May 3, 20214 yr Jedno pitanje… Da li je maloprodajnim objektima koji su ranije radili do 22h vraćeno to radno vreme, ili i dalje mogu samo do 21h? Nisam baš ispratio šta su menjali zadnje 2-3 nedelje.
May 3, 20214 yr s tim sto vec preko 2 meseca rade neki kiosci 00-24, licno video dva na dorcolu i jedan na crvenom krstu
May 3, 20214 yr ja sam jos prosle nedelje na zlatiboru uvidela kako su baste u stvari prostor unutra kafane.
May 4, 20214 yr Ma radi ko kako hoće...Sprdačina od zemlje, nadam se da će i ova kilava vakcinacija da spreči rast obolelih.... Shiit has hit the fan!
May 4, 20214 yr 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Ma radi ko kako hoće... Sprdačina od zemlje, nadam se da će i ova kilava vakcinacija da spreči rast obolelih .... Shiit has hit the fan! Koliko li smo se prokuzili, kad vec jedva da ima nekih mera?
May 5, 20214 yr Ja juče nisam video ni 1 (slovima - jedan) kafić koji nije bio pun ljudi. Tako da tu sprdnju ne znam kome više pričaju/prodaju.
May 5, 20214 yr Sad kad svi pohrle da se vakcinišu zbog obećanih 3000 din, za one koji su se vakcinisali , zaključno sa 31.05.
May 5, 20214 yr Mogu da otvaraju sve živo, ali Arsenal Fest ne može da se organizuje. Postavili su im ozbiljna ograničenja, tako da se ne isplati organizovati festival.