Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 minutes ago, Ayatollah said:

Pre ću da se sakrijem u šaht, nego što ću da idem u onaj sabirni centar na Sajmu.

:lolol: potpuno te razumem, al kontam da bih ipak otisao ,zbog drugih pre svega. zabarikadiraj se na gajbu i ne izlazi nigde 20 dana

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ovo je vidljiva posledica nemanja nikakve strategije. Prvo je smešni virus, onda umanjivanje opasnosti, a onda se za jedno poslepodne donese važna odluka.

I onda jedino ostaje vremena da se istovare vojnički kreveti.

Ovo sa sajmom koliko god jezivo delovalo mi se čini kao razumna i ispravna mera u ovom trenutku. Ako pritom pomisao na to da može završiti tamo zadrži nekoga u kući, još Jedna korist od toga.

A ovi jastuci i ćebad leže u nekom vojnom skladištu od kad je ukinuto obavezno služenje vojnog roka, pre koliko beše, 15 godina? Čik spusti glavu na to.

SAJAM-99.jpg

14 minutes ago, Ayatollah said:

Pre ću da se sakrijem u šaht, nego što ću da idem u onaj sabirni centar na Sajmu.

:D

jesi video novu uredbu Vlade.....savata te sanitarni inspektor, dobiješ usmeno rešenje i pravac Sajam.....pravo na pismeni otpravak rešenja i žalbu imaš kad prođe vanredno stanje. plus sanitarni inspektor nema zabranu da podigne poklopac od šahta. mislim to ne piše u uredbi, al realno nema smetnje

Edited by Ted

8 minutes ago, mraki said:

Ovo sa sajmom koliko god jezivo delovalo mi se čini kao razumna i ispravna mera u ovom trenutku. Ako pritom pomisao na to da može završiti tamo zadrži nekoga u kući, još Jedna korist od toga.

Slazem se. Kapiram da je sranje, ali u skladu sa tim da nismo imali bas 30 srecnih godina iza

A slazem se i sa poslednjim da ce ljudi izbegavati zajebanciju da ne zaglave ovaj hotel du voolin

17 minutes ago, Anonymous said:

Ovo je vidljiva posledica nemanja nikakve strategije. Prvo je smešni virus, onda umanjivanje opasnosti, a onda se za jedno poslepodne donese važna odluka.

I onda jedino ostaje vremena da se istovare vojnički kreveti.

+1

apsolutno nikakve strategije, a ni protokola za krizne situacije

pri tom smo mi još i “mila majka” jer još uvek postoji kolektivno pamćenje iz doba eseferjota na sivilnu zaštitu i svi smo mi jedna armija

eno na tw drugi odgovor johnsonu na pomenu ograničenja kretanja je magna carta libertatum

duboko verujem da ideja sa sajmištemtm nije potekla od domaće struke. da je to vulinova ideja, ili lončetova pa da se čovek upita, ovako, veži konja gde ti kinez kaže

jedina njegova poenta je da u poslednjoj koloni, kada se sve završi, brojka bude što niža, a to koliko će zavod za kožne bolesti imati više pacijenata u post fazi, o tome apsolutno niko sada ne vodi računa, a i ne treba

kad izađe krasta, povidon jod tri dana i bog da te vidi(vojnik kums u epizodi infekcija od ćebeta koje je starije od njega)

Edited by kud u maglu Simoviću

34 minutes ago, Ted said:

:D

jesi video novu uredbu Vlade.....savata te sanitarni inspektor, dobiješ usmeno rešenje i pravac Sajam.....pravo na pismeni otpravak rešenja i žalbu imaš kad prođe vanredno stanje. plus sanitarni inspektor nema zabranu da podigne poklopac od šahta. mislim to ne piše u uredbi, al realno nema smetnje

Možda bude sitan inspektor, a poklopac težak...

2 minutes ago, Ayatollah said:

a para laka..... susnes 100 evrica kroz rupu u sahtu, i ode inspektor i kaze "nisam ga nasao"

7 minutes ago, Ayatollah said:

onda polako da nabavljamo šahtovski mobilijar

šta čoveku treba za ugodan boravak u šahtu?

44 minutes ago, Tihajeza said:

A ovi jastuci i ćebad leže u nekom vojnom skladištu od kad je ukinuto obavezno služenje vojnog roka, pre koliko beše, 15 godina? Čik spusti glavu na to.

SAJAM-99.jpg

Odprilke.Cebad su inace iz 60-tih godina,naravno nikada opranaPre cebeta stavljas carsaf jer ovo gde dodrne direktno kozu odma dobijas svrab i osip.

Edited by Блок_64

7 minutes ago, Ted said:

onda polako da nabavljamo šahtovski mobilijar

šta čoveku treba za ugodan boravak u šahtu?

Bračni par na 18:57 ima dosta praktičnih saveta.

1 hour ago, Glass Joe said:

A gde tamo ima stekera

u podu su razvedene instalacije koje se koriste za štandove kad je sajam

Background Picker
Customize Layout