Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Exit već krenuo u kampanju.
Da sažmem:
Jbš virus, moram da živiiiim!

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

a nisvil?

13 minutes ago, Frank Pembleton said:

Exit već krenuo u kampanju.
Da sažmem:

Exit je krenuo u kampanju u prolece 2020.

1 hour ago, ragasto said:

Beer fest i Exit mogu, a Arsenal ne može? Ima još vremena, videće se...

Kažu da su dobili takve uslove od kriznog štaba da se ne isplati organizacija. Znači formalno može, u praksi ne.

Verovatno je da će Exit i Beer fest da budu pošteđeni kontrole. Veliki interes.

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Da sažmem:

22. maja pobeđujemo koronu to se zna™.

Precima (penzioneri) stigli neki vitamini na poklon sumnjivog porekla :huh: kapiram neka SNS akcija, mozda su mogli i da odbiju, nebitno.

E ali pakovanja i bocice su bas cheap i shady, ne znam sta da mislim. 

Pa ti nisi gledao unboxing?

Sveti gospode :isuse: 

Da, nisam u toku poslednjih dana, obaveze uzele maha. E ali ne izgledaju ovako kutije, izgledaju ko da sam ih sam pakovao u kucnoj radinosti.

Pisali su ljudi po tviteru da ima raznih varijanti, tj. da nije sve od istog proizvođača.

Kažu da su dobili takve uslove od kriznog štaba da se ne isplati organizacija. Znači formalno može, u praksi ne.
Verovatno je da će Exit i Beer fest da budu pošteđeni kontrole. Veliki interes.

Moji su dobili kutije od Abela Pharme, a bočice (jeziva ) plastika su nepoznatog proizvođača, punjene u Srbiji, Zemun, za račun Ministarstva zdravlja. Rekoh mojima da to ne piju uopšte.

I moji dobili te iste, baš mi sumnjivo delovala bočica pa sam bezuspešno tražio proizvodjača. Pritom jedna bočica na dve osobe. Vitamina C svakom po jedna kutija.

Pričao sam vam o komšinici koja otputovala na letovanje na Maldive.
E danas sreo njenu kevu, kaže mi da je pozitivna (vratila se pre nedelju dana).
Posle sreo neku ženu iz udruženja turističkih agencija i kažemi da se cela tura vratila sa Maldiva pozitivna [emoji53]

• Author

I niko  vakcinisan...

29 minutes ago, Frank Pembleton said:

Pričao sam vam o komšinici koja otputovala na letovanje na Maldive.
E danas sreo njenu kevu, kaže mi da je pozitivna (vratila se pre nedelju dana).
Posle sreo neku ženu iz udruženja turističkih agencija i kažemi da se cela tura vratila sa Maldiva pozitivna emoji53.png

Sejšeli i Maldivi, nejasno zašto. Visok procenat vakcinisanih. Sejšeli zatvorili sve na 2 nedelje.

Edited by Re-ac-tor
xxxx

Background Picker
Customize Layout