October 22, 20213 yr 3 hours ago, SNARC said: Mozete da radite sta god hocete..ali istinu ne mozete vecno da krijete !!! Pametnome dosta. U pravu je žena, samo lepo pogledajte na "svojim interent stranicama", i sve će vam biti jasno.
October 22, 20213 yr 3 hours ago, SNARC said: Mozete da radite sta god hocete..ali istinu ne mozete vecno da krijete !!! Pametnome dosta. Ja ovu zenu znaaam od nekud....
October 22, 20213 yr https://noizz.rs/noizz-news/marija-mihajlovic-je-antivakserka-koja-tvrdi-da-virus-ne-postoji/dkp8xvw
October 22, 20213 yr 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: marija mihajlović, žrtva info revolucije i back vokal ‘90ih Jbt Ceca i Jeca vise mozga neko ona. Virusi ne postoje... brukaaa za zene
October 22, 20213 yr Sinoćnji hajlajt mi je . Fašizam genocidnog tipa kaže onaj ozbiljni borac [emoji38]ol: Sent using Tapatalk
October 23, 20213 yr Meni monah Antonije doterao jedan auto iz Bg dzipom i prikolicom, honorarno za lika koji mi je to inace dovozio kad stignu iz Svajcarske. Vidim poznat mi lik, bas u ono vreme kad je postao poznat za vreme protesta kad je skandirao "nije tvoje dete, Brnaba". Mnogo smesan lik uzivo, prica kilavo, kao da mu se ne zivi, haos. Vidim po netu da je imao mnogo nekih ispada, jako je lud izgleda.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
October 23, 20213 yr Ovaj Noizz ko Kurir za hipstere.uzasno nepismeno shtivo a pretenduje chudo jedno sent from novi mnogo jak bubamoto.