March 24, 20205 yr On 22.3.2020. at 18:16, Aleksija said: btw, pisala sam intesi juce, kada su okacili obavestenje o moratorijumu na kredite, da mi pauziraju ratu vec sada, od 25.3 - prema preporuci nbs koju je neko okacio ovde. ne bih inace ni znala da je to moguce, jer intesa na sajtu pominje 31.3. kao rok (ne pominje mogucnost koju je dala nbs, da moratorijum krene na izricit zahtev klijenta od dana objavljivanja ponude na sajtu ,a i pre tog podrazumevajuceg roka od 10 dana). bas me zanima sta ce se desiti. meni su odgovorili iz intese smradovi. obradiće moj zahtev za 15 dana. za 15 dana će da prođe 31. mart
March 24, 20205 yr Zarazena beba stara 28 dana, kaze dr [emoji879] izvor: NedeljnikNisam to cula danas :(
March 24, 20205 yr 5 minutes ago, Jumanji said: Zarazena beba stara 28 dana, kaze dr izvor: Nedeljnik Danas pise da ima 2 bebe, 1 u d.misovic, druga u kucnoj izolaciji( beba u izolaciji?😥)
March 24, 20205 yr U Valjevu je kod još tri osobe potvrđen slučaj korona virusa, čime je ukupan broj za 24 časa povećan na 30 obolelih, nezvanično je potvrđeno Kolubarskim.rs Takođe nezvanično, žena koja je juče preminula (treća žrtva) je iz Va.
March 24, 20205 yr 1 hour ago, Ted said: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=03&dd=24&nav_category=12&nav_id=1669456 Potvrđeno za B92.net: Prvi slučaj koronavirusa u Vladi Srbije Koronavirusom zaražen je državni sekretar Ministarstva zaštite životne sredine Branislav Blažić, potvrđeno je za B92.net. ho'e li sve koji su bili u kontaktu sa njim smestiti u karantin na sajmu?
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, nautilus said: ho'e li sve koji su bili u kontaktu sa njim smestiti u karantin na sajmu?
March 24, 20205 yr Žena od kolege je tamo u Dragiše Mišovića med sestra i svima su im ponudili da ako hoće da odu u 14 dana izolaciju, i van familije, i niko nije prihvatio, sad će da rade i spavaju tamo...Zajebano... ... Shiit has hit the fan...
March 24, 20205 yr Danas pise da ima 2 bebe, 1 u d.misovic, druga u kucnoj izolaciji( beba u izolaciji?[emoji26])Oooo uzasa!!!
March 24, 20205 yr kad smo vec kod obicnih gripova, seca li se iko da su se ljudi masovno zalili na probleme sa disanjem i gusenje kod gripa? ja nesto ne. o ovako brzom napredovanju bolesti, za nekoliko sati, tek nikad nisam slusala. zivka, meni se nisu ni javila govna iz intese. jedino sto nam je verovatno svejedno, trajace ovo...
March 24, 20205 yr 7 minutes ago, Aleksija said: zivka, meni se nisu ni javila govna iz intese. jedino sto nam je verovatno svejedno, trajace ovo... baš su bezobrazni. ja nešto pokušavam da razmišljam korak unapred, pa se sekiram. imam nekoliko gladnih usti koji su sad bez prihoda, a penzosi primaju sledeću penziju tek 10. marta... pa se plašim da ne pocrkaju od gladi dok ne primim sledeću platu. baš bi mi značilo da su mi odložili ovu jednu ratu. nije džabe doneta odluka o moratorijumu. verovatno je gomila ljudi u istoj situaciji.
March 24, 20205 yr Just now, slepa živana said: baš su bezobrazni. ja nešto pokušavam da razmišljam korak unapred, pa se sekiram. imam nekoliko gladnih usti koji su sad bez prihoda, a penzosi primaju sledeću penziju tek 10. marta... pa se plašim da ne pocrkaju od gladi dok ne primim sledeću platu. baš bi mi značilo da su mi odložili ovu jednu ratu. nije džabe doneta odluka o moratorijumu. verovatno je gomila ljudi u istoj situaciji. jbga, odvratni su. mislim da cemo moci da ih tuzimo kad ovo prodje. ja cu svakako probati. samo prvo cekam da vidim da mi kojim cudom ne stopiraju ratu, sutra cu znati pa javljam.
March 24, 20205 yr Jebene kocke na krevetima na sajmu. Kocke stare u proseku 50 godina svaka, kad je dodirneš dobiješ ekcem odmah... EDIT: Traktorom me neće odvući tamo. Edited March 24, 20205 yr by Ayatollah
March 24, 20205 yr ja bih odmah na sajam, cenim da ce biti dobra zajebancija, jedino me odvraca pomisao da nece moci nigde da se pusi
March 24, 20205 yr Bolja mi je zajebancija sa Netflixom i Witcherom (igrom) nego na Sajmu, tj. biće kada klijenti debili i šefovi debili sjašu sa nas...
March 24, 20205 yr 36 minutes ago, nautilus said: ho'e li sve koji su bili u kontaktu sa njim smestiti u karantin na sajmu? po onome što su pričali epidemiolozi da, ako ispunjavaju uslove za karantin. znači najverovatnije ne.