Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, Glass Joe said:

A u rezervi imamo i Arenu, Pionir... 

i palatu srbije npr, ali to se nece setiti da ponude.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Koliko puta treba reci da zbog kontrole ne mogu mesta sa zasebnim prostorijama

25 minutes ago, Mil@n said:

Na temu sajma - podnošljivo mi je sve što na jako jasan i transparentan način ne pokazuje totalni kolaps našeg zdravstva. Pod tim podrazumevam bilo kakvo izbegavanje totalne katastrofe, mrtvi na svakom koraku, hodnicima (to sam video u Španiji), totalan gubitak kontrole. Tako nekako, iskreno, vidim naše zdravstvo. U odnosu na to, boravak u hangaru mi je walk in the park, ako će se postići poenta, neko spasiti, i sl.

Bravo, +1.

Ali,ali, higijena, privatnost...

24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pogrešan vam je rakurstm 

ovo nisu civilne bolnice iz švarcvalda već ratne/poljske bolnice

spašavanje života na veliko

+1000

kurva™

8c9b1be4518203e91bf78d19ece6b73a929e1773

861d0890c0c7a4eb8d2d0bbbe178375a29c21f1f

Edited by Ravanelli

16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pogrešan vam je rakurstm 

ovo nisu civilne bolnice iz švarcvalda već ratne/poljske bolnice

spašavanje života na veliko

Rakurs been there done that...mislim bolnica u Srbiji...regularna nikakav Švarcvald...Meni više liči na upropaštavanje života na veliko.

Realno, ono je previše duša na jednom prostoru. 

Anyway, računam da ako me i dokači virus da će me zbog hronične hipertenzije poslati u regularnu bolnicu...neka vajda i od the hipertenzije.

Inače, mene je pogled na taj sajam zaista po prvi put od kad je ovo počelo baš uplašio. Preduzimala sam sve mere predostrožnosti, suprug i sin ne mrdaju iz kuće još od prošle nedelje, ja sam ,,spoljni momak,, jer svakako radim ali nisam se nešto osobito plašila do sad. Ako im je cilj bio panika to su i dobili. Ali neverovatno je koliko neodgovornih ljudi i dalje šeta okolo...npr.lik (kolega) je 16/17.03 došao iz Mađarske, i šetao se okolo do danas dok ga policija nije zvala da proveri da li je u izolaciji...tvrdi da mu niko nije na granici rekao da treba da ide u izolaciju :frust:  Kaže da nema nikakvih simptoma i sav je u fazonu ,,Šta se tripujete?!,,

Meni va Ivana Milošević sa Infektivne, deluje vrlo razumno i razborito...

... Shiit has hit the fan...

28 minutes ago, Time Crisis said:

Zar je moguće da u krugu od 180km od Beograda ne postoji  uslovno mesto gde su mogli ljude da transportuju i izoluju. Razumeo bih i to sa Palićem, da tamo ima uslova za smeštaj. Ovako su mogli da ih poteraju i u centar za azilante u Krnjači ili na bilo koje drugo mesto u Bgd i okolini, što na granicu sa Mađarskom jbt

Edited by Ted

47 minutes ago, Mil@n said:

Na temu sajma - podnošljivo mi je sve što na jako jasan i transparentan način ne pokazuje totalni kolaps našeg zdravstva. Pod tim podrazumevam bilo kakvo izbegavanje totalne katastrofe, mrtvi na svakom koraku, hodnicima (to sam video u Španiji), totalan gubitak kontrole. Tako nekako, iskreno, vidim naše zdravstvo. U odnosu na to, boravak u hangaru mi je walk in the park, ako će se postići poenta, neko spasiti, i sl.

Uz jedan uslov - ne tretirati ljude u hangaru kao stoku, sto nasi nadlezni, a cesto i uniformisani ali i lekarski radnici bas vole da praktikuju.

S druge strane, za to je potreban i odredjen vid tolreancije od strane naroda, a mislim da je on nema, i da je trenutno besan na sve.

Sto je sve zajedno jedan ozbiljan socioloski problem i tempirana bomba.

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Meni va Ivana Milošević sa Infektivne, deluje vrlo razumno i razborito...

... Shiit has hit the fan...

takođe

cela ova ekipa koja ordinira u ime struke deluje pristojno, osim naravno onog šoping mamlaza. 

u odnosu na šizoja, Lončar deluje kao glas razuma i osoba od poverenja

Moraju svi da budu u jednoj prostoriji!

Background Picker
Customize Layout