March 24, 20205 yr 1 minute ago, Anonymous said: Ko zna na šta liče te kasarne sada. Pošalji vojsku kućama pa na njihova mesta lakše bolesnike...koliko ti vremena treba da okrečiš zgrade i središ sanitarni čvor, tamo gde su zgrade zvrjale prazne (evo ti kasarna na Dedinju recimo)...
March 24, 20205 yr 4 minutes ago, gospa buba said: pridruzujem se bez brige, 2 starija vodnika dovedu u red 4000 kreveta za 10 minuta
March 24, 20205 yr o hvala bogu pa ima neko u laboratoriji slozim shrafcigere sama, ali na fitnesu mogu samo da pizdim na zene shto im prostirke stoje kojekako inache nemam druge zahteve
March 24, 20205 yr 14 minutes ago, morgana said: vjerovatno da postoji neka banja, rehabilitacioni centar, bilo sta, sto nije privatizovano. ovakav smjestaj u morovicu je van svakog poimanja higijene. Pa u infektivnoj nema sapuna i toalet papira, to se samo uklapa u model. 7 minutes ago, Krošek said: molim nadlezne da imaju milosti za nas sa ocd-jem Plačem
March 24, 20205 yr 7 minutes ago, gospa buba said: kljuchne rechi. prva najvaznija. 1.000,00 odokativnih dinara po osobi u karantinu to je ajd da kažem 10 €. Za lupam 10.000 ljudi dnevno (a daleko smo mi od ovog broja) to je 100.000 €, na mesec dana to je 3 miliona €...jebeni ekonomski tigar nema ovu lovu (da ne kažem da ovo nisu bačene pare jer hoteli nastavljaju da rade u punom kapacitetu, tu su i zaposleni koji neće dobiti otkaz...). Bata Andrej za ovo pare neće ni da ustane ujutro...
March 24, 20205 yr 6 minutes ago, Anonymous said: Te priče 'pre ću da umrem nego što ću da idem tamo' su detinjaste. + milion ja čitam i ne mogu da verujem šta ljudi pričaju. išli bi u hotel. gde je kontrola nemoguća. dajte bre, saberite se malo. ko nije u kući čekao hitnu dok mu se neko blizak guši , može ovako da fantazira o hotelima svako će da preživi 15 dana bez kupanja. napad gušenja u kućnoj varijanti, teško.
March 24, 20205 yr pa ni tomamoma sigurno ne ustaje. osim ako nema neki tezak rad sa 10 prstiju rudnika zlata
March 24, 20205 yr ,,Struka,, je nova transparentnost. Ta reč prodaje svaku nebolozu pa i onaj logor na Sajmu...nemam bolju reč za ono. Boravila sam po bolnicama par puta uključujući jednom i sa tromesečnom bebom, pre toga imam staž od par godina u studentskim domovima 90-tih...
March 24, 20205 yr 1 minute ago, dùda said: + milion ja čitam i ne mogu da verujem šta ljudi pričaju. išli bi u hotel. gde je kontrola nemoguća. dajte bre, saberite se malo. ko nije u kući čekao hitnu dok mu se neko blizak guši , može ovako da fantazira o hotelima svako će da preživi 15 dana bez kupanja. napad gušenja u kućnoj varijanti, teško. Ma govorimo o najlakšim slučajevima koji su tu samo da ne šire dalje...pola ljudi kad vidi ove slike sa sajma neće ni hteti da se testira da ih ne bi poslali dole...
March 24, 20205 yr aj ne zezajte, nije ista stvar objekat za prijem tj karantin gasterbajtera povratnika i bolnica za zarazene
March 24, 20205 yr 1 minute ago, Tutankamon said: Ma govorimo o najlakšim slučajevima koji su tu samo da ne šire dalje...pola ljudi kad vidi ove slike sa sajma neće ni hteti da se testira da ih ne bi poslali dole... vrv ce uvesti neke mere za odbijanje testiranja
March 24, 20205 yr 1 minute ago, Tutankamon said: Ma govorimo o najlakšim slučajevima koji su tu samo da ne šire dalje...pola ljudi kad vidi ove slike sa sajma neće ni hteti da se testira da ih ne bi poslali dole... Najlakši slučaj postane najteži očas posla.