Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Šta se odjednom promenilo, te ceo dan nalećem na Vučića i Đokovića sa maskama? Đokovića smo i imali prilike da vidimo kako nosi masku na turnirima, ali Vučić?

Nosi Vučić već dugo masku

17 minutes ago, renne said:

Nosi Vučić već dugo masku

+1

kao i sve ostalo i ovo je predstava. što se nošenja maske tiče vrlo je revnostan, kada su kamere isključene. pratnja opominje prisutne da su maske obavezne kao i distanca

Domovi za stare počeli sa posetama, ali distanca, maske i zakazivanje...

.... Shiit has hit the fan!

pogrešna tema

Edited by Taihoskopija

Drug mi je pozitivan, probudio se sa T i sav slomljen, nije vakcinisan, cekao neki andrak -.- dvoje male dece i zena za sada nista. Od nekoliko kolega kaze niko sa simptomima.

to ce sad tako da bude, shirice se gde moze, di nema vakcine, na decu snajke i teoretichare. to mu je osnovna delatnost, da se shiri :dry:

ja cu da sacekamtm definicija debilizma kao takvog. i dalje muku mucim sa delom porodice. gubim zivce. mozda treba da odustanem

ja cu da sacekamtm definicija debilizma kao takvog. i dalje muku mucim sa delom porodice. gubim zivce. mozda treba da odustanem
Ja to sebi govorim, da nema smisla više zidu pričati... Ali...

image.thumb.png.25083f2eb83eb97195c745464b3d7500.png

image.png.0b2ca56914f5d713be8efac9ff0535ac.png

image.png.62563630e1187b0fa7d56751ea14ef7f.png

image.png.cfb8d13e0365322d04aebde3e61b1d40.png

image.png.36cf7bc4d2d2c44238fa4c3a691a36dc.png

image.png.7531a23d4a9b5cb382b3ad3dfdef8352.png

image.png.fd5c684e0d056cb7b479968f742c8e77.png

image.png.f498f8c964461988ec6f92d897ae2e42.png

Edited by az67

@az67 izvini ako je neprimereno pitanje:
Jel ova statistika koju kačiš ovde na forum deo nekog "projekta" inače i, ili ti to onako[emoji769], za svoju dušu?

• Popular Post

Za svoju dušu - krenuo da pratim od kraja juna, kad sam shvatio da kreće umiranje, da zvanični podaci o umrlima nisu tačni (neposredno pre toga je bila ona jednomesečna 110111110111110111.... serija), a metodologija testiranja se stalno menjala, pa sam hteo ovako da merim nivo epidemije.

Posle naleteo na onaj sajt gde imaju arhivu svih sahrana u prethodnih desetak godina (umrlice.net), pa dopunio za period od početka korone.

Sad kad je sve u excelu, lako je da se izbacuju razne statistike.

Hvala za trud...

Background Picker
Customize Layout