Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Jedno pitanje…

Da li je maloprodajnim objektima koji su ranije radili do 22h vraćeno to radno vreme, ili i dalje mogu samo do 21h?

Nisam baš ispratio šta su menjali zadnje 2-3 nedelje.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

do 22

s tim sto vec preko 2 meseca rade neki kiosci 00-24, licno video dva na dorcolu i jedan na crvenom krstu

ima ih i na nbgd-u

ispod radara su

apsolutno vishe nije jasno shta radi i do kada.

sent from bubamoto

radi ko šta hoće, i kako hoće

ko može, a ko ne može taj radi po justm

ja sam jos prosle nedelje na zlatiboru uvidela kako su baste u stvari prostor unutra kafane. 

Ma radi ko kako hoće...
Sprdačina od zemlje, nadam se da će i ova kilava vakcinacija da spreči rast obolelih

.... Shiit has hit the fan!

7 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ma radi ko kako hoće...
Sprdačina od zemlje, nadam se da će i ova kilava vakcinacija da spreči rast obolelih

.... Shiit has hit the fan!

Koliko li smo se prokuzili,  kad vec jedva da ima nekih mera? 

Sutra donose odluku o full otvaranju kafića i svega ostalog zabavnog tipa

Ja juče nisam video ni 1 (slovima - jedan) kafić koji nije bio pun ljudi. Tako da tu sprdnju ne znam kome više pričaju/prodaju.

Bukvalno. Kad se otvore ona klizeća vrata širom, to je sve bašta. :dry:

Sad kad svi pohrle da se vakcinišu zbog obećanih 3000 din, za one koji su se vakcinisali , zaključno sa 31.05.

Mogu da otvaraju sve živo, ali Arsenal Fest ne može da se organizuje. Postavili su im ozbiljna ograničenja, tako da se ne isplati organizovati festival.

Beer fest i Exit mogu, a Arsenal ne može? Ima još vremena, videće se...

Background Picker
Customize Layout