Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Šta se odjednom promenilo, te ceo dan nalećem na Vučića i Đokovića sa maskama? Đokovića smo i imali prilike da vidimo kako nosi masku na turnirima, ali Vučić?

Nosi Vučić već dugo masku

17 minutes ago, renne said:

Nosi Vučić već dugo masku

+1

kao i sve ostalo i ovo je predstava. što se nošenja maske tiče vrlo je revnostan, kada su kamere isključene. pratnja opominje prisutne da su maske obavezne kao i distanca

Domovi za stare počeli sa posetama, ali distanca, maske i zakazivanje...

.... Shiit has hit the fan!

Direktorka KBC "Bežanijska kosa" Marija Zdravković kazala je da će ta zdravstvena ustanova u nedelju u sedam časova ujutro izaći iz kovid sistema i ponovo početi da prima pacijente koji nemaju simptome povezane sa koronavirusom.

https://rs.n1info.com/vesti/kbc-bezanijska-kosa-izlazi-iz-kovid-sistema/

pogrešna tema

Edited by Taihoskopija

Drug mi je pozitivan, probudio se sa T i sav slomljen, nije vakcinisan, cekao neki andrak -.- dvoje male dece i zena za sada nista. Od nekoliko kolega kaze niko sa simptomima.

to ce sad tako da bude, shirice se gde moze, di nema vakcine, na decu snajke i teoretichare. to mu je osnovna delatnost, da se shiri :dry:

ja cu da sacekamtm definicija debilizma kao takvog. i dalje muku mucim sa delom porodice. gubim zivce. mozda treba da odustanem

ja cu da sacekamtm definicija debilizma kao takvog. i dalje muku mucim sa delom porodice. gubim zivce. mozda treba da odustanem
Ja to sebi govorim, da nema smisla više zidu pričati... Ali...

image.thumb.png.25083f2eb83eb97195c745464b3d7500.png

image.png.0b2ca56914f5d713be8efac9ff0535ac.png

image.png.62563630e1187b0fa7d56751ea14ef7f.png

image.png.cfb8d13e0365322d04aebde3e61b1d40.png

image.png.36cf7bc4d2d2c44238fa4c3a691a36dc.png

image.png.7531a23d4a9b5cb382b3ad3dfdef8352.png

image.png.fd5c684e0d056cb7b479968f742c8e77.png

image.png.f498f8c964461988ec6f92d897ae2e42.png

Edited by az67

@az67 izvini ako je neprimereno pitanje:
Jel ova statistika koju kačiš ovde na forum deo nekog "projekta" inače i, ili ti to onako[emoji769], za svoju dušu?

• Popular Post

Za svoju dušu - krenuo da pratim od kraja juna, kad sam shvatio da kreće umiranje, da zvanični podaci o umrlima nisu tačni (neposredno pre toga je bila ona jednomesečna 110111110111110111.... serija), a metodologija testiranja se stalno menjala, pa sam hteo ovako da merim nivo epidemije.

Posle naleteo na onaj sajt gde imaju arhivu svih sahrana u prethodnih desetak godina (umrlice.net), pa dopunio za period od početka korone.

Sad kad je sve u excelu, lako je da se izbacuju razne statistike.

Hvala za trud...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.