraj, bar na nivou drzave...

lokalno se pikovi razlikuju, doduse, rekolo bi se.