April 28, 20214 yr [emoji22] https://ksv.rs/2021/04/28/in-memoriam-jona-istvan-pista-1953-2021/?fbclid=IwAR0F4jq9HvcIfaqNyEhY7yrltNtm0usggNGFSIUYY1NmWDVy70i_rmuJNbs
April 29, 20214 yr Šta se odjednom promenilo, te ceo dan nalećem na Vučića i Đokovića sa maskama? Đokovića smo i imali prilike da vidimo kako nosi masku na turnirima, ali Vučić?
April 29, 20214 yr 17 minutes ago, renne said: Nosi Vučić već dugo masku +1 kao i sve ostalo i ovo je predstava. što se nošenja maske tiče vrlo je revnostan, kada su kamere isključene. pratnja opominje prisutne da su maske obavezne kao i distanca
May 1, 20214 yr Domovi za stare počeli sa posetama, ali distanca, maske i zakazivanje... .... Shiit has hit the fan!
May 1, 20214 yr Quote Direktorka KBC "Bežanijska kosa" Marija Zdravković kazala je da će ta zdravstvena ustanova u nedelju u sedam časova ujutro izaći iz kovid sistema i ponovo početi da prima pacijente koji nemaju simptome povezane sa koronavirusom. https://rs.n1info.com/vesti/kbc-bezanijska-kosa-izlazi-iz-kovid-sistema/
May 1, 20214 yr Drug mi je pozitivan, probudio se sa T i sav slomljen, nije vakcinisan, cekao neki andrak -.- dvoje male dece i zena za sada nista. Od nekoliko kolega kaze niko sa simptomima.
May 1, 20214 yr to ce sad tako da bude, shirice se gde moze, di nema vakcine, na decu snajke i teoretichare. to mu je osnovna delatnost, da se shiri
May 1, 20214 yr ja cu da sacekamtm definicija debilizma kao takvog. i dalje muku mucim sa delom porodice. gubim zivce. mozda treba da odustanem
May 1, 20214 yr ja cu da sacekamtm definicija debilizma kao takvog. i dalje muku mucim sa delom porodice. gubim zivce. mozda treba da odustanemJa to sebi govorim, da nema smisla više zidu pričati... Ali... .... Shiit has hit the fan!
May 2, 20214 yr @az67 izvini ako je neprimereno pitanje:Jel ova statistika koju kačiš ovde na forum deo nekog "projekta" inače i, ili ti to onako[emoji769], za svoju dušu? .... Shiit has hit the fan!
May 2, 20214 yr Popular Post Za svoju dušu - krenuo da pratim od kraja juna, kad sam shvatio da kreće umiranje, da zvanični podaci o umrlima nisu tačni (neposredno pre toga je bila ona jednomesečna 110111110111110111.... serija), a metodologija testiranja se stalno menjala, pa sam hteo ovako da merim nivo epidemije. Posle naleteo na onaj sajt gde imaju arhivu svih sahrana u prethodnih desetak godina (umrlice.net), pa dopunio za period od početka korone. Sad kad je sve u excelu, lako je da se izbacuju razne statistike.