March 24, 20205 yr neko je sad okacio na fb, navodno je u pitanju bec, ne znam da li je lokacija tacna, ali ocigledno svuda postoje slicne ideje. ali u jako drugacijoj izvedbi.
March 24, 20205 yr 1 hour ago, Glass Joe said: Ma pusti padobranca...Bolestan covek nema snage ni volje da pravi sranja Virus ih cak ucini humanijim https://nypost.com/2020/02/12/coronavirus-sickos-spit-on-elevator-buttons-amid-outbreak-in-china/
March 24, 20205 yr 56 minutes ago, JozoMujica said: Zanimljivo. U Španiji je mortality rate 9.2, što znači da svakodnevno umre oko 1200 ljudi. ?
March 24, 20205 yr neko je sad okacio na fb, navodno je u pitanju bec, ne znam da li je lokacija tacna, ali ocigledno svuda postoje slicne ideje. ali u jako drugacijoj izvedbi. S dozom ljudskosti jbg... ovde je neki od ministara predložio vođi ovakvu organizaciju (recimo Vulin). Na vojsku je pala realizacija, kod njih je čovek oduvek samo broj Daj 5000 kreveta! Ima drugih lokacija koje zvrje prazne, nemoj ih sve na jedno mesto jbg ako si planirao 3000 ljudiSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 24, 20205 yr 6 minutes ago, Aleksija said: neko je sad okacio na fb, navodno je u pitanju bec, ne znam da li je lokacija tacna, ali ocigledno svuda postoje slicne ideje. ali u jako drugacijoj izvedbi. Moglo bi tako i na našem sajmu, ne znam kako je sad, nekad dok sam tamo radio su imali svoje elemente za štandove. Ali to se neće desiti.
March 24, 20205 yr 5 minutes ago, arheolog1981 said: S dozom ljudskosti jbg... ovde je neki od ministara predložio vođi ovakvu organizaciju (recimo Vulin). Na vojsku je pala realizacija, kod njih je čovek oduvek samo broj Daj 5000 kreveta! Ima drugih lokacija koje zvrje prazne, nemoj ih sve na jedno mesto jbg ako si planirao 3000 ljudi Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk zato ce biti bolja klopa kod nas, vojnicki pasulj bre
March 24, 20205 yr razmazeni austrougari, hoce i pregradne zidove i ciste klonje. nisu slucajno izgubili rat.
March 24, 20205 yr 10 minutes ago, JozoMujica said: Podatak za 2019, ne sada. barem će 2021. i 2022. imati rekordno nizak mortalitet
March 24, 20205 yr kul, ako zavrsimo na sajmu, mozemo da pravimo ppp enklavu! moj je krevet do uticnice.
March 24, 20205 yr morace da se ciste i dezinficiraju wc-i i kod nas, to je bare minimum da ista smisla. sprejace ih uveliko onim NaOCl rastvorom verovatno
March 24, 20205 yr 3 hours ago, Tutankamon said: Pošalji vojsku kućama pa na njihova mesta lakše bolesnike...koliko ti vremena treba da okrečiš zgrade i središ sanitarni čvor, tamo gde su zgrade zvrjale prazne (evo ti kasarna na Dedinju recimo)... Zavisi od nacina placanja . Od pojave virusa su imali sasvim dovoljno vremena da se spreme za isti,a oni su se sprdali,raspisivali izbore,skupljali potpise slali ljude u soping u Italiju itd itd.
March 24, 20205 yr Just now, morgana said: kul, ako zavrsimo na sajmu, mozemo da pravimo ppp enklavu! moj je krevet do uticnice. Idem da kupim 2km produžnog.
March 24, 20205 yr 1 minute ago, maheem said: Idem da kupim 2km produžnog. bice ti dovoljno ovo, nije ni mnogo skupo https://www.kupujemprodajem.com/Elektronika-i-komponente/Kablovi/Produzni-kabel-na-motalici-50m-HJR4-50-77369788-oglas.htm?filter_id=620016897