Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Neko je spominjao ovde neku afričku zemlju koja "ne priznaje" virus i da se to stanovništvo "preliva"...

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Tanzanija ne priznaje virus. Al ovo na Sejselima mi vise mirise na JAR soj il tako nesto + turisti iz celog sveta

27 minutes ago, Tsai said:

mirise na JAR soj

Pisali smo danas na opštoj temi o tome, imali su južnoafrički soj u preko 1/4 svih uzoraka još sredinom aprila.

Otvorene kafane i unutra, zvanično, ali bez muzike.

Jebem ih u usta odvratna

dole na jugu nisu nikad ni zatvarali :D 

E ako je bez muzike, onda je bezbedno. :rolleyes:

Mislim da niti jedan ugostitelj u poslednjih mesec dana nije poštovao zabranu rada unutra...

44 minutes ago, renne said:

Otvorene kafane i unutra, zvanično, ali bez muzike.

bar nešto

:fantom:

A radno vreme? 

kao i do sada, do 22

Jbg, mogli su i to da produže makar sat vremena.

18 hours ago, Tsai said:

Tanzanija ne priznaje virus. Al ovo na Sejselima mi vise mirise na JAR soj il tako nesto + turisti iz celog sveta

Imaju novu predsednicu koja za sada priznaje virus, a valjda ce i nesto konkretno da preuzme. Njen pokojni prethodnik se borio vodenom parom i molitvom protiv virusa. 

Antivaxeri podneli krivične prijave za izazivanje panike protiv AV, članova kriznog štaba i lekara...

Background Picker
Customize Layout