Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

17 minutes ago, arheolog1981 said:

0VwtWZj.png

Izvor: https://publikacije.stat.gov.rs/G2021/Pdf/G20211104.pdf

Za 58% tj. 4763 više umrlih u martu ove nego prošle godine.

Po zvaničnoj statistici od koronavirusa je u martu umrlo 886 ljudi.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

U vezi najavljenog objavljivanja pobede :

19 minutes ago, Sammael said:

Nisu svi ovi ljudi umrli od korone, ali je izvesno da je ovoliki dodatni mortalitet posledica iste.

odavno smo utvrdili da ne postoji razlika između onih koji su umrli od korone i onih koji su umrli zbog korone

Drzave koje ne zanima da se bave kreativnim knjigovodstvom i nemaju Batut bi sa ovim nasim brojevima za mart imale 5500-6000 umrlih na worldometer

Broj umrlih:

april 2020 - mart 2021: 122500

Dvanaestomesečni prosek, april 2015 - mart 2020: 102500

Razlika 20 hiljada

Zvanično umrlih od korone do 31. marta: 5300.

Treba gledati tek od juna 2020. jer tada počinje prava epidemija kod nas, nakon ukidanja praktično svih mera. 

Edited by Партибрејкер

30 minutes ago, az67 said:

Broj umrlih:

april 2020 - mart 2021: 122500

Dvanaestomesečni prosek, april 2015 - mart 2020: 102500

Razlika 20 hiljada

Zvanično umrlih od korone do 31. marta: 5300.

Ovo je definitivni dokaz da je smrtnost od virusa mnogo veća od cifara koje su pominjane prošle godine, verovatno je blizu 1%. Pa kada se uzmu u obzir novi sojevi, ograničeno trajanje imuniteta, dugoročne ozbiljne posledice koje se javljaju kod ljudi koji su preležali - stvari deluju prilično sumorno. Svet je trajno promenjen.

8 hours ago, radisa said:

noćan mora 

nemanja rujević, noćni moro

6 hours ago, Sammael said:

Nisu svi ovi ljudi umrli od korone, ali je izvesno da je ovoliki dodatni mortalitet posledica iste.

pisali smo možda na opštoj temi o ministarstvu za pitanje samoće koje su ustanovili u japanu, zato što im se tokom prošle godine broj suicida povećao za 3 i nešto posto. ja sam tada kalkulala i došla do toga da bi u srbiji taj broj srazmerno bio oko 40 slučajeva u godinu dana. došla sam do zaključka da mi to ne bi ni primetili.

• Popular Post

Apdejt u vezi mog saradnika sa koronom (mesec dana nakon revakcinacije Sputnjikom);

Nakon tri dana pod antibioticima, čovek se oseća toliko dobro da sutra počinje da radi (od kuće). Inače, ima 60 godina, ratni vojni invalid (radio na održavanju MIGova kada su sprcali Batajnicu, popio šrapnele i armirani beton u glavu), uz to i šećeraš.

Kako se zarazio?

Ima sina debila koji ne veruje™ u virus i smatra da je sve to svetska zavera. Stanuju u istoj kući. Sin genije, naravno, bez maske gde god je mogao, pa je lepo pokupio virus u koji ne veruje i zarazio sebe i ćaleta.

Evo ćalac, vakcinisan, sutra počinje da radi, a sinko, pun pameti, nevakcinisan, eno ga u Areni.

PS

Žena/ majka, isto vakcinisana Sputnjikom, nije se zarazila.

PS2

Pametnome dosta!!!

borim ogromnu borbu sam sa samim sebe glede pronalazenja empatije za negatore korone, antivaksere i slicne, kad zavrse u bolnici zbog korone. 

1 minute ago, Ros said:

borim ogromnu borbu sam sa samim sebe glede pronalazenja empatije za negatore korone, antivaksere i slicne, kad zavrse u bolnici zbog korone. 

Takođe a onda se razmislim da je civilizacijska tekovina stvoriti okruženje gde budale imaju pravo biti budale. A onda se setim da negatori mogu biti opasni za zdravlje drugih pa se klatno prebaci na drugu stranu.

2 minutes ago, Boycie said:

Takođe a onda se razmislim da je civilizacijska tekovina stvoriti okruženje gde budale imaju pravo biti budale. A onda se setim da negatori mogu biti opasni za zdravlje drugih pa se klatno prebaci na drugu stranu.

i onda mi padne na pamet da se ta dve sveta nekako razgranice, pa da antikoronasi zive medju sobom i neka neveruju koliko god hoce, ali bi to znacilo neku vrstu aparthejda. sto opet ne valja.

ovo je tacno kao u modernoj osnovnoj gde neka deca mogu da rade sta god hoce, a niko im nista ne moze 

19 minutes ago, Boycie said:

Takođe a onda se razmislim da je civilizacijska tekovina stvoriti okruženje gde budale imaju pravo biti budale. 

Civilizacijska tekovina je stvoriti društvo gde će sve budale moći da se obrazuju i tako prestanu biti budale. Ovo društvo gde budale imaju pravo biti budale je tekovina turbo kapitalizma, u kome je najbitnije da masovna potrošnja ne bude ugrožena. 

2 minutes ago, Mos said:

Civilizacijska tekovina je stvoriti društvo gde će sve budale moći da se obrazuju i tako prestanu biti budale. Ovo društvo gde budale imaju pravo biti budale je tekovina turbo kapitalizma, u kome je najbitnije da masovna potrošnja ne bude ugrožena. 

moci nije isto sto i morati. moranje se vrlo cesto kosi sa osnovnim ljudskim pravima. sto idioti itekako koriste da mogu da idiotisu bez ikakvih problema.

budala se nikad nece obrazovati da bi prestao biti budala jer inace ne bi bio budala :D

borim umerenu do znatnu borbu kako bi npr tako odluchan slobodar odradilo nemachku okupaciju ili najezdu vanzemaljaca, naravno, nakon shto su elite npr vec odradile ekonomsku i drugu kolaboraciju? moze i ceo paket, ne da nemac da se ide u partizane, ne da partizan da se ide ucrkvu, po izboru. verovatno bi poslao babu i u partizane i u crkvu hihi.gif

a ne mora ni tako daleko da se ide sa slobodama, ima mnogo blize, a da nije po kafanama :sad:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout